Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 17:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: PDA MIO 550
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2006, 13:13 
Nováček
Nováček

Založen: 12. říjen 2006
Nahoru
Zdravim, mám PDA MIO 550 a nedaří se mi do něj dostat žádná data. Při spojení přez kabel pomocí prográmku ActiveSync 4.2.0. Když dám do pda kopírovat třeba bmp nebo cokoliv jiného tak po chvíli napíše PC že systém nemůže najít tento soubor. Přitom z PDA jde zkopírovat vše bez problémů. Nevíte kde hledat problém. Jsem úplnej nováček v PDA tak nevim co dělám špatně. Díky


//D.M. upraven nadpis


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2006, 18:00 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 14. leden 2006
Nahoru
Zkusil bych jinou verzi ActiveSync... Jdou instalovat aplikace?

_________________
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2006, 19:20 
Nováček
Nováček

Založen: 12. říjen 2006
Nahoru
Zkoušel jsem i verzi co jsem dostal na cd (asi 4.0.0). Program jsem ještě žádný neinstaloval. Mám to teprve pár dní. Zatim díky.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2006, 20:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 14. leden 2006
Nahoru
Bohužel nemáš zač.. Ještě můžeš zkusit HW restart. (Vše se vymaže! a obnoví „tovární nastavení“)

_________________
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 12. říjen 2006, 20:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
často je třeba odhalit správnou verzi ActiveSync, která si dobře rozumí s daným PDA, je to docela magie :(

_________________
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 13. říjen 2006, 08:24 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
pavel.minarik napsal:
často je třeba odhalit správnou verzi ActiveSync, která si dobře rozumí s daným PDA, je to docela magie :(

Na druhou stranu měl by aspoň fungovat ten, co výrobce s PDA dodal a pokud ne tak je to od nich dost ošklivý...

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 13. říjen 2006, 13:11 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Don Martinez napsal:
Na druhou stranu měl by aspoň fungovat ten, co výrobce s PDA dodal a pokud ne tak je to od nich dost ošklivý...

Ano, by mel ... Typicky postup je nasledujici:
1. z fabriky odejde HP a ActiveSync co spolu chodi
2. cesky distributor doda cestinu - puvodni ActiveSync se uz s masinkou nedomluvi
3. prodejce durazne doporucuje stazeni novejsi verze
Vysledek: peknej bordel :oops:

_________________
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 15. říjen 2006, 16:41 
Nováček
Nováček

Založen: 12. říjen 2006
Nahoru
Tak jsem udělal HW restart a najednou to jde. Nechápu to ale hlavně že to chodí. Díky všem.


 Profil  
 Předmět: PDA - MIO DigiWalker P550(PDA+GPS), skusenosti, rady ...
PříspěvekZaslal v: čt 8. únor 2007, 20:06 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. srpen 2004
Bydliště: Žilina, Slovensko
Nahoru
Zdravim Vas, prosim Vas som v tychto "vodach" trosku strateny, rad by som keby ste mi zhodnotili moj vyber, zajtra mi pride :roll:
Som strasne zvedavy co vsetko to dokaze, este som nic podobne v ruke nedrzal :oops:

http://www.mio4u.cz/products/PDA_Naviga ... index.html

Po par dnoch tu zverejnim svoje prve dojmy, uz sa fakt nemozem dockat :wink:

_________________
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. únor 2007, 21:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2004
Bydliště: Žilina
Nahoru
troska OT sorry :-)

A ze nema penazi boha. Penazi jak indian sipov :lol:

Inac v praci pouzivam podobny PALM na nahravanie programov z/do CNC strojov, len velmi stary a ciernobiely ale praca je velmi prijemna. Hlavne pisanie priamo na display. Len treba vediet pekne pisat :-)Skrabopis to neberie :lol:

_________________
XBOX360


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. únor 2007, 21:29 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 14. leden 2006
Nahoru
Zase jsme se trefili stejně!
http://malidian.net/index.php?id=8&n=mio-digiwalker-p550---jak-funguje-gps

_________________
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. únor 2007, 06:32 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. srpen 2004
Bydliště: Žilina, Slovensko
Nahoru
verntom napsal:

:-D No no, mas pravdu, najskor ta Toshiba, teraz tento MIO, uz sa mi tak zda, ze ma kopirujes :lol:
Ale nie, mal si ho skor, tvoju recenziu som cital pred kupou a ako som uz povedal som nadmieru spokojny.
Toto je k tej najspodnejsej casti tvojej recenzie:
Rychlost meria aj iGo alebo MioMap. len to chce ten zvlastny rezim, vyzera to ako navigacia, ale vtedy nenaviguje, len ukazuje kade ideme, vtedy vlavo dole ukazuje cas, aktualnu rychlost(je fakt presna)ale myslim co sa presnosti tyka, tak zalezi hlavne na kvalite signalu, ak je OK, tak aj presnost je perfektnaaa

PS:Prosim ta ako cistis displej, ja som si vsimol na uplnom kraji spodnej casti displeja skvrnu a neda sa mi nijako zotriet, som uz z toho nestastny, ale inak sa mi zda displej odolny, Diky za reakciu, Cafff :wink:

_________________
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. únor 2007, 18:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 14. leden 2006
Nahoru
Hi, no já vlastně ani moc nečistím, mám jenom takový hadřík, který mi zůstal ještě po SE T610 a tím občas trošku nasucho displej otřu...
PDA má hlavně sloužit, nemusí být vyleštěný... :)

Spíš si musím koupit nějaký pouzdro, nějak jsem se k tomu ještě nedostal a používám jenom takový provizorní... :)

_________________
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 1. březen 2007, 12:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. srpen 2004
Bydliště: Žilina, Slovensko
Nahoru
Vcera na strankach PcTuning-u pribudla zaujimava recenzia tohto produktu, mrknite sa na to, podla mna obstal celkom v pohode:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=84
:wink:

_________________
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. březen 2007, 11:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 14. leden 2006
Nahoru
No, jenom dvě malé novinky, jednak jsem si nainstaloval Power patch, který jak se zdá vyřešil drobné problémy s baterkou a navíc začalo fungovat i podsvícení tlačítek, tedy když se zmáčknou, tak chviličku svítí, asi jako u mobilu...

A jednak můžu doporučit toto toto pouzdro, konečně dorazilo a vypadá opravdu dobře...

_________________
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. březen 2007, 13:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. srpen 2004
Bydliště: Žilina, Slovensko
Nahoru
verntom napsal:
No, jenom dvě malé novinky, jednak jsem si nainstaloval Power patch, který jak se zdá vyřešil drobné problémy s baterkou a navíc začalo fungovat i podsvícení tlačítek, tedy když se zmáčknou, tak chviličku svítí, asi jako u mobilu...

A jednak můžu doporučit toto toto pouzdro, konečně dorazilo a vypadá opravdu dobře...

To puzdro mam tiez 8-) , uz asi dva tyzdne,je naozaj vyborne, hmmm, mi sa asi dohadujeme co si kupime, inak to nevidim :lol:

_________________
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.