Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 18. duben 2021, 18:06

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: FSC LOOX 720
PříspěvekZaslal v: čt 4. květen 2006, 17:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. leden 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Jen pro připomenutí sem dávám odkaz na super řešení :-DDD jak připojit myš a klávesnici od PC na Loox 720.

http://mobile.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=5845

Dělal sem to přesně podle návodu a ejhle ono to funguje :-D !!!!!

Myš: používám Genius NetScrool Optical USB
Klávesnice: Genius KB-06XE
USB hub: MSI

Obě zařízení se dají zapojit najednou přes USB hub a je to paráda!!! Ve Wordu funguje dokonce i levý tlačítko, pomocí něhož se dá kopírovat, vkládat....

_________________
Dell Inspiron 9300, K750i


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2006, 13:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. listopad 2005
Nahoru
Jak sto vlastne udelal.Z toho odkazu nedokazu zjistit jak zapojit klavesnici
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)


 Profil  
 Předmět: FSC Loox 720
PříspěvekZaslal v: ne 5. listopad 2006, 10:40 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 31. březen 2006
Bydliště: Tábor
Nahoru
Jaky mate nazor na looxika 720 ?


 Profil  
 Předmět: Re: FSC Loox 720
PříspěvekZaslal v: ne 5. listopad 2006, 18:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. leden 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Rostakd napsal:
Jaky mate nazor na looxika 720 ?


Je to super stroj, používam ho asi tak jeden rok a sem s nim maximálně spokojený :-) Jediná nevýhoda je nemožnost upgrade na Win mobile 2005. Jinak nema konkurenci!!!

Ma slot na SD a CF, takže použít například SD kartu a GPS neni problém. Připojim k němu přes USB host současně klávesnici i myš a jakýkoliv HDD (třeba i muj 200GB v externím USB doku)

Má super display, používam prográmek OzVGA, takže aspon využiju real 640 x 480

A takhle bych mohl pokračovat dál a dál :wink:

_________________
Dell Inspiron 9300, K750i


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. listopad 2006, 12:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. leden 2005
Bydliště: Sternov
Nahoru
Nevim teda na co by 720 potrebovala WM5, ale to je jedno:)
Jinak po 3 letech s MDA2 sem presedlal na Loox720 a nemuzu si absolutne na nic stezovat... vsechny funkce sou super a navic ty moznosti rozsireni... ted mi na stole lezi mini klavesnice a mys na USB, USB hub na 4 porty, 2,5" HDD v boxu a USB lampicka a vsechno jede s Looxikem... navic fakt ty 2 sloty na karty sou zazrak - pokud se budes chtit trochu prohnout, tak muzes mit 5-6 GB mista v tyhle maly cihlicce ani nemrknes:)
Fakt doporucuju...

_________________
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. listopad 2006, 17:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. leden 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Rosie napsal:
Nevim teda na co by 720 potrebovala WM5, ale to je jedno:)
Jinak po 3 letech s MDA2 sem presedlal na Loox720 a nemuzu si absolutne na nic stezovat... vsechny funkce sou super a navic ty moznosti rozsireni... ted mi na stole lezi mini klavesnice a mys na USB, USB hub na 4 porty, 2,5" HDD v boxu a USB lampicka a vsechno jede s Looxikem... navic fakt ty 2 sloty na karty sou zazrak - pokud se budes chtit trochu prohnout, tak muzes mit 5-6 GB mista v tyhle maly cihlicce ani nemrknes:)
Fakt doporucuju...


Já neříkam, ze by mi Win mobile 2005 nějak chybělo:-) Je to super zařízení. Jen to přirovnávam ,jako kdybys měla třeba PC s Windows 2000 a nemohla na něj nainstalovat třeba XPcka. Ve funkčnosti, tě to nijak neomezuje, ale zamrzí to...

_________________
Dell Inspiron 9300, K750i


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 12:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. leden 2005
Bydliště: Sternov
Nahoru
No ja jen ze WM5 nejsou podle nejak super... jsou pomalejsi nebo mi to aspon prislo, takze nevidim duvod proc je chtit... na tech WM2003SE jde vsechno bez problemu a ja si nemuzu stezovat.
Nemyslel sem to spatne:)

_________________
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.