Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 17. leden 2021, 01:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Synology DS218play DiskStation - problém s volným místem
PříspěvekZaslal v: st 15. srpen 2018, 20:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2005
Nahoru
Nazdar. Mám Synology DS218play DiskStation a v něm 2x Seagate IronWolf 4TB. Kapacita je rozpoznaná správně - 2x svazek po 3,58 TB. Svazek č.1 mám zaplněn na 82% (2,9 TB) a svazek č.2 mám zaplněn na 15% (525 GB). Když však chci nahrácvat data na svazek č.2, tak mi to hlásí, že je disk plný. Jako bych dohromady na obou svazcích nemohl překročit celkovou kapacitu jadnoho svazku. Žádné zrcadlení jsem nazapínal. Na každém disku by měl být jeden svazek. Nevíte, kde může být zakopaný pes? Kdyby bylo potřeba nějakých screenu, tak si řekněte, co přesně chcete típnout a já to zde vložím. Díky moc za pomoc. :-)

_________________
Acer Aspire 7560G - AMD Quad-Core A8-3500M @ 1,5GHz (Turbo 2,4GHz), 2x4096MB DDR3 1066MHz , ATi Mobility Radeon™ HD 6740G2 1GB (AMD Radeon HD 6620G + Radeon HD 6650M 1 GB), Windows 7 x64 Ultimate
Acer Ferrari One 200 - AMD Turion™ 64 X2 @ 1,2GHz, 2x2048MB DDR2 800MHz, ATI Radeon™ HD 3200, Windows 7 x64 Home Premium
Acer Revo RL100 - Athlon II Neo K325 DualCore @ 1,3GHz, 2x1024MB DDR3 1333MHz, NVIDIA® ION™, Windows 7 x64 Ultimate
PC - AMD FX-8350 @ 4,0GHz, 4x4096MB DDR3 1833MHz, 680GTX 4GB, Windows 7 x64 Ultimate


 Profil  
 Předmět: Re: Synology DS218play DiskStation - problém s volným místem
PříspěvekZaslal v: čt 16. srpen 2018, 09:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. červen 2003
Bydliště: Hodonín
Nahoru
Ahoj,
nemáš zapnuté nějaké zálohování Svazku 1 na Svazek 2, popř. verzování souborů?


 Profil  
 Předmět: Re: Synology DS218play DiskStation - problém s volným místem
PříspěvekZaslal v: čt 16. srpen 2018, 11:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
jeste bych proveril kos...

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Synology DS218play DiskStation - problém s volným místem
PříspěvekZaslal v: čt 16. srpen 2018, 20:54 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2005
Nahoru
CZ_viper: Vůbec si nejsem vědom, že bych něco takového zapínal. Od začátku hraju na kapacitu, nikoli na zálohování.

Shaquille: Kos...??? Co to je?

Zde je screen - http://janfogas.sweb.cz/NAS_1.jpg

_________________
Acer Aspire 7560G - AMD Quad-Core A8-3500M @ 1,5GHz (Turbo 2,4GHz), 2x4096MB DDR3 1066MHz , ATi Mobility Radeon™ HD 6740G2 1GB (AMD Radeon HD 6620G + Radeon HD 6650M 1 GB), Windows 7 x64 Ultimate
Acer Ferrari One 200 - AMD Turion™ 64 X2 @ 1,2GHz, 2x2048MB DDR2 800MHz, ATI Radeon™ HD 3200, Windows 7 x64 Home Premium
Acer Revo RL100 - Athlon II Neo K325 DualCore @ 1,3GHz, 2x1024MB DDR3 1333MHz, NVIDIA® ION™, Windows 7 x64 Ultimate
PC - AMD FX-8350 @ 4,0GHz, 4x4096MB DDR3 1833MHz, 680GTX 4GB, Windows 7 x64 Ultimate


 Profil  
 Předmět: Re: Synology DS218play DiskStation - problém s volným místem
PříspěvekZaslal v: čt 16. srpen 2018, 21:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
koš ))
Příloha:
bin.jpg


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Synology DS218play DiskStation - problém s volným místem
PříspěvekZaslal v: čt 16. srpen 2018, 23:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2005
Nahoru
Koš nemám ani povolený. Od počátku hraju jen na kapacitu. Začínám se jen obávat, že jsem něco při prvním spuštění "pos*al" a už to nepůjde napravit. :-/

_________________
Acer Aspire 7560G - AMD Quad-Core A8-3500M @ 1,5GHz (Turbo 2,4GHz), 2x4096MB DDR3 1066MHz , ATi Mobility Radeon™ HD 6740G2 1GB (AMD Radeon HD 6620G + Radeon HD 6650M 1 GB), Windows 7 x64 Ultimate
Acer Ferrari One 200 - AMD Turion™ 64 X2 @ 1,2GHz, 2x2048MB DDR2 800MHz, ATI Radeon™ HD 3200, Windows 7 x64 Home Premium
Acer Revo RL100 - Athlon II Neo K325 DualCore @ 1,3GHz, 2x1024MB DDR3 1333MHz, NVIDIA® ION™, Windows 7 x64 Ultimate
PC - AMD FX-8350 @ 4,0GHz, 4x4096MB DDR3 1833MHz, 680GTX 4GB, Windows 7 x64 Ultimate


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.