Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 7. březen 2021, 17:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 59 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 15:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
kdyby jsi chtěl flashovat WM6 místo pětky, tak tady máš info na xda-developers

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=356

MDA Vario = HTC Wizard

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 16:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. srpen 2004
Bydliště: Ostrava
Nahoru
diky za link prostuduju .. jen dotaz, ty jsi to taky flashoval, nebo jsi to mel uz s WM6 ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 17:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
já mám HTC Himalaya, kde byl původně Pocket PC 2003SE, kterou jsem flashnul na WM5 a teď na WM6. Je to opravdu jednoduchý, těžší je najít kvalitní a funkční ROMku :-)

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět: HTC - Vario (problém)
PříspěvekZaslal v: so 24. leden 2009, 11:01 
Nováček
Nováček

Založen: 22. listopad 2008
Nahoru
Dobry den, mam problem s konektivitou k PC tohohle MDA ,koupil jsem ho pres i-net bez papiru(bylo jenom k nemu cedo s aplikacemi).Stahl jsem si z netu Active Sync 4.05.Zapnu tento pocitac a v radku jine mam zobrazene Nero Scout a Mobilni zarizeni.Otevru CD vyjmu program(nebo hru) zavru CD otevru Mobilni zarizeni ,ale kdyz to tam chci vlozit tak to nejde (v tabulce sviti jenom zobrazit,seradit ikony,aktualizovat a vlozit,vlozit zastupce a nova slozka nesviti) nevite nekdo co s tim je ???? zapomnel jsem dodat ze Active Sync 4.05 se porad pripojuje ale nikdy se nepripoji.

_________________
RAM: A- data 4gb (gamers series 800MHz DDR2 CL5 EPP retail), GK: PALIT XpertVision Radeon HD4830, 512mb, CPU-FAN: Arctic-Cooling Freezer 64 proPWM, CASE: Aerocool aeroengine Jr.-BK
CPU: AMD Athlon 64 x2 6000+, HDD: 500gb Samsung Spipoint f1 16 mb SATA2, MB: GYGABITE MA790x-DS4, ZDROJ: Fortron 400w, FAN: 2x Revoltec fan dark blue 80x80x25


 Profil  
 Předmět: Re: HTC - Vario (problém)
PříspěvekZaslal v: po 26. leden 2009, 15:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Zkus settings .... pripojeni .... USB to PC .... Povolit rozsirene sitove funkce ....


 Profil  
 Předmět: Re: HTC - Vario (problém)
PříspěvekZaslal v: út 27. leden 2009, 13:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. srpen 2003
Bydliště: Praha, Jindřichův Hradec
Nahoru
Je to určitě active sync 4.05, není to náhodou 4.5? Pokud je to vario flashlé na WM6, tak musíš mít 4.5

_________________
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2


 Profil  
 Předmět: Re: HTC - Vario (problém)
PříspěvekZaslal v: st 28. leden 2009, 19:54 
Nováček
Nováček

Založen: 22. listopad 2008
Nahoru
Tak se omlouvam mam AS 4.5 a os. Windows Mobile 6.1.

_________________
RAM: A- data 4gb (gamers series 800MHz DDR2 CL5 EPP retail), GK: PALIT XpertVision Radeon HD4830, 512mb, CPU-FAN: Arctic-Cooling Freezer 64 proPWM, CASE: Aerocool aeroengine Jr.-BK
CPU: AMD Athlon 64 x2 6000+, HDD: 500gb Samsung Spipoint f1 16 mb SATA2, MB: GYGABITE MA790x-DS4, ZDROJ: Fortron 400w, FAN: 2x Revoltec fan dark blue 80x80x25


 Profil  
 Předmět: Re: HTC - Vario (problém)
PříspěvekZaslal v: st 28. leden 2009, 20:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. srpen 2003
Bydliště: Praha, Jindřichův Hradec
Nahoru
Nemohl bys poslat screen? Nějak to nechápu. Jinak přímo v "Mobilní zařízení" nemůžeš vytvořit složku, otevři tam třeba My Documents a tam tu složku vytvoř

