Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 7. březen 2021, 16:21

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Samsung E250 / E250V
PříspěvekZaslal v: so 28. duben 2007, 21:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2006
Nahoru
Custe,
chtel bych se zeptat jak dostat do toho telefonu nejake java hry a temata??Mam v nem totiz jen dva zakladni temata(cerne a t-mobile) a chtel bych jich tam mit vic.A java hry taky nevim jak pridat,i kdyz tam dam oba soubory jar i jad.

Dik za rady HenX


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. duben 2007, 07:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2006
Nahoru
a mam jeste jeden problem v menu 9-7-9 by mela byt jeste funkce Mobile Tracker proti kradezi,ale tato sluzba se v menu nenachazi,nevite cim to je???Mam sim kartu T-Mobile


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. duben 2007, 12:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
Java hry jdou u Samsungů instalovat jenom přes wap - už jsem to tu psal hodněkrát :roll: - pokud je tam dáváš přes kabel nebo Bluetooth (teď ani nevím, co to E250 všechno má :oops: ) tak to neproleze... S dalším ale asi bohužel neporadím...

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. srpen 2007, 07:00 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Don Martinez napsal:
Java hry jdou u Samsungů instalovat jenom přes wap - už jsem to tu psal hodněkrát :roll: - pokud je tam dáváš přes kabel nebo Bluetooth (teď ani nevím, co to E250 všechno má :oops: ) tak to neproleze... S dalším ale asi bohužel neporadím...

Java se da do samsungu nainstalovat i pres BT/Kabel... :roll:

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. srpen 2007, 07:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2006
Nahoru
Coololooser napsal:
Don Martinez napsal:
Java hry jdou u Samsungů instalovat jenom přes wap - už jsem to tu psal hodněkrát :roll: - pokud je tam dáváš přes kabel nebo Bluetooth (teď ani nevím, co to E250 všechno má :oops: ) tak to neproleze... S dalším ale asi bohužel neporadím...

Java se da do samsungu nainstalovat i pres BT/Kabel... :roll:

to by me zajimalo jak? :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. srpen 2007, 07:53 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
HenX napsal:
to by me zajimalo jak? :)

Ted by bylo na case rict ze sem si delal legraci ze? :twisted:

takze ve zkratce:

Potrebujem:
1x BT mobul nebo usb kabel
1x samsungu e250(v)
1x Sofstick PPP
1x Samsung java uploader
1x nejaky divny dll knihovny

Postup:
1) v pripade BT sparujeme mobil a pocitac a zkontrolujem v telefonu (menu->organizer->bluetooth->moje zarizeni->tamtotenpc->volby-> autorizovat zarizeni) ze je PC v mobilu autorizovane.
2)stahneme softick ppp///-----------------------------///
3)stahnem Samsung java uploader
4)Nainstalujeme Softick ppp, behem instalace se te to dotaze na USB mod, zvol usb exclusive mod (nebo nejak tak)
5)softick ppp jeste nespoustej. Vem do ruky telefon a jako bys chtel telefonovat vytukej kod *#52828378# (*#javatest#)
6)V menu ktere se ti nyni objevilo bez do 2. OTA type setting - > a zvol "serial bearer OTA". Pote z toho menu odejdi (cervene
sluchatko)
7)Nyni spust Softick PPP.Pri prvnim spusteni bude chtit softick PPP nejakou knihovnu USB*****.dll, tu stahnes zde
8)Kdyz je SPPP spusten regulerne, objevi se ti v trayliste nova ikonka s cervenym krizkem v rohu. Klik na ni pravym a settings->Bluetooth/Serial. Vyber port na kterem mas telefon. Potvrd a nyni znova klik pravym na ikonu v trayliste a zvol polozku "Activate PPP". Pokud vse probehlo v pohode, melo by se ti pri najeti mysi na tu ikonu zobrazit status "Softick PPP: 1 device(s) connected.
9)Nyni spust Samsung java uploader
10)V Samsung Java Uploaderu klikni na tlacitko Dodaj a vyber jad soubor pozadovane aplikace.
11)Nyni uchop znova telefon a a znova vytukej kod *#52828378# (*#javatest#).
12)V menu ktere se ti objevilo bez do (3) Serial test->(1)PPP UP-> a zvol dle pripojeni telefonu k pc. Kdyz das zvolit pozadovanou moznost, melo by te to hodit o uroven v menu zpatky, tam zvol "(2)seriove stahovani" a v tuto chvili by si telefon mel sam zacit stahovat aplikace ktere si mel pripavene v Samsung Java Uploaderu.
13)Pote znova vytukej *#52828378# (*#javatest#) a v OTA type setting vrat hodnotu na puvodni (GPRS...)

Pokud se tak nestalo, udelal si nekde ty nebo ja chybu :)

Informace sem cerpal ze stranek http://www.samsung-site.com/ a http://samsung-mobile.pl/ (mimochodem, zde doporucuji registraci, neb si zde muzes v sekci download stahnout vsechen potrebny SW hezky pohromade.)

PS: nerucim za zadne skody zpusobene timhle postupen na cemkoliv


EDIT: Pokud vam to nefunguje, mate smulu, poradte si sami nebo sem napiste. Kazdopadne mi nespamujte SZ nebo ICQ!

_________________
0118 999 881 999 119 7253


Naposledy upravil Coololooser dne ne 8. březen 2009, 12:15, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. srpen 2007, 19:13 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
Coololooser napsal:
...

Tak o tomto "pohodlném" postupu jsem nevěděl - sorry :) ...

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. srpen 2007, 19:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Don Martinez napsal:
Coololooser napsal:
...

