Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 12. prosinec 2019, 07:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět: Vyběr mobilního telefonu do 2000
PříspěvekZaslal v: po 6. září 2004, 20:07 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Potreboval bych nejakej mobil, kterej bude vyuzitej vice menej jen na GPRS k notebooku. Pokud možno novej, takze mi nedoporučujte nejaky stary bazarový pekla :-)

Nokie muzem taky temer vyloučit, protoze tridu 10 umí snad jen nejaky kolem 10k - ja si predstavuju cenu tak kolem 5k + samozrejme neco na USB datovej kabel ...

Máte nekdo nejaky zkusenosti ??? Doporučíte neco ?? zatim premejslim mezi Siemensem C65 (ma par zbytčností, co v zivote nevyuziju, ale co nadelam) nebo samsungem X450 .... nebo neco jinyho. Klidne levnejsiho, kdyz to bude opravdu JEN a POUZE na gprs.

A ted babo rad :D

//Edit - jeste dodavam, ze je nutny aby šlo dobijet telefon za behu pres usb kabel - premejšlel sem o alcatelu 535 a ten to bohužel asi neumí :sad:

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. září 2004, 20:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
hej, jestli to máš jen na GPRS tak di to nějkaýho PCMCIA GPRS modemu!

_________________
Pavel Minarik @ T420s


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. září 2004, 20:34 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Muzu doporucit Siemens S55, de nabijet pres USB.

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. září 2004, 20:42 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
2 Pavel "škopek" Minařík - kolik takova sranda stojí? nemam zkusenost, ale určite by mi to stačilo...

2Manchester - dá se S55 jeste sehnat ?? nikde v eshopech jsem ho nevidel a dozvedel jsem se na diskuzi mobilmanie zajimavou vec.

Muj planovanej C65 prej nakonec NEMA HW modem !! to je desny, v kazdym druhym kšefte ho maj psanej s HW modemem,ale prej nic. Siemens naposlední chvíli zmenil specifikace, aspon to tak vypadá... To je k posrá** !!! :evil:

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. září 2004, 20:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Da se sehnat. Na http://www.mobilpohotovost.cz ho maj za 4990,- uplne novej a urcite bude ve spouste dalsich obchodu... tady je presnej odkaz http://www.mobilpohotovost.cz/index.php?pid=9&name=Siemens%20S55&kat=

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. září 2004, 00:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 08. červen 2003
Nahoru
TO Sent:
A jak to GPRS budeš využívat? Na občasné brouzdání, výběr pošty apod., nebo i dlouhodobý download (3 a víc hodin v kuse)? Jestli i ten download, tak na Siemensy zapomeň, při dlouhodobém maximálním zatížení se jim přehřeje nějakej šváb a vypnou se. Není problém mobil zapnout a jet dál, ale pokud to má jet třeba přes noc bez ručního zásahu, tak bohužel. (sám to mám ověřeno - Siemens MT50 i S55, dle netu se to týká prakticky všech Siemensů).

PCMCIA modem, jak radil Pavel, je ideální, ale zase bývá dražší než mobil. Ono fakt záleží na tom, jak moc bude to GPRS vytížené. Menší zátěž snese i mobil, trvalou bych svěřil modemu.

_________________
Veterán


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. září 2004, 12:37 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Dlouhodobé stahování asi ne .. v praci mam wifi, tohle je tak doma na forum a surfing, ale jeden nikdy neví.

PCMCIA modem se mi zda nejrozumnejsi, protoze to bude opravdu jen na gprs, takze bych mobil ani nevyuzil, ted uz jen najit neco za rozumnou cenu, nikdy jsem zadnej PCMCIA gprs modem nekupoval... :?

Pokud nesezenu, tak to vypadá na ten S55 siemens, nokie umí gprs nejak pomalu a ta c65 dostala v diskuzi nafrak, ze ten modem vubec nemá... . a cx65 uz je moooc drahy na to co od toho chci. :)

Jestli nekdo víte o firme, ktera prodava pcmcia pro gprs za rozumnou cenu, budu rád za info. díky. :wink:

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. září 2004, 15:33 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Spectral napsal:
A jak to GPRS budeš využívat? Na občasné brouzdání, výběr pošty apod., nebo i dlouhodobý download (3 a víc hodin v kuse)? Jestli i ten download, tak na Siemensy zapomeň, při dlouhodobém maximálním zatížení se jim přehřeje nějakej šváb a vypnou se. Není problém mobil zapnout a jet dál, ale pokud to má jet třeba přes noc bez ručního zásahu, tak bohužel. (sám to mám ověřeno - Siemens MT50 i S55, dle netu se to týká prakticky všech Siemensů).

