Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. březen 2021, 10:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Siemens C75
PříspěvekZaslal v: ne 25. prosinec 2005, 18:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. leden 2005
Bydliště: Deblín
Nahoru
Dobrý den...Jsem si pujčil datový kabel k výše zmíněnému mobilu ale problém nastal kdyz jsem si chtel stahnout Mobile phone manager aby mohla probihat komunikace mezi mobilnim telefonem a Pc ale nemohu tento program stáhnout na oficiálních stránkách siemensu to nejde...Tak kdyby byl nekdo ochoten mi napsat link nebo mi ho treba poslal pres ICQ...Vsem dekuji


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 25. prosinec 2005, 22:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. leden 2005
Bydliště: Deblín
Nahoru
Nebo aspon nejaky jiny soft ktery umi pracovat s C75kou??


 Profil  
 Předmět: Re: siemens C75 a mobile phone manager
PříspěvekZaslal v: po 26. prosinec 2005, 09:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červenec 2005
Bydliště: Olomouc, Brno
Nahoru
Nitram napsal:
nemohu tento program stáhnout na oficiálních stránkách siemensu to nejde...Tak kdyby byl nekdo ochoten mi napsat link

http://download.benqmobile.com/repository/1154/115422/MPMSetup3.05.28.51.2.0_cs-CZ.zip
http://download.benqmobile.com/repository/1154/115431/MPMSetup3.05.28.51.2.0_en-UK.zip

Ale obecne by ti mel jet kazdy Phone Manager z rady 65/75.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. prosinec 2005, 10:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. leden 2005
Bydliště: Deblín
Nahoru
Dekuji ja jsem si zapomnel stahnout ovladace ke kabelu moc se omlouvam za tak lamacky dotaz...klidne LOCK :oops:


 Profil  
 Předmět: Jak dostat mobil Siemens C75 z TTY módu..?
PříspěvekZaslal v: pá 25. květen 2007, 23:45 
Nováček
Nováček

Založen: 06. únor 2005
Nahoru
Mám dotaz, ale dost beznadějný.. Mám Siemens C75. V horní části displeje se mi dnes vedle nápisu GPRS objevil jakýsi nápis TTY. Netušim, co to znamená, ale nemůžu volat - hovor se spojí, ale nic neslyším já, ani ten volaný (nebo mě volající). Rovněž nefachčí vibrace.. Na netu jsem horko těžko zjistil, že je to nějaký mód, který jsem ovšem vědomě neaktivoval.. Neví někdo, jak se toho zbavit ? V žádném nastavení to nemůžu najít.. :sad: Díky za případnou pomoc, ale moc nedoufám..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. květen 2007, 08:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. srpen 2004
Bydliště: Austerlitz
Nahoru
Co takhle zkusit operátora? Třeba Ti něco poradí.

_________________
UFO PORNOOOOO!
"To není meloun!!!"
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. květen 2007, 11:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2003
Nahoru
TTY znamena TeleTYpewriter, je to funkce pro hluchoneme kdy telefon funguje v textovem modu, proto se vypne mikrofon a sluchatko. Jak to na Siemensu vypnout netusim, v manualu nic ?

_________________
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~


 Profil  
 Předmět: Hm..
PříspěvekZaslal v: so 26. květen 2007, 13:36 
Nováček
Nováček

Založen: 06. únor 2005
Nahoru
Tak to je kardinální, telefon se mi sám přepnul do módu pro hluchoněmé.. :cry: Fakt netuším, co s tím...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. květen 2007, 13:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
Obnovit tovární nastavení nefunguje?

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět: ..
PříspěvekZaslal v: so 26. květen 2007, 18:28 
Nováček
Nováček

Založen: 06. únor 2005
Nahoru
Obnovit tovární nastavení jsem samozřejmě zkoušel - bez úspěchu. :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. květen 2007, 21:33 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Je to zahada..