Tak o tomto "pohodlném" postupu jsem nevěděl - sorry :) ...

No tak ono je to slozite jen napoprve. Kdyz chytnes cvik tak je to operace na 30 sekund :roll:

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 14. srpen 2007, 20:36 
Nováček
Nováček

Založen: 14. srpen 2007
Nahoru
Cely postup jsem vyzkousel a az po stazeni souboru do mobilu je funkcni. Stahovani zustane stat na 100% a dal se nic nedeje. Poradi nekdo, cim by to mohlo byt?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. srpen 2007, 11:48 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Zdravim, delal jsem to presne podle navodu, kdyz uz mam pripraveny soubor na uploud a zvolim v telefonu prenos pres BT tak se mi telefon restartuje a tohle porad do kola.. nevite cim to je ?

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 31. srpen 2007, 08:32 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Tak jsem zkousel instalovat javu pres wap a taky restart, nevite jak na to ? :sad:

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. září 2007, 17:00 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 27. červen 2005
Bydliště: Bakov n/Jiz
Nahoru
Zdravím mám stejný problém s restartem telefonu při uploadování jakékoliv aplikace nemáte náhodou někdo radu jak to vyřešit???:-)

_________________
PC1AMD Athlon64 3000+ Venice, Asus A8V Deluxe, Ati SAPHIRE R9550, Logitech MX518, HDD 30+6GB
PC2AMD Athlon 900, Asus A7PRO, GEForce 2 mx400, Terratec 4.1, WesternDigital 6GB, WesternDigital 7GB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. září 2007, 18:23 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 27. červen 2005
Bydliště: Bakov n/Jiz
Nahoru
neexistuje třeba nějakej jinej soft než ten softikppp?

_________________
PC1AMD Athlon64 3000+ Venice, Asus A8V Deluxe, Ati SAPHIRE R9550, Logitech MX518, HDD 30+6GB
PC2AMD Athlon 900, Asus A7PRO, GEForce 2 mx400, Terratec 4.1, WesternDigital 6GB, WesternDigital 7GB


 Profil  
 Předmět: Samsung E250V
PříspěvekZaslal v: st 12. březen 2008, 16:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2007
Bydliště: Vysočina
Nahoru
caute premyslim o koupi tohohle telefonu od vodafone ale radsi se predem ujistim: daji se tam pres bt nahravat java aplikace? pritelkyne ma samsung sgh e720 a tam to nende a kamos mel nejakej starsi samsung a neslo to ani pres kabel tak by me zajimalo jesli uz to na samsungu taky nejak vychytali nebo jesli mam zustat u sony ericsson

diky

_________________
PC: INTEL Core i5 650@3,2GHz, 12GB DDR3 1333, Gigabyte H55-UD3H, NVIDIA Quadro FX4600 768MB, EIZO FlexScan S2202 x2
NTB: Lenovo ThinkPad x270, Core i5 7200U, 8GB, 250GB SSD, W10Pro
NTB: Lenovo ThinkPad x201i


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 14. březen 2008, 14:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
jde, ale je to neskutecnej opruz. Návod sem uz jednou psal tady.

Jedine dve veci ktery se mi na tom telefonu i s odstupem casu libily bylo zaheslovani urcitych funkci a celkem kvalitni konstrukce. A taky slusnej displey. Pokud si chces vybrat telefon od vodafonu v podobne cenove hladine, volil bych radsi v630i, pripadne napis kolik do toho chces investovat.

_________________
0118 999 881 999 119 7253


Naposledy upravil Coololooser dne pá 14. březen 2008, 14:10, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 14. březen 2008, 14:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2007
Bydliště: Vysočina
Nahoru
LOL
dik myslim ze zustanu u overenyho sony ericssonu :-D

_________________
PC: INTEL Core i5 650@3,2GHz, 12GB DDR3 1333, Gigabyte H55-UD3H, NVIDIA Quadro FX4600 768MB, EIZO FlexScan S2202 x2
NTB: Lenovo ThinkPad x270, Core i5 7200U, 8GB, 250GB SSD, W10Pro
NTB: Lenovo ThinkPad x201i


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 20. březen 2008, 08:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2007
Bydliště: Vysočina
Nahoru
hele a nevi nekdo jak jsou na tom nokie s aplikacema java? konkretne treba
2630
6234

_________________
PC: INTEL Core i5 650@3,2GHz, 12GB DDR3 1333, Gigabyte H55-UD3H, NVIDIA Quadro FX4600 768MB, EIZO FlexScan S2202 x2
NTB: Lenovo ThinkPad x270, Core i5 7200U, 8GB, 250GB SSD, W10Pro
NTB: Lenovo ThinkPad x201i


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 20. březen 2008, 15:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
U 6234 půjdou hry nahrát po kabelu nebo přes Bluetooth určitě, u 2630 nevím, to je low-end, tam možná nějaký omezení jsou...

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 20. březen 2008, 15:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2007
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Don Martinez napsal:
U 6234 půjdou hry nahrát po kabelu nebo přes Bluetooth určitě, u 2630 nevím, to je low-end, tam možná nějaký omezení jsou...

a jinak je na tom jak celkove? s kvalitou myslim ...

_________________
PC: INTEL Core i5 650@3,2GHz, 12GB DDR3 1333, Gigabyte H55-UD3H, NVIDIA Quadro FX4600 768MB, EIZO FlexScan S2202 x2
NTB: Lenovo ThinkPad x270, Core i5 7200U, 8GB, 250GB SSD, W10Pro
NTB: Lenovo ThinkPad x201i


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 20. březen 2008, 15:23 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
Podívej se na recenzi - víc bych ti asi stejně neřekl...

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 54 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.