Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. březen 2021, 10:12

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Vše o Qtek S200
PříspěvekZaslal v: čt 14. září 2006, 12:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
Rozhodl jsem se pro koupi tohot MDA a rad bych si precetl i neco jineho nez recenzi. Pokud ho nekdo mate tak mi sem prosim napiste co vas na nem trapi (pocitam ze se tu hodne objevi CPU) a co vas naopak potesilo.

Zajima me jak si rozumi s GPS moduly pres BT jestli je procesor o 200Mhz dostacujici atd atd

Díky.


//D.M. smazáno pravděpodobně omylem založené duplicitní téma...

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 14. září 2006, 14:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
mrzí mě na něm nestereo zvuk z repráku, trošku menší výdrž než u MDA vario, chybí klávesnice (vario jí sice má ale je to dost tlustý no... :) )
jinak myslim že je to príma mašinka (nemam jí :lol: ) ovládání zpracovaný na jedničku.

//edit: btw Qtek S200 má oproti variu díru pro velký SD karty což je dost výhoda :D

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


Naposledy upravil crashPC dne čt 14. září 2006, 16:17, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 14. září 2006, 14:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
A jak to vidíš s tou GPSkou? Bude to tam šlapat korektně? Když je CPU "jen" 200Mhz?

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 14. září 2006, 16:18 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
jestli si aspoň trochu trpělivej :D tak v poho. GPS by na tom mělo valit....

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 14. září 2006, 18:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
Jako to ze se to bude dlouho nacitat to beru ale aby se to drbalo pri navigaci to uz bych nepobral pac kdyby mi rek zahni doleva az po tom co sem to prejle tak by to bylo asi posledni co by to reklo 8-)

Jste me zajima na jaky simkarty je to odblokovany. Pac mam Eurotel GO a nerad bych na tom nic menil tak jestli mi to tam bude behat.

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 14. září 2006, 19:09 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
to záleží jakej koupíš ale normál Qtek S200 musí valit pro všechny operátory...

No hale já tu mašinu nemam takže ti neřeknu jak se to při navigaci chová, ale až to budeš vyhazovat z toho okýnka z auta tak řekni kudy jedeš, rád si pro něj přijedu :lol: :lol: :lol: :lol:
newim, ale mělo by to šlapat. a když ne tak jednoduchej overclock (po přepnutí do stanby se to prej zruší takže můžeš velmi jednoduše taktit jen na nutnou dobu....)

co ti budu povídat... šel bych do něj taky, ale vemu Vario 8-)

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 14. září 2006, 19:28 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
crashPC napsal:
to záleží jakej koupíš ale normál Qtek S200 musí valit pro všechny operátory...

Pokud se nepletu tak už žádný operátor, který u nás poskytuje svoje služby telefony neblokuje (možná byly vyjímky v předplacených sadách, ty ale už taky nejdou sehnat) - takže se není čeho bát... A pokud vím tak Qtek nemá problém s AoC, takže opravdu nevidím jedinej problém...

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 14. září 2006, 19:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2004
Bydliště: Příbram
Nahoru
Už je mi to skoro trapný se pořád ptát ale když už za to mám dát takovejch peněz tak bych byl rád aby to fungovalo.

Jak je to s těma externíma GPS přes to BT jaký jsou mezi tím rozdíly?
Určitě citlivostní a pak tam jsou nějáký kanály co ti sou zač? Jaký by jste doporučili k tomu Qteku S200.


EDIT:

Budu mít možnost vyzkoušet MDA Vario + GPS tak až uvidím jak to běhá dám sem vědět jak to dopalo. Alepoň se zjistí jak moc je to s tim CPU špatný.

_________________
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 9 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.