Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je čt 17. leden 2019, 03:52

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 115 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 3. leden 2019, 17:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
1700x

Btw vysiel 13.12.2018 bios ak som si dobre vsimol s updatom agesy. Teraz som nahodil.

Narychlo som bootol prvy nastrel 4 moduly do OS 17-17-17-17 2t 3533mhz. Mozem znovu testovat memOC lebo vyzera to tak ze OC bude daleko vyssie.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 3. leden 2019, 19:44 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Ono spíše bdue dobré proovnat výkon, tzn nastavit nějak RAM a pustit aida benchmark pamětí. Jak se změní propustnosti a latence.

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 1800X, Crosshair VI Hero, Raijintek Triton,500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Strix RX480 OC,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 4. leden 2019, 11:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Tak tu hlavne s frekvenciou ram ide hore aj infinity fabric a to je hlavny problem ryzenu pri hrach a komunikacia medzi ccx.

Je to brutal.

https://i.redd.it/ge6gczbr45z11.jpg

Rad by som videl nejake nove benchmarky. Je to az neskutocne ako Ryzen casom nabera na sile.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 4. leden 2019, 15:46 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
to je slušný :)

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 1800X, Crosshair VI Hero, Raijintek Triton,500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Strix RX480 OC,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 5. leden 2019, 20:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Nejdem sa s tym viac hrat a hrotit to viac, 15-14-14-15-28-1T 3466mhz 4x8gb stable mi na tej agese a 1700x staci, preslo niekolko loopov memtestom32. Clovek pri tom oc pamati strati aj zivot pre par % vykonu navyse. Preinstalujem OS a budem si uzivat zostavu. :D

Moj vysledok...

Obrázek

Tweaknute zatial len primarne casovania.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 11:43 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
pěkný! To je už cool se všemi DIM osazenýmina 3466 a slušným časování

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 1800X, Crosshair VI Hero, Raijintek Triton,500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Strix RX480 OC,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 12. leden 2019, 09:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
BEST BUY, ak niekto ma problem s taktom RAM ako som mal ja na X370 prime pro. Lacny a top OC upgrade.
https://www.bohemiapc.cz/asus-mb-sc-am4 ... yuuovUGR0Q
:arrow: Treba brat kym je.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 12. leden 2019, 10:22 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
za tu cenu je to fakt zaujimava doska :)

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 12. leden 2019, 11:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
já osobně ji nedoporučuju, na biosy se pěkně sere, pořád tam jsou různý bugy co se týče zblázněných ventilátorů a přetaktování RAM je tragédie. Příště beru střední třídu a ne top deska, která není ani v ničem lepší. JO a ještě ji pískají cívky :D


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 12. leden 2019, 11:50 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
no neviem, na tej doske som dal 3.6GHz alebo 3.2GHz s casovanim CL13

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 12. leden 2019, 13:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
icebosss napsal:
já osobně ji nedoporučuju, na biosy se pěkně sere, pořád tam jsou různý bugy co se týče zblázněných ventilátorů a přetaktování RAM je tragédie. Příště beru střední třídu a ne top deska, která není ani v ničem lepší. JO a ještě ji pískají cívky :D

Si asi jediny kto ma nejaky problem a to tvoje na biosy sa serie - 8x bios update v priebehu roku, co by si este nechcel? :lol: Ja na nej bezim 4x dimm 3466 stable cl 15 1t. Problem bude skor medzi pc a stolickou. :lol: Ked si lama tak si kup ram z QVL a neries nejake oc pamati lebo doskou to fakt nieje a mam ju rovnako na benchtabli vedla postele a nic mi tu nepiska, spim 1m od toho.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2019, 10:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Ne lama fakt nejsem, staci se podivat na overclock.net forum, kupa lidi neda svoje b die vic nez 3400 stable. Ted vysel bios po hodne dlouhy dobe, jeste aby ne, kdyz ty predchozi byly zabugovany. Samozrejme podle toho jak testujes stabilitu, myslim tim hci memtest aspon 2000% pri 90% vytizeni ram. Uvidime kolik chyb ti tam naskace. Mne to piska jen kdyz hybu mysi a scroluju, zdrojem to neni, od te doby jsem mel 3 ruzne znacky a vzdy to byly Titanium nebo platinum seasonic ci corsair. Nikdy se mi nepodarilo vic nez 3360mhz na cl 14. Vse navic uz haze v mestestu kolem 1000% chybu. A to jak s procakem 1800x tak s dvema 2700x. Pameti jsou 4266mhz b die cl 19 tusim, tridentZ. Ver mi zkousel sem vse, i podle Calculatoru, i podle zkusenosti lidi z overclock.net


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2019, 11:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Predchadzajuci bios vysiel 30.11.2018, terajsi 13.12.2018, ak je toto pre teba dlha doba tak neviem :lol:

Nic mi neskace a vravim ze Win memtest nepouzivam ale si ho bootujem lebo je to cez Win bullshit ktory malokedy zalokuje spravnu velkost ram a swappuje to na disk na 100% load bez toho aby som v systeme cokolvek robil. Na to mam svoje PC rad aby som si ho dobrovolne nicil.

Tiez mam 4400mhz gskill ram a mal som problem so stabilitou na nizsich frekvenciach tak som ich hodil zatial znamemu na SK-X a namiesto toho som od neho dolozil dalsich 3200mhz c14 bdie gskill a fici to bezproblemovo.

https://www.gskill.com/en/product/f4-44 ... K69UDBaRPo


Naposledy upravil Mr_Trollfan dne ne 13. leden 2019, 11:36, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2019, 11:36 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
to jsou špatné volby Bdie :) Tyhle high clocks bdie nejsou dělané vůbec na těsnější časování. J8 je kdysi také koupil a udělla jsem chybu a pak mi to AlexRo (overlcocker) říkal, že tyhle prostě nebrat. Ideální jsou 3600 TridentZ bez rgb. A nebo SniperX na AMD. Případně pak 4000 MHz HOF apod.

Já jedu 3333 MHz cl15 stabilně s 1800X Ryzenem. POdle mě super deska a hlavně pokud zde je za 3500Kč, cool :!: , hlavně ten poslední BIOS se celkem povedl, zlepšení v latencích i drobné zvýšení výkonu.

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 1800X, Crosshair VI Hero, Raijintek Triton,500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Strix RX480 OC,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2019, 11:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
flanker napsal:
to jsou špatné volby Bdie :) Tyhle high clocks bdie nejsou dělané vůbec na těsnější časování.

Ja si ich nechavam na dalsi ryzen a tam uvidim co predvedu.

S klasickymi Gskill 3200mhz RGB bdie som bootoval do OS do 3533mhz, 3600+ mi hadzalo pred bootom hlasku o corrupted OS
Gskill 4400/3600mhz nastavenych RGB bdie mi do os bootovali ale neboli stabilne na tych nizsich frekvenciach kde 3200mhz rated moduly boli.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 115 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.