.


U těch Siemensů je to dávno vyřešeno buď firmwarem nebo v nastavení telefonu :wink:
na www.mobilmania.cz ve fóru se dozvíš konkrétně jak kde nastavit a pod.
Mám teď Siemens S65, včera jsem byl asi 8h online a nic. Teda zatim.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. září 2004, 21:51 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 08. červen 2003
Nahoru
Dzin napsal:
Spectral napsal:
A jak to GPRS budeš využívat? Na občasné brouzdání, výběr pošty apod., nebo i dlouhodobý download (3 a víc hodin v kuse)? Jestli i ten download, tak na Siemensy zapomeň, při dlouhodobém maximálním zatížení se jim přehřeje nějakej šváb a vypnou se. Není problém mobil zapnout a jet dál, ale pokud to má jet třeba přes noc bez ručního zásahu, tak bohužel. (sám to mám ověřeno - Siemens MT50 i S55, dle netu se to týká prakticky všech Siemensů).

.


U těch Siemensů je to dávno vyřešeno buď firmwarem nebo v nastavení telefonu :wink:
na www.mobilmania.cz ve fóru se dozvíš konkrétně jak kde nastavit a pod.
Mám teď Siemens S65, včera jsem byl asi 8h online a nic. Teda zatim.

Bohužel to vyřešeno není. Mihlo se pár optimistických zpráv, pár lidem se stabilita spojení zvedla, ale spoustě lidí nepomohla ani svěcená voda. U obou founů mám nejnovější FW, nastavení správně a stejně se po pár hodinách trvalého maximálního zatížení vypnou.
Být 8 hodin online není argument, kolikrát bývám online i několik dní - to není problém, když není permanentně 100% přenos. Ale kdybys nechal dejme tomu stahovat 200 MB nějakým download akcelerátorem a nic by tě nebrzdilo (např. vytížení sítě, když nemáš timesloty), tak Siemens to vražedné tempo nevydrží a odpočine si :oops: :(

_________________
Veterán


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 8. září 2004, 14:08 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Jelikož mám ten mobil 2dny tak sem déle testovat nemohl :-D
Na tom výše uvedeném odkazu to berou jako vyřízenou věc a funguje to tam všem. A co servis? To není normální aby to padalo.
A taky hlavně zamyslet se při stahování 200MB souboru po GPRS by se mi teda nechtělo ani při 100% stabilitě.Na to jsou jiné druhy připojení než GPRS.
Myslím že pro potřebu Senta postačí jakýkoliv GPRS telefon kterej má 4+1 nebo 4+2 timesloty.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 8. září 2004, 21:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 08. červen 2003
Nahoru
Dzin napsal:
Jelikož mám ten mobil 2dny tak sem déle testovat nemohl :-D
Na tom výše uvedeném odkazu to berou jako vyřízenou věc a funguje to tam všem. A co servis? To není normální aby to padalo.
A taky hlavně zamyslet se při stahování 200MB souboru po GPRS by se mi teda nechtělo ani při 100% stabilitě.Na to jsou jiné druhy připojení než GPRS.
Myslím že pro potřebu Senta postačí jakýkoliv GPRS telefon kterej má 4+1 nebo 4+2 timesloty.

No jestli mi pomůžeš vyřešit ten problém s padáním, tak budu rád - já se hádat nechci. Ale odkaz, který jsi dal, je přeci jenom dost obecný - celou Mobilmánii (ani celé fórum) jsem nečetl a v dredech, které jsem k tématu našel, bylo vždycky nastíněno řešení, k tomu pár lidí, kteří potvrdili, že to funguje, a pak taky pár lidí, kteří řekli, že je to stejné jako předtím. Jaké je teda řešení (kromě nového FW)? A jestli máš konkrétní link, sem s ním, rád se na to mrknu.
Servis? It's not a bug, it's a feature.
Mobil pro Senta: na 90 % by mu obyč. mobil stačil, já ho jen upozorňoval, že při plném vytížení by mohl mít problémy.

