Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 25. únor 2021, 19:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: PDA HP ipaq 5550
PříspěvekZaslal v: po 9. říjen 2006, 17:44 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 24. září 2005
Nahoru
mam hp ipaq 5550 a po instalaci rom update 1.10 se mi jaksi zahadne ztratil firmware k wlan. jsem z toho celkem zmaten ze se jen tak muze firmware z pda "vyparit." celkem nevim co ted s tim..


//D.M. upraven nadpis


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 10. říjen 2006, 19:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. listopad 2005
Nahoru
Pri instalaciji novej pamete Rom sa asi urobila chyba alebo to je chyba novej pamete Rom. Pokial si to instaloval ty tak s tym skus zajt do servisu alebo keby to instalovali v servise tak by mali toto zobrat na reklamaciu :roll:

EDIT: Alebo sa skus pozriet este sem :wink: tam je takyto firmware

TU TO JE

_________________
Už to tak bude :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 20:41 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 24. září 2005
Nahoru
tu stranku znam jako vlastni boty :) no ze nastala chyba pri instalaci se mi nezda. celej proces se to v klidu instalovalo a nakonec mi to jeste napsalo ze se vse uspasne nainstalovalo. jedina moznost je asi ten servis.. :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 21:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. listopad 2005
Nahoru
No asi ano, ale skusal si ten firmware na Wlan co je na tej stranke???

_________________
Už to tak bude :-)


 Profil  
 Předmět: Připojení PDA HP h5550 k WiFi síti
PříspěvekZaslal v: so 21. říjen 2006, 21:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. leden 2005
Bydliště: Praha a okolí
Nahoru
Mám PDA HP h5550 a nechce se mi přes Wi-Fi připoji přitom to tu mojí síť našlo, nevi nekdo co s tím?


//D.M. upraven nadpis


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. říjen 2006, 10:11 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
nemáš tam náhovou MAC filter?

_________________
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. říjen 2006, 10:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
mam uplně stejnej problém. Ale vim že to "MAC filtrem" není.

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. říjen 2006, 12:20 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
a je ta síť zabezpečená nebo ne? (myslím WEP, WPA, apod.)

_________________
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. říjen 2006, 18:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. leden 2005
Bydliště: Praha a okolí
Nahoru
Filtr mam, ale zkousel jsem ho vypnout a sit nemam zabezpecenou.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. říjen 2006, 21:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 07. březen 2004
Bydliště: Znojmo
Nahoru
Já jsem na ipaq 5450 musel doinstalovat service packy na w2003 (viz web hp), abych wifi rozjel...

_________________
\( ^_^)Λ(^_^ )/


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 23. říjen 2006, 12:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
může tam být nastavení, které zabraňuje připojení do nezabezpečných sítí

_________________
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 23. říjen 2006, 12:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
wep tam je ale nastavení je správný. prostě "to nejde" :lol:

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 26. listopad 2006, 20:22 
Nováček
Nováček

Založen: 11. říjen 2006
Bydliště: ostrava
Nahoru
Já mám acer n50 a nedaří se mi vůbec najít s pc pda ani opačně. nevíte co s tím?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 1. leden 2007, 15:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. leden 2005
Bydliště: Praha a okolí
Nahoru
Tak po ruznych pokusech se spojeni podarilo, ale kdyz pustim explorer tak nacte stranku a hned spadne. Nevi nekdo co to dela?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 1. leden 2007, 19:42 
Nováček
Nováček

Založen: 11. říjen 2006
Bydliště: ostrava
Nahoru
Mi už se taky podařilo připojit ale ten explorer mi taky spadne a icq mi tam taky nejde. ale připojený jsem


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.