Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. březen 2021, 09:33

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 59 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: MDA Vario / Qtek 9100 / HTC Wizard - zkušenosti
PříspěvekZaslal v: čt 10. srpen 2006, 12:21 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Zvažuju koupi této mašinky a rád bych znal pozitivní/negativní zkušenosti lidí kteří už ji mají nebo měli. Díky

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. srpen 2006, 14:49 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. srpen 2003
Bydliště: Praha, Jindřichův Hradec
Nahoru
Jinak je to samozřejmě dobrý stroj, ale já bych počkal na Hermese (pokud nejseš u t-mobilu) :wink:

_________________
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. srpen 2006, 21:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Ja ho mam (cca 4 mesice) - podle me je supr. Predpokladam, ze jsi si precetl recenze, takze obecne plusy a minusy znas ... co presne Te zajima ?

_________________
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. srpen 2006, 21:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Asi do něj příští týden půjdu. Zajímá mě jak hraje....na hudbu jsem dost náročný, MP3 v minimální bitrate 192kbs, sluchátka Koss Porta Pro. Používám přehrávač iRiver IFP795 což je hodně kvalitní produkt. Další věc je v jakém bitrate je schopný přehrát film/video a jestli je nutné snížit framerate na 15 nebo utáhne 25

No a pokud máš MDA tak by mě zajímalou jakou ROM tam máš nahranou, zda tu poslení od TMO nebo nějakou jinou a zkušenosti s ní

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. srpen 2006, 21:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
No, najprv k videu - v praxi som to nikdy nepouzival, ked som skusal na zaciatku, ze co to prehra, tak video v rozlisku 320x240 na 15fps bolo uplne v pohode ... mozno by to zvladalo aj tych 30 ... bohuzial neviem ... (po pretaktovani si myslim, ze 100%).

Co sa tyka hudby, tak ma jednu nevyhodu a tou je maly jack (2,5'' to je tusim), cize potrebujes redukciu (cim sa uz trochu znizuje kvalita). Inak prehrava dobre (mam mp3 320kbps a zvladal to v pohode - popritom som s nim normalne robil), ma trochu slabsie basy (co zase tie Kossy trochu vykompenzuju), ale inak hra slusne.

_________________
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. srpen 2006, 06:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
A ty máš nějakou tu redukci? Kde jsi ji koupil?

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. srpen 2006, 13:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Kupoval ju kamos, maju ju, myslim, bezne v obchodoch (v Prahe ju kupoval niekde na Zizkove (ulica Husitska, tusim), ceny sa pohybuju rozne, tam stala celych 16 korun 8-) ) ... na ce4you.cz je urcite odkaz

_________________
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. srpen 2006, 13:24 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Já jsem našel nějakou v Tescu, za 90Kč, až budu mít Vario tak tam zajdu a vyzkouším (jestli to půjde)

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. srpen 2006, 09:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. duben 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Taky se rozhoduji, že bych šel do MDA Vario, tedy Qtek 9100 atd. atd., ale zajmalo by mě, jak je to s výdrží, když je zapnutý jenom GSM modul a volá se, tak minutové hovory, ne moc často. Pak jaká je výdrž (skutečná) při poslechu hudby a s wifi. Jen mě štve, že to má pomalej procesor a nemá USB Host, takže se rozhoduji ještě mezi PDA FSC Loox C550, mobil mám, tak uvažuji spíš o C550, ale i tak bych chtěl slyšet od Vás taky něco na MDA Vario, jeho neduhy atd. Jinak Acer n300 (tedy n311 a n310) mě odradil svojí kvalitou, cenou by na tom byl docela rozumně, ale kvalita je opravdu Acerácká, tedy nic moc. Čtu ce4u a další PDA/Palm weby, ale je to už nepřehledné :))

_________________
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. srpen 2006, 11:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Já už jsem si Vario objednal, přímo u TMO, v pátek ho budu mít :P

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. srpen 2006, 13:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
lukasstr napsal:
zajmalo by mě, jak je to s výdrží, když je zapnutý jenom GSM modul a volá se, tak minutové hovory, ne moc často.

Ked ho pouzivam menej aktivne, tak da v pohode 2-3 dni ...
lukasstr napsal:
Pak jaká je výdrž (skutečná) při poslechu hudby a s wifi.

