Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 9. duben 2020, 13:17

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 420 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 2. březen 2020, 09:19 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
Mr_Trollfan napsal:
Skore 4600 ak dobre chapem.

To me taky napadlo, ale 4600 ceho? Kdyby tam bylo alespon 46000.

_________________
AMD R7 3700X FCLK 1900Mhz + SCYTHE FUMA 2 | Asus Crosshair Hero VI X370 | 2x8GB 3800Mhz Patriot Viper 4 | Sapphire Pulse RX 5700XT 8GB | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 2. březen 2020, 09:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. prosinec 2006
Nahoru
Takhle vysoké číslo by jsme si si přáli všichni :-D Bylo to skore v cinemabench R20.


Naposledy upravil DAVEmon dne po 2. březen 2020, 09:51, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 2. březen 2020, 09:33 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
DAVEmon napsal:
To by jsem si přáli všichni :-D Byl to cinemabench R20
Wtf? vzdyt se o tom nikde nezmnije? :D

_________________
AMD R7 3700X FCLK 1900Mhz + SCYTHE FUMA 2 | Asus Crosshair Hero VI X370 | 2x8GB 3800Mhz Patriot Viper 4 | Sapphire Pulse RX 5700XT 8GB | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 3. březen 2020, 12:41 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
DAVEmon napsal:
tak to je zajímavý. Mě to hází pouze 4600. Že by těch 200 Mhz na ramkách dělal takový rozdíl?



Leda by si měl nějakou nesmyslou FCLK frekvenci a UCLK...desinchronizované.

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 11. březen 2020, 10:43 
Nováček
Nováček

Založen: 11. březen 2020
Nahoru
Ahoj, poprosil bych o radu. Mám tuto desku s CPU R5 3600 a RAM Kingston Predator 2X8GB 3200MHz. (CPU přetaktováno na 4300MHz 1.25V a RAM na 3600MHz CL16 a další hodnoty přes DRAM Calc). Je u této desky normální dost dlouhý Boot? Navíc při startu PC se 3X roztočí a zastaví ventilátory. Je to v pořádku? Vše ostatní po najetí systému je v pořádku, stabilita otestována. Děkuji za odpověď.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 11. březen 2020, 11:05 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
globall napsal:
Ahoj, poprosil bych o radu. Mám tuto desku s CPU R5 3600 a RAM Kingston Predator 2X8GB 3200MHz. (CPU přetaktováno na 4300MHz 1.25V a RAM na 3600MHz CL16 a další hodnoty přes DRAM Calc). Je u této desky normální dost dlouhý Boot? Navíc při startu PC se 3X roztočí a zastaví ventilátory. Je to v pořádku? Vše ostatní po najetí systému je v pořádku, stabilita otestována. Děkuji za odpověď.

Dlouhy boot je vzdy, kdyz odpojis napajeni od desky a pak pc zapnes. Nemuze to byt tim? Jinak to ze se ti 3xroztoci a zastavi ventilatory je spojeny s tim, ze deska zkousi vice hodnot pro nejake nastaveni aby dokazala nabootovat.

_________________
AMD R7 3700X FCLK 1900Mhz + SCYTHE FUMA 2 | Asus Crosshair Hero VI X370 | 2x8GB 3800Mhz Patriot Viper 4 | Sapphire Pulse RX 5700XT 8GB | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 11. březen 2020, 12:58 
Nováček
Nováček

Založen: 11. březen 2020
Nahoru
Napájení od desky neodpojuji, při defaultním nastavení BIOSu je boot rychlý a ventilátory se nezastavují. Něco v nastavení, ale zatím jsem nepřišel na to, co... :)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 11. březen 2020, 17:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
globall napsal:
Napájení od desky neodpojuji, při defaultním nastavení BIOSu je boot rychlý a ventilátory se nezastavují. Něco v nastavení, ale zatím jsem nepřišel na to, co... :)