_________________
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2


 Profil  
 Předmět: Re: HTC - Vario (problém)
PříspěvekZaslal v: pá 29. květen 2009, 07:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. září 2005
Bydliště: PCE
Nahoru
pocitam, ze jinej USB kabel jsi uz zkousel, ze jo?:) - jednou se mi to taky uz stalo. Dalsi vec co ti doporucim, zkontroluj konektor, jestli neni treba zlomeny/nalomeny atd... pak snad jedni zkusit zalohu a HW reset - pripadne jeste pomaha odinstalovat a znovu nainstalovat AS.

2 JanHavlicek> myslim si, ze mu AS nepripoji ani MDAcko, proto nemuze nic vytvorit a ani nevidi zadne slozky atd... Proste to hleda zarizeni, ale nenajde.

_________________
ASUS x99 Deluxe, intel Xeon E5-2695 v3; 2x8GiB A-DATA XPG, AMD 7970 , SSD 120GB, HDD 2x1TB, 2x2TB, Vodní chlazení


 Profil  
 Předmět: pomoc s ozivenim HTC wizard
PříspěvekZaslal v: čt 22. duben 2010, 16:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2003
Bydliště: ČB
Nahoru
ahoj, dostal se mi do ruky kamaraduv HTC Wizard (MDA Vario) s prosbou, jestli bych se ho nepokusil ozivit..

po zapnuti se bud nic nedeje nebo naskoci logo T-mobile a pak 4 barevny pruhy kde je verze IPL a SPL (obojiho cisla 2.21 - vypada to nejak takhle - http://img47.imageshack.us/img47/7982/obrzok623sb2.jpg ) a pote displej zbela

Poradil by mi nekdo prosim, jestli to lze nejak prehrat a dat do funkcniho stavu ?
Jinak momentalne po par zapnutich mi to nechce najet vubec a na nabijecce na pristroji nesviti zadna dioda - nemela by nejaka svitit pro identifikaci nabijeni ? muze to byt baterkou ?
Co jsem koukal na navody jak prehrat ROM, tak vsude je nutna synchronizace s pc-je to tak ? ..coz me se nepovedlo diky nenabehnuti OS.

Diky vsem za rady a doporuceni!


 Profil  
 Předmět: Re: pomoc s ozivenim HTC wizard
PříspěvekZaslal v: čt 22. duben 2010, 16:10 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
To čo vydíš na zariadení je bootloader.
Nie je nutné synchronizovať s PC. Nechaj zariadenie nech sa dobije kľudne celú noc, musíš mať istotu že je dobytá aspoň na 50%, ideálne viac.
Následovne si stiahni romku na pamäťovú kartu a zapni zariadenie po bootloaderu by sa mala začať inštalácia.
HTC Wizard nepoznám no u väčšine HTC PPC to funguje.

PS: kľudne si počkaj na názory, skúsenosti ostatných ktorí majú skúsenosti aj s staršími PPC od HTC


 Profil  
 Předmět: Re: pomoc s ozivenim HTC wizard
PříspěvekZaslal v: čt 22. duben 2010, 16:34 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Takže:

Telefon připoj do nabíječky (ne USB) a nech ho přes noc nabít
Sosni originální ROMku pro to zařízení (je-li to MDA Vario od TMobile, pak zavítej na stránky TMO atd, musí souhlasit jak dodavatel tak jazyk!)
Zapni PPC a jakmile bude v RGB obrazovce, připoj ho k USB. Následně by mělo být dole "USB" po pár sekundách a na PC se nainstalovat ovladač HTC USB Sync nebo MS USB Sync nebo něco podobného.
Spusť tu "instalaci" ROMky na PC a přeflashuje se ROMka.