Hudba zerie velmi malo - myslene pri vypnutom displeji, ale presnejsie som to nemeral. S wifi to je ine kafe ... surfovanie cez wifi je len na max dve hodky, skor este menej ... zerie to strasne ...
lukasstr napsal:
Jen mě štve, že to má pomalej procesor a nemá USB Host, takže se rozhoduji ještě mezi PDA FSC Loox C550, mobil mám, tak uvažuji spíš o C550, ale i tak bych chtěl slyšet od Vás taky něco na MDA Vario, jeho neduhy atd. Jinak Acer n300 (tedy n311 a n310) mě odradil svojí kvalitou, cenou by na tom byl docela rozumně, ale kvalita je opravdu Acerácká, tedy nic moc. Čtu ce4u a další PDA/Palm weby, ale je to už nepřehledné :))

njn, pomale CPU mozes zlepsit pretaktovanim (skusal som to, dal v pohode 240MHz, ale je to na ukor vydrze ... ). Co sa tyka USB Hostu, tak to je otazka, nakolko to vyuzijes ... ja osobne by som to nevyuzil vobec ;) ...

_________________
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2006, 23:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
Zdravim.

Silně uvažuju o koupi Varia už je to téměř na spadnutí. Jen by mě zajímalo jestli na tom někdo provozujete GPS navigaci. Jde mi o to jak je to svižný.

Dále mě pak zajímá jak je to s tim taktováním. Jak se to dá přetočit a jaká jsou rizika.

Díky.

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. listopad 2006, 17:06 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
GPS navigace na tom prej šlape v pohodě. musíš víc hledat. jen to dýl nabíhá ale pak je to v pohodě.

s taktováním se to má jednoduše: seká se ti video tak přetaktuješ, a už se ti neseká :razz: obecně řečeno. ono je to složitější... záleží na rozlišení a kompresi videa...
rizika taktování sou jednoduchý. "kdyby náhodou" "tak máš po prdeli".... ale pravděpodobnost že mu nějak ublížíš je velmi malá, až nereálná. normálně to nataktujrš a když to přeženeš tak ti to vytuhne jako PC. žádný strachy.
za ty prachy je to príma mašinka.

//edit: zapoměl sem - má nekvalitní BT mobul a spárování s některejma začízeníma je těžkej úkol...

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. listopad 2006, 19:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
crashPC napsal:
//edit: zapoměl sem - má nekvalitní BT mobul a spárování s některejma začízeníma je těžkej úkol...

ja osobne som ziaden problem nezaznamenal

_________________
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. listopad 2006, 20:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
jak s čim. třeba s K700i a nokiema a.... je to dobrý, ale s některejma ne a ne, s PC mi to bez activesync taky nejde. to je prostě s*ačka.... :cry:

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. listopad 2006, 20:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
Prostě přetaktuješ??:-)

Zajímá mě postup víš?Tyhle věcičky nemaj BIOS jako PC neM?

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. listopad 2006, 21:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Vodny napsal:
Prostě přetaktuješ??:-)

Zajímá mě postup víš?Tyhle věcičky nemaj BIOS jako PC neM?

nahras program, spustis, zmeniz frekvenciu na 244MHz, potvrdis -> hotovo ... da sa spravit shortcut, aby sa ti to pretaktovavalo, len ked pustasnarocnejsie programy ... a taktiez je tam problem s tym, ze standardne sa po vypnuti/zapnuti vrati povodna frekvencia. da sa to spravit, ale uz sa nepamatam ... skus potom prehrabat forum ce4you.

crashPC napsal:
s PC mi to bez activesync taky nejde

to je skor problem WM5.0 ... proste ponuka ako BT sluzbu active sync a koniec ... myslim,ze ostatne PDA budu na tom podobne (neviem, odhadujem) - mozno by to riesil alternativny driver (?)

_________________
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. listopad 2006, 21:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
A vzpomeneš si jak se ten program na to taktování jmenoval? Moc se mi líbí že tam jde nastavit že když je potřeba výkon tak se to přetaktuje to je velice úsporný k baterce si myslim.

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. listopad 2006, 22:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
overclock OMAP TI (neviem, ci je to ofic nazov ... je to v podstate len OmapClock.exe, ktory ma asi 17kB + readme)

_________________
FSC Amilo Pro v3205, CD T2250@1.73GHz, 1.5GB RAM, Kubuntu 6.10
Oscar Wilde :"The true mystery of the world is the visible, not the invisible."


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 14. listopad 2006, 01:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
jak bylo receno. program se jmenuje omapclock a pod timhle jmenem se da i sehnat...

vlastne veskery funkce MDA sou reseny softwarove. procesor se taky taktuje softwarove. me beyi stabilne na 252MHz a tenhle takt mi zatím stacil na vsechno. na ce4you sou o tom rozsahly diskuze... procesor se ale da i podtaktovat takze při psani sms, ve wordu a poslouchani MP3 se da jeste vic usetrit.
další soft kterej doporucuju je nejakej registry editor. jestli chapes pc a umis anglicky tak se tam s nastavenim vyradis :wink:

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 59 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.