Napsal jsem to nesikovne, jde o pripady kdy vytahnes napajeci kabel ze zasuvky, vypnes zdroj ... :) Ale dejme tomu, ze to tim nebude. Nenechaval jsi nejaky casovani pameti na AUTO? Pokud ano, jdi do BIOSU a nastav vsechno casovani z AUTO na hodnoty, ktere nastavila ta deska ;-)

_________________
AMD R7 3700X FCLK 1900Mhz + SCYTHE FUMA 2 | Asus Crosshair Hero VI X370 | 2x8GB 3800Mhz Patriot Viper 4 | Sapphire Pulse RX 5700XT 8GB | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 11. březen 2020, 19:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Nemas pripojenou v usb nejakou flashku? Me to delala flashka, musel jsem ji znovu vyndat a zandat.

_________________
ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 11. březen 2020, 20:42 
Nováček
Nováček

Založen: 11. březen 2020
Nahoru
Ne, počítač je trvale připojený v elektrice. Flash žádný připojený není, ale pár hodnot časování mám na Auto, to je pravda. Vyzkouším změnit hodnoty. Děkuji!


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 12. březen 2020, 11:36 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
RAM jsou ve správných slotech, doufám :) (tedy 2. a 4. slot)

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 12. březen 2020, 11:39 
Nováček
Nováček

Založen: 11. březen 2020
Nahoru
Přiznám se, že při skládání nebyly, ale hned jsem to napravil. Jsou tedy v druhém a čtvrtém slotu.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 12. březen 2020, 11:53 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
flanker napsal:
RAM jsou ve správných slotech, doufám :) (tedy 2. a 4. slot)

Muzes taky zkusit, good point :-) Ale treba u me funguje lepe slot 1 a 3. Pokud jsou ve slotech 2 a 4, nenabootuju s lepsim casovanim a FCLK 1900Mhz. Co ta zmena auto hodnot, nepomohla jo?

_________________
AMD R7 3700X FCLK 1900Mhz + SCYTHE FUMA 2 | Asus Crosshair Hero VI X370 | 2x8GB 3800Mhz Patriot Viper 4 | Sapphire Pulse RX 5700XT 8GB | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 15. březen 2020, 13:12 
Nováček
Nováček

Založen: 11. březen 2020
Nahoru
Změna hodnot beze změny. Při defaultním nastavení BIOSu se ventilátory rozběhnou a zastaví 2X.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 24. březen 2020, 15:28 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Jinou verzi BIOSu zkus flashnout, ale přes funkci BIOS flashback (viz manuál desky)

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 25. březen 2020, 08:55 
Nováček
Nováček

Založen: 11. březen 2020
Nahoru
Ano, to bych vyzkoušet mohl. Nyní mám trochu jiný problém, program Aura sync hlásí: aura sync stopped working. :x Zkoušel jsem jej přeinstalovat, vypnout Fast Boot, bez úspěchu. Neví prosím někdo řešení? Děkuji.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 25. březen 2020, 10:54 
Nováček
Nováček

Založen: 11. březen 2020
Nahoru
Aura vyřešena odinstalací programu a následném ručním smazáním LightingService odresáře v Program Files před novou instalací Aura.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 26. březen 2020, 15:25 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Kluci, někdo může čeknout, zda mu grafická karta funguje na x16 a nikoliv na x8 i přesto, že je v hlavním slotu PCIe? Případně verzi BIOSu. Díky.

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 26. březen 2020, 15:35 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 16. srpen 2009
Nahoru
GTX970 mi jede na 16x 3.0 a bios je 7704


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 26. březen 2020, 15:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
keistown napsal:
GTX970 mi jede na 16x 3.0 a bios je 7704

U me takhle jede RX5700XT

_________________
AMD R7 3700X FCLK 1900Mhz + SCYTHE FUMA 2 | Asus Crosshair Hero VI X370 | 2x8GB 3800Mhz Patriot Viper 4 | Sapphire Pulse RX 5700XT 8GB | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 420 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Baneshee a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.