Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 6. duben 2020, 10:31

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 85 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Vše o nových WD s 320GB/plotna (aneb vražda bratra Raptora)
PříspěvekZaslal v: ne 17. srpen 2008, 00:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
On je to starší program, tak asi neumí disky v režimu AHCI ...


 Profil  
 Předmět: Re: Vše o nových WD s 320GB/plotna (aneb vražda bratra Raptora)
PříspěvekZaslal v: ne 17. srpen 2008, 15:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2005
Bydliště: OV
Nahoru
OndraSter napsal:
Caderom: Mě ten SilentDrive nenajde žádný disk, ani když ho spustím pod správcem :(.


taky u me nejede, kuli Vistam

_________________
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750


 Profil  
 Předmět: Re: Vše o nových WD s 320GB/plotna (aneb vražda bratra Raptora)
PříspěvekZaslal v: po 18. srpen 2008, 16:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Bydliště: Jižní Čechy
Nahoru
Potreboval bych poradit. koupil jsem novy disk WD6400AAKS.rozdelil jsem ho na 30GB pro system a zbytek.problem naspal pri instalaci win xp,po te prvni casti instalace kdy se na disk nakopiruji soubory a nasleduje restart.po restartu mi nabehla hlaska chyba pri cteni systemu z disku (neco podobneho).nevim co s tim.nainstaloval jsem winy na svuj puvodni disk hitachi 320GB,tez rozdeleny na 20Gb pro system a zbytek.Po nainstalovani a ruznych testech s tim WD se vse zda v poradku,ale system na nej stale nemohu nainstalovat.stale hlasi stejnou hlasku.nevite co s tim?

_________________
.: MB :. ASUS M2N-SLI Deluxe .: CPU :. AMD Athlon X2 7750 BE @ 3GHz .: Chladič CPU :. CoolerMaster RR-DCH-S9U1 Hyper TX .: GK :. GigaByte GeForce 9600GT GV-NX96T512HP .: Paměti :. A-DATA 2x2GB DDR2 800MHz EE .: HDD :. Western Digital Caviar 640GB SATAII 16MB Cache,Hitachi T7K500 320GB SATAII 16MB Cache.: DVD-ROM :. LG DVD-RAM H20L .: Zdroj :. Levicom X-Alien 450W .: Case :. Coolermaster Centurion 5 Black .: Monitor :. Samsung 223BW


 Profil  
 Předmět: Re: Vše o nových WD s 320GB/plotna (aneb vražda bratra Raptora)
PříspěvekZaslal v: út 14. říjen 2008, 11:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Nahoru
Má už niekto skúsenosti s WD6401AALS? Mal by byť lepší ako WD6400AAKS, len či je to naozaj tak..
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=551&language=en

_________________
Intel Core2Duo E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | ASUS MAXIMUS FORMULA | Corsair 4×1GB DDR2-800 TWIN2X 4-4-4-12 | ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M | 3x Western Digital WD6400AAKS 640GB 16MB 3Gb/s + Western Digital WD5001ASYB 500GB 16MB SATA 3Gb/s | Samsung 203D | MSI megaSKY 580 DVB-T | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731 | default | oc
icq je mŕtve, nech žije jabber


 Profil  
 Předmět: Re: Vše o nových WD s 320GB/plotna (aneb vražda bratra Raptora)
PříspěvekZaslal v: út 14. říjen 2008, 13:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. březen 2007
Bydliště: Štúrovo, SR
Nahoru
Pride mi +/- buduci tyzden. Vykonovo velke rozdiely nie je mozne ocakavat, skor je u tohto modelu podstatna zaruka (5 rokov vs 3 u AAKS),


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 85 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.