Zkus se mrknout sem:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewto ... 254#202254


Neco malo o tom, co to vlastne je:
http://www.phonescoop.com/glossary/term.php?gid=259


Zkus se provrtat vsim moznym nastavenim.. Jestli mas servisni kabel, zkus prehrat FW, melo by to pomoct..


 Profil  
 Předmět: RE : Palec
PříspěvekZaslal v: so 26. květen 2007, 23:21 
Nováček
Nováček

Založen: 06. únor 2005
Nahoru
Dík, že sis dal práci, byť furt nevim, co s tim.. Aspoň jsem ten dotaz hodil i do toho fóra na Siemensmanii, tak budu doufat.. :sad:


 Profil  
 Předmět: Re: RE : Palec
PříspěvekZaslal v: ne 27. květen 2007, 17:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Dejvidas napsal:
Dík, že sis dal práci, byť furt nevim, co s tim.. Aspoň jsem ten dotaz hodil i do toho fóra na Siemensmanii, tak budu doufat.. :sad:

Jo na siemensmanii najdes vse na co si vzpomenes.. U nas asi nema obdoby.. Bohuzel tvuj problem je ponekud ojedinelym pripadem.. Nezbyva nic jineho nez se ponorit do vyhledavani..

Jinak jestli muzes a vis jak na to, prehraj FW telefonu, to by melo podle me pomoct.. Vsechno najdes na siemensmanii, ze zacatku se v tom budes asi trochu placat. Vzdycky dvakrat precist a potom teprve neco delat.. na zacatku hlavne zalohu FF.. Kdyby nahodou neco nevyslo.. Jinak pri prehrani firmware nemusis mit strach, veskere ulozene veci tam zustanou.. pokud by ani firmware neomohl, zalohovat EEPROM, nahrat cizi FF a opet prehrat EEPROM.. Zaklad je mit servisni kabel DCA-510. Jinak to asi nakonci zkonci v servise :sad: , pokud se ti nepodari problem vyresit nastavenim telefonu


 Profil  
 Předmět: Re: RE : Palec
PříspěvekZaslal v: ne 27. květen 2007, 18:15 
Nováček
Nováček

Založen: 06. únor 2005
Nahoru
Palec123 napsal:
Dejvidas napsal:
Dík, že sis dal práci, byť furt nevim, co s tim.. Aspoň jsem ten dotaz hodil i do toho fóra na Siemensmanii, tak budu doufat.. :sad:

Jo na siemensmanii najdes vse na co si vzpomenes.. U nas asi nema obdoby.. Bohuzel tvuj problem je ponekud ojedinelym pripadem.. Nezbyva nic jineho nez se ponorit do vyhledavani..

Jinak jestli muzes a vis jak na to, prehraj FW telefonu, to by melo podle me pomoct.. Vsechno najdes na siemensmanii, ze zacatku se v tom budes asi trochu placat. Vzdycky dvakrat precist a potom teprve neco delat.. na zacatku hlavne zalohu FF.. Kdyby nahodou neco nevyslo.. Jinak pri prehrani firmware nemusis mit strach, veskere ulozene veci tam zustanou.. pokud by ani firmware neomohl, zalohovat EEPROM, nahrat cizi FF a opet prehrat EEPROM.. Zaklad je mit servisni kabel DCA-510. Jinak to asi nakonci zkonci v servise :sad: , pokud se ti nepodari problem vyresit nastavenim telefonu


Hm ,bojím se, že mi nakonec nic jinýho nezbyde, než se pustit do těch pochybných Firmware kejklů.. Každopádně dík moc, takybrňáku.. :)


 Profil  
 Předmět: .....
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 20:12 
Nováček
Nováček

Založen: 06. únor 2005
Nahoru
Tak vážení, dnes navečer mi ta stupidní TTY ikona sama od sebe zmizla a telefon zas funguje normálně.. Nechápu.. :? Teď nevim, mám-li být rád, nebo se furt strachovat, aby se to nestalo znovu.. Každopádně dík všem a pokud by k tomuto problému někdo něco zjistil, prosím, hoďte to sem, pro případ, že by se zlo vrátilo.. :)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.