Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 2. březen 2021, 15:29

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 59 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 00:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
Potřebuju poradit.

Je nějakej rodíl když koupim VARIO u T-Mobilu nebo jinde. Jde o to jestli si to tam T-Mobile nějak zásadně neupravuje jestli to o něco neočeš bo tak něco.

Díky

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 07:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Rozdíl tam je, a to hlavně ve vzhledu OS. Ale není problém si tam flashnout nějakou jinou ROM. V této věci bych tě odkázal na forum CE4You

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 14:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
Dobrý číhnu tam.

Pokud tam nic nenadju tak se vrátim:-)

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 20:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Ok, klidně mi napiš SZ a pokusím se to shrnout

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 21:46 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
sem taky stastnym vlastnikem varia.... rom sem tam nechal jen sem castecne zabranil customizaci a v poho. nemuzu si stezovat....

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 22:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
Tak jsem si zjistil jak to je s tim T-Mobile a normálnim prodejce a je tam rozdíl teda v tý ROOM která se dá prej v celku snadno přehrát. Jenže je prej hodně snadný si z toho udělat těžítko a to se mi zrovna nechce. Pasli tam o nějakejch čipech G3 a G4 že je nesmim poplest a vybrat správnou ROOM pro pro zařízení což je jasný. Jináč je prej ten T-Mobile výrazně pomalejší ale zase je v CZ ale já bych to bral klidně i v EN to by mi vůbec nevadilo. Takže až dorazí Vario tak se podívám na čip a uvidim kam budu mířit dál. Určitě nechci mít na pozadí T-mobile ani nikde jinde.

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. únor 2007, 08:49 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Tak já tam mám poslední ofiko ROMku od T-Mobile a že by byla nějak pomalá se mi nezdá. Ale zase je pravda že jsem jinou ani nezkoušel, možná by to stálo za pokus.
S tím těžítkem se ti to nemůže stát když si pořádně vše prostuduješ a promyslíš :-D

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. únor 2007, 09:34 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
přesně. a i špatně nahranej firmware se dá nahodit - teda překrejt ho novim. v servise denně sám zabiju pár telefonů ale vždy se podaří je oživit. T-mobile ROM se mi zdá pomalá jen některá verze a po customizaci, bez ní problémky nemam. jediný co je nic moc je přehrávání videa - aby se to nesekalo, je potřeba ho dobře upravit...

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. únor 2007, 09:38 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Customizaci jsem zrušil ještě než se začala instalovat
Videa konvertuju do DivX na bitrate 248kb video a 64kb zvuk a přehrává to plynule

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. únor 2007, 13:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
jj taky jsem o T-Mobilu čet že maj novej ROOM a že je to prej lepší než ta 1.6.3.....
Jak je to s tim čipem G3 a G4 a co je to to SPL a IPL nějka jsem to tam z toho nikde nevyčet.

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. únor 2007, 14:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. srpen 2003
Bydliště: Praha, Jindřichův Hradec
Nahoru
No tak jestli koupíš vario u t-mobilu nebo ne je už celkem zbytečné řešit. Toto zařízení je již poměrně staré a nikdo jiný než T-Mobile jej již neprodává

Každé dnes nově zakoupené Vario u T-M bude G4. Ty se obecně hůř flashují, protože se nedají CID-unlocknout. (alespoň ne zadarmo). Ovšem jistý američan v pondělí na xda-dev vystavil prográmek, jenž umožňuje G4 CID-locked přeflashovat na jakoukoliv ROMku určenou pro G3, takže G4 již není takový problém.

2 crashPC: ne vždy se podaří oživit :)

Co se týče T-Mobile ROM - je to pomalé, české a ty programy v extrom to úplně dodělají :)

_________________
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. únor 2007, 14:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
Netušítě někdo jestli náhodou T-Mobile nechystá nějaký novy MDA krom MDAIII ? Třebas že by nabízeli Qtek S200 nebo tak něco.

Jinak co jsem čet tak se zdá že ten G4 je celekm problémovej co se týče toho flashování ROM:-((

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět: MDA Vario a synchronizace s Outlookem ve Windows Vista
PříspěvekZaslal v: so 9. červen 2007, 19:02 
Nováček
Nováček

Založen: 09. červen 2007
Nahoru
Mám MDA Vario a synchronizace s Outlookem ve Windows XP byla v pohodě. Pod Vistami vůbec nefunguje, hotline Microsoftu nepomohla a na infolince T-Mobile od toho buď dávají ruce pryč nebo tvrdí, že zatím nejsou ovladače. V prodejně T-Mobile mi dneska poradili tento web, ale nenašel jsem nic ani v článcích, ani na foru...