_________________
Veterán


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. září 2004, 13:36 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Spectral napsal:
Dzin napsal:
Jelikož mám ten mobil 2dny tak sem déle testovat nemohl :-D
Na tom výše uvedeném odkazu to berou jako vyřízenou věc a funguje to tam všem. A co servis? To není normální aby to padalo.
A taky hlavně zamyslet se při stahování 200MB souboru po GPRS by se mi teda nechtělo ani při 100% stabilitě.Na to jsou jiné druhy připojení než GPRS.
Myslím že pro potřebu Senta postačí jakýkoliv GPRS telefon kterej má 4+1 nebo 4+2 timesloty.

No jestli mi pomůžeš vyřešit ten problém s padáním, tak budu rád - já se hádat nechci. Ale odkaz, který jsi dal, je přeci jenom dost obecný - celou Mobilmánii (ani celé fórum) jsem nečetl a v dredech, které jsem k tématu našel, bylo vždycky nastíněno řešení, k tomu pár lidí, kteří potvrdili, že to funguje, a pak taky pár lidí, kteří řekli, že je to stejné jako předtím. Jaké je teda řešení (kromě nového FW)? A jestli máš konkrétní link, sem s ním, rád se na to mrknu.
Servis? It's not a bug, it's a feature.
Mobil pro Senta: na 90 % by mu obyč. mobil stačil, já ho jen upozorňoval, že při plném vytížení by mohl mít problémy.



Našel jsem to tam v diskuzi.Dal jsem hledat Siemens :)
Vyjadřovali se tam všichni kladně. Nemám zkušenosti a neříkám že ti nevěřím.Každopádně je to smutný že si Siemens pokazil jméno.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. září 2004, 18:04 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Muj "problem" uz je vyresen :)

Poridil jsem pcmcia kartu a je hotovo. Nemusim se tahat jeste s mobilem a mam klid, kdybyh nááhodou z toho čisla potreboval volat tak to ma i nejaky sluchadla, ale to je fakt jen nouzovka :wink:

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. září 2004, 18:27 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Sentenced napsal:
Muj "problem" uz je vyresen :)

Poridil jsem pcmcia kartu a je hotovo. Nemusim se tahat jeste s mobilem a mam klid, kdybyh nááhodou z toho čisla potreboval volat tak to ma i nejaky sluchadla, ale to je fakt jen nouzovka :wink:


A jak rychle tito šlape? Kolik to má timeslotů? A jak je to drahý?
Tak to je dobrý že se z toho dá volat :-D

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. září 2004, 20:59 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Dzin napsal:
A jak rychle tito šlape? Kolik to má timeslotů? A jak je to drahý?
Tak to je dobrý že se z toho dá volat :-D


jak to šlape, Ti řekne Sent, tu srandu má ode mě za cca 5000 vč. DPH
je to GPRS PCMCIA modem od Ovislinku

_________________
Pavel Minarik @ T420s


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. září 2004, 21:03 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Je to jak pise pavel a jinak dodavam, ze je to klasa gprs, ani lepsi ani horsi, stejny jak na siemens modemu od eurotelu priblizne.

Zatim pohoda, občas to padne atd :lol: Budu testovat a jeste sem napisu :wink:

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět: Skvělý mobil - do 1600,-Kč
PříspěvekZaslal v: pá 2. září 2005, 17:35 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 30. srpen 2005
Bydliště: Jedno z normálních měst
Nahoru
Ahoj hele příbezný si koupil mobila Phillips 330,jde o jednoho z nejlepších mobilů v této cenové kategorii.
Má vše co by měl jednoduchej mobil mít plus něco navíc.
Určitě se někdy koukněte na specifikaci.

_________________
MaxSpawn


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. září 2005, 18:26 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
Nevim Philipsy prosluly dlouhou odezvou... I kdyz je pravda ze do 1600,-...

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. září 2005, 21:18 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. srpen 2004
Bydliště: Austerlitz
Nahoru
Nechápu smysl tohoto threadu. To se chceš chlubit? Nebo si stěžuješ? :twisted:

_________________
UFO PORNOOOOO!
"To není meloun!!!"
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Skvělý mobil - do 1600,-Kč
PříspěvekZaslal v: pá 2. září 2005, 21:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
MaxSpawn napsal:
Ahoj hele příbezný si koupil mobila Phillips 330,jde o jednoho z nejlepších mobilů v této cenové kategorii.
Má vše co by měl jednoduchej mobil mít plus něco navíc.
Určitě se někdy koukněte na specifikaci.
Sestra ho do pul roku znicila
- bacha na antenu, lame se.
- kloub taky moc nevydrzi
- tlacitka suuuxxxxxx mega
- je pomalej
- ale sviti nehorazne :-D

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.