Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 06:23

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 274 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 25. červen 2019, 11:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Tak isto nevidim dovod preco by mali byt B450 mobo lepsie. Ukaz mi jednu B450 MOBO s lepsou vybavou a uz vobec kaskadou.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 8. červenec 2019, 21:37 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 16. srpen 2009
Nahoru
Dva dotazy, ma tu nekdo Ryzen 2000 s touhle deskou? Funguje PBO? Pridavali ho az ted s ComboPI agesou nebo uz tam byl?
Druhy dotaz, zkusil nebo bude nekdo zkouset 3600/3600X? Zatim je jenom bios s ComboPI 1.0.0.2.

Pokud teda dobre chapu
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/c ... explained/

Tak PBO odemyka nova agesa i pro X370 chipsety?


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 8. červenec 2019, 22:28 
Nováček
Nováček

Založen: 10. červen 2011
Nahoru
Mam dosku a budem skusat 3600, nemam ale Zen 2xxx. Snad niekedy tento tyzden.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 8. červenec 2019, 22:59 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 16. srpen 2009
Nahoru
Tak pokud ti tam bude spravne boostovat 3600 tak me prakticky 2000 nezajima, jenom jsem cekal ze tu bude vic lidi s 2000 aby se podelili o to, jestli to boostuje taky.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 8. červenec 2019, 23:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. srpen 2017
Nahoru
keistown napsal:
Dva dotazy, ma tu nekdo Ryzen 2000 s touhle deskou? Funguje PBO? Pridavali ho az ted s ComboPI agesou nebo uz tam byl?
Druhy dotaz, zkusil nebo bude nekdo zkouset 3600/3600X? Zatim je jenom bios s ComboPI 1.0.0.2.

Pokud teda dobre chapu
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/c ... explained/

Tak PBO odemyka nova agesa i pro X370 chipsety?


Pokud tvoje deska ma podporu pro ryzen 3000, a neni to shit, tak bude mit PBO. (zde) PBO predtim bylo pouze pro 2nd gen Threadrippery. Na zen+ tehdy pridali XFR2 a PB2.

EDIT: "Any mobo. This is a core BIOS feature that's to be present when a 3000 Series CPU is in the socket."


Naposledy upravil Tronar dne út 9. červenec 2019, 00:02, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 8. červenec 2019, 23:30 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 16. srpen 2009
Nahoru
Shit, to je presne ono, diky moc. Nevedel jsem ze to pridali pro dvoutisicovy Ryzeny i na tristovky desky, tak tim padem je C6H asi mnohem lepsi volba nez B450 Mortar. Jenom pockat na novou Agesu. 8-)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 8. červenec 2019, 23:57 
Nováček
Nováček

Založen: 10. červen 2011
Nahoru
No vyzera to dobre, som zvedavy ako to bude fungovat. Otazne ako rychlo a kolko bios updatov budu na X370 robit.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 9. červenec 2019, 14:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. srpen 2017
Nahoru
Tak to vypada, ze 3600x na c6h jede jak ma (zde)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 10. červenec 2019, 08:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Neratovice
Nahoru
Jen se nezobrazuje teplota CPU... mno stále není kam spěchat, výrobci desek to snad doladí.

_________________
PC1: Ryzen 7 1700X | Gigabyte AX370-Gaming K5 | Corsair H100i GTX | 16GB DDR4-3200@3400 Crucial Ballistix Sport LT | EVGA GeForce GTX 970 SC GAMING ACX 2.0 | Crucial MX200 250GB + Seagate MomentusXT 750GB + Samsung F3 1TB | Lite-On iHBS312 | DTT2200 | SilentiumPC M60W case | Seasonic Focus Plus Gold 650W | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 1280MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg | Asus Zenbook UX32LN, Haswell-ULT Core i3-4010U, 8GB DDR3, Crucial M550 512GB SSD, GeForce GT 840M, 13.3" FullHD IPS | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | NAS: Asrock N3150DC-ITX | 4GB DDR3L-1600 Crucial | Mach Extreme 8GB SLC USB3.0 | 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | OpenMediaVault | Lian Li PC-Q28B Mini-ITX Cube | 65W DC adapter


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 10. červenec 2019, 20:21 
Nováček
Nováček