Poradí někdo?

díky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. červen 2007, 07:50 
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2006
Bydliště: Olomouc/Krnov
Nahoru
Co znamena ze "nefunguje"? Chtelo by to trosku vice informaci.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. červen 2007, 08:27 
Nováček
Nováček

Založen: 09. červen 2007
Nahoru
v Centru synchronizace nejde zařízení vidět, ve Windows Mobile Device Center svítí nepřipojeno...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. červen 2007, 10:33 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
Mám MDA Vario a synchronizace s Outlookem pod Windows Vista funguje normálně.

Jakou máš ROMku?

_________________
# Desktop [Ryzen 9 5950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 2x Dell UP2716D+Dell U2410, W10 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2019 # Storage Synology DS1815+, Synology DS1819+
# Samsung Galaxy S10+ # Canon EOS 5D MkIV, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. červen 2007, 11:49 
Nováček
Nováček

Založen: 09. červen 2007
Nahoru
co je ROMka? verze firmwaru nebo něco na ten způsob?


 Profil  
 Předmět: MDA Vario nastaveni GPRS pres Vodafone?
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 12:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. srpen 2004
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Dostal jsem od kolegy na testovani aplikaci MDA Vario (T-mobile) a mam k tomu kartu od Vodafone na pausal. V samoobsluze mam aktivovane vse potrebne, nicmene i po nejakych nastavenich pripojeni GPRS (ktere jsem nasel ruzne ve forech) se ne a ne pripojit :-/ Nema s timto nekdo zkusenosti, pripadne spravnou konfiguraci? Diky moc za radu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 12:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
Co tam máš za OS? WM5 nebo 6?


Já to nastavoval podle návodu z fóra ce4you, třeba ti to bude fungovat:
ce4you napsal:
nastaveni MMS

Start > Nastavení > Připojení > Připojení
Zvolte záložku Upřesnit a klikněte na volbu Vybrat sítě.
Klikněte na Nové, vyberte záložku Obecné.

Název připojení: Vodafone MMS
Vyberte záložku Modem, klikněte na Nové
Název připojení: Vodafone MMS
vyberte modem: Mobilní linka (GPRS)
Další
Název přístupového bodu: mms
Další
Uživ. jméno: mms
Heslo: mms
Doména: nevyplňovat
tlačítko Upřesnit > TCP/IP
Používat adr. IP přiděl. serverem
záložka Servery
Používat adr. IP přiděl. serverem
OK a Dokončit

Nyní vyberte záložku Nastavení proxy a zaškrtněte volbu Tato síť se připojuje k internetu.

Start > Zprávy > Zprávy > Nabídka > Konfigurace MMS
zvolte záložku Servery > Nový
Název serveru: Vodafone MMS
Brána: 10.11.10.111
Číslo portu: 9201
Adresa serveru: http://mms
Připojit přes: Vodafone MMS
Omezení velikosti odesíláných dat: 300K
WAP verze: WAP 1.2
potvrďte OK
Vytvořené nastavení uložte jako preferované jeho označením a následným stiskem Nastavit jako předvolené
ukončete stiskem OK

Nastaveni GPRS WAP
Start > Nastavení > Připojení > Připojení
Zvolte záložku Upřesnit a klikněte na volbu Vybrat sítě.
Klikněte na Nové, vyberte záložku Obecné.

Název připojení: Vodafone GPRS WAP
Vyberte záložku Modem, klikněte na Nové
Název připojení: Vodafone GPRS WAP
vyberte modem: Mobilní linka (GPRS)
Další
Název přístupového bodu: wap (pro Vodafone kartu owap)
Další
Uživ. jméno: wap
Heslo: wap
Doména: nevyplňovat
tlačítko Upřesnit > TCP/IP
Používat adr. IP přiděl. serverem
záložka Servery
Používat adr. IP přiděl. serverem
OK a Dokončit

vyberte záložku Nastavení serveru proxy
zaškrtněte volbu Tato síť se připojuje k Internetu a Tato síť používá pro připojení k Internet server proxy
vyberte Upřesnit > WAP
Proxy WAP
Server: 10.11.10.11 Port: 9201
potvrďte opakovaným stisknutím OK

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 13:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. srpen 2004
Bydliště: Ostrava
Nahoru
mam tam WM 5, je nejaka moznost tam nainstalovat i WM 6? S mobilnima zarizenima zatim nemam zadne zkusenosti a jsem na to uplne blby .. pomoc by se mi hodila diky, zkusim to nastaveni vecer, ted to nemam u sebe.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 59 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.