Ohledně flashe z SD karty -- musí být naformátovaná na FAT32 a soubor se musí jmenovat WIZAIMG.NBH (tzn vyextrahovat z toho .exe souboru třeba pomocí 7zipu onen RUU_Signed.nbh a přejmenovat). Ale obávám se, že flashování z SD karty povoluje až HardSPL, tzn pro tebe možnost nepoužitelná.

A pokud to nepůjde tak napiš, bude potřeba nějakou více HC metodu ]:->

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: pomoc s ozivenim HTC wizard
PříspěvekZaslal v: so 24. duben 2010, 15:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2003
Bydliště: ČB
Nahoru
takze:
- naskocil bootloader
- pripojil jsem usb kabel (nainstaloval se ovladac v PC a na mobilu dole naskocil napis USB)
- spustil jsem instalaci ROM (stazenou z t-mobile), ale pri "overovani informaci v telefonu PDA" naskocila chyba pripojeni na PC a pdacko sbelalo - seklo se ? poradite nekdo co dal ?

Momentalce pri zapnuti se nic nedeje,vubec nic nenabehne .. ale kdyz to zkusim treba za hodinu tak je tu 50ti % sance, ze zase nabehne .. netusi nekdo co s tim ? :)

- nemuze to byt baterkou ? kamarad ten foun nedavno koupil a ze zacatku jeste chodil,prodavajicim mu bylo doporuceno, ze je potreba jej prehrat, ale driv nez se o to nekdo pokusil tak zacal fungovat tak jak funguje :)

diky za pomoc

edit: ptred chvili jsem ho zkusil zapnout, zobrazi se jen uvodni logo t-mobile a pote zamrzne - zbela display.


 Profil  
 Předmět: Re: pomoc s ozivenim HTC wizard
PříspěvekZaslal v: so 24. duben 2010, 17:25 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Zkus ho nabít nabíječkou, nikoli připojením k PC (tam se totiž sám poté zapíná po určité době) :roll:

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: pomoc s ozivenim HTC wizard
PříspěvekZaslal v: so 24. duben 2010, 22:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2003
Bydliště: ČB
Nahoru
telefon sem samozrejme nabil klasickou nabijeckou (po celou noc), ale inkikujici dioda nabijeni nesviti a telefon se mirne zahral, tak bych si tipnul, ze to nabiji ..


 Profil  
 Předmět: Re: pomoc s ozivenim HTC wizard
PříspěvekZaslal v: čt 29. duben 2010, 18:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2003
Bydliště: ČB
Nahoru
tak problem je odhalen .. vadny flex kabel :/


 Profil  
 Předmět: MDA vario (wizard) T-mobile UK
PříspěvekZaslal v: ne 5. únor 2012, 14:19 
Nováček
Nováček

Založen: 17. září 2011
Nahoru
Ahojte mam taky problem ze sa mi vario neuspesne flashlo a tgeraz mi zastane na uvornej obrazovke T--mobile z IPS aSPL info.
Do bootscreanu sa dostat viem
ale pri hard resete mi vypise

Format Patrition
Format Fail

A tu je zrejme problem lebo neviem nainstalovat ani ROM od T-mobilu nainstaluje ale nespusti.
Viete mi pomoct?


 Profil  
 Předmět: Re: oživenie MDA vario (wizard) T-mobile UK
PříspěvekZaslal v: ne 5. únor 2012, 20:44 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Musíš dát rom přímo na kartu, pak najedeš do bootloaderu a mělo by se to samo rozjet. Ten img soubor musí být nějak pojmenovaný, ted si nevzpomenu jak přesně. Musíš pohledat...

edit: tak ten soubor by se měl asi jmenovat EXCAIMG.nbh , dát na sd kartu, musí být sformátovaná na fat32.

_________________
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W


 Profil  
 Předmět: Re: oživenie MDA vario (wizard) T-mobile UK
PříspěvekZaslal v: pá 24. únor 2012, 19:03 
Nováček
Nováček

Založen: 17. září 2011
Nahoru
Ale flash z SD karty ide iba ak je MDA CID unlock.
LEbo ja ho mam LOCKnuty


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 59 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.