Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. březen 2021, 09:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: windows mobile 5 nejdou nabootovat - qtek s100
PříspěvekZaslal v: út 30. leden 2007, 07:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Stal se mi zajímavý problém ve vhodnou dobu, nainstaloval jsem program birthdays, sekly se wm5 (bejvá) ale po restartu nereagovaly při zadávání pinu na stylus. Pokud vyndám sim, bootnou se tak že je vidět hlavní obrazovka bez vnitřku, jen tlačítka, a pozadí. Nejspíš to je tím programem, problém je v tom že je instalovanej na romce. Je to mda compact II od t-mobile z německa, fungoval naprosto bezchybně, ale při přehrávání romek hlásil bad vendor id a nenechal se přehrát, a při té zaseklé obrazovce se ještě nenačte activesync.
Nevíte co s tím ? :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. leden 2007, 09:52 
Nováček
Nováček

Založen: 21. únor 2006
Bydliště: Praha 3
Nahoru
Ja bych videl nejrychlejsim resenim Master reset... tohoto qteka nemam, takze nevim jak se to u tohodle pristroje dela, ale stala se mi podobna zalezitost s wm5 a pomohl az master reset..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. leden 2007, 22:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
On qtek právě nemá tlačítko na hard-reset, takže jsem ho hledal marně, potom mi creative (thx) poslal link na návod (není to ani v orig manuálu ... :x ) a hard reset to spravil, pokud tenhle dred považujete ze nedůležitej, tka ho smažte


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. leden 2007, 22:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. leden 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
bývá to kombinace několika kláves.tipisky soft reset a pover.

_________________
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.