Založen: 10. červen 2011
Nahoru
TAk ryzen 3600 si pradie v crosshairke, bios 7106, vsetko zatial funguje, boostuje mi to k 4200 (u singlu ide cez 1,4v), all core okolo 4000 (1,325v, max 1,389), ale mam zatial obyc pribaleny chladic... takze nepekne teploty, asi to vie ist vyssie. Ako pisal Awee vo vlakne o Ryzene 3600, Bios je zatial neodladeny tak sa bojim tweakovat. Vraj, ta doska dava do procesora obcas spiky vysokych voltov. RAM ani nic som zatial netestoval, ale by default to funguje pekne.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 10. červenec 2019, 20:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. říjen 2017
Nahoru
Super, tak uz asi zostava len cakat na novy bios a kam sa to cele posunie


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 10. červenec 2019, 22:14 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 16. srpen 2009
Nahoru
Morlith:
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/c ... gen_ryzen/

tldr: Pokud sledujes volty podle ryzen masteru nebo cpu-z tak vidis spravny hodnoty, idealne pouzivat ryzen master, pokud pouzivas jiny aplikace tak dotazem na voltaz coru ho probudis a vytocis na 100%, proto si veme tak vysoky volty a hned se zase uspi a ty vidis jenom ten spike.

https://i.imgur.com/TqfJE7P.png

Power plan na Zen2 pouzivat ten pro Ryzen. Cpu pak reaguje rychleji a spravne uspava. V monitoring aplikacich to ale nejde videt, protoze opakovane probouzi uspany cory. Ryzen master by to mel ukazovat spravne.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2019, 00:01 
Nováček
Nováček

Založen: 10. červen 2011
Nahoru
keistown: jo dik to som cital
RYzen balanced mam

Inak, povedal by som, ze ani Ryzen master neudava spravne voltaze, skusal som ist z VID dole cez offset az o -0,187, a HWinfo, coretemp aj ryzen master stale davali veselo 1,35-1,38, Cpu-Z a asus suite ukazoval 1,177-1,199

Co je zaujimavejsie aj na 1,2 to stale drzi takty, ale performance klesol (Cinebench r15 multi z 1490 default na 1239, cize nieco cez 15%), a to as priznam fakt nechapem, a nenasiel som odovodnenie zatial.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2019, 19:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Kto nema 7106 updatujte. 100% lepsi ako 6401.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2019, 19:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 01. prosinec 2013
Bydliště: Česká Třebová
Nahoru
Tak jsem si nakonec našel čas a tu 3600 jsem narval do c6h už dneska. Všechno proběhlo jak po másle a funguje mi to bez erroru. Akorát mám problém, PC nejde vypnout normálně ve winech dám vypnout a windows se vypne monitory se odpojí, ale PC je pořád zapnuté větráky se točí, rgb svítí. Nenapadá vás čím to může být?

_________________
MB: Asus Crosshair VI HERO, CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Dark Rock Pro 4, RAM: Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8GB DDR4 3200MHz CL16, VGA: Asus ROG Strix Vega 64 8GB HBM2, SSD: Sillicon Power P34A80 512GB, Sillicon Power P34A80 1TB, Samsung 850 EVO 250GB, HDD: Seagate 1TB, CASE: NZXT H440, PSU: Corsair RMx 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2019, 20:00 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2009
Bydliště: Kutná Hora
Nahoru
Tohle jsem měl taky na moji CH6 pořád se starým 1600X ryznem po updatu na 7106. Stačilo dat v biosu reset na default hodnoty a pak si to nastavit znova a už je to cajk :)

A pak ještě off. potvrzení podpory u asus desek

https://www.techpowerup.com/255011/asus-reveals-listing-of-motherboards-chipsets-receiving-update-for-next-gen-ryzen-a-series-absent

_________________
PC: AMD RYZEN R5 1600X, ROG CROSSHAIR VI HERO, Corsair 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, 6GB GDDR5, Samsung 960 PRO 512GB M.2 NVMe, 2x 500GB Western Digital Blue 2,5", Seasonic G Series 550W.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 12. červenec 2019, 11:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2014
Bydliště: Soběslav
Nahoru
Měl jsem stejný problém po nahrání 7106 s 1600x


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 12. červenec 2019, 14:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 01. prosinec 2013
Bydliště: Česká Třebová
Nahoru
Nakonec mě pomohlo vypnout to kolotočářský RGB a v biosu v APM nastavit u ERP S5.

_________________
MB: Asus Crosshair VI HERO, CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Dark Rock Pro 4, RAM: Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8GB DDR4 3200MHz CL16, VGA: Asus ROG Strix Vega 64 8GB HBM2, SSD: Sillicon Power P34A80 512GB, Sillicon Power P34A80 1TB, Samsung 850 EVO 250GB, HDD: Seagate 1TB, CASE: NZXT H440, PSU: Corsair RMx 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 14. červenec 2019, 07:44 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2009
Bydliště: Kutná Hora
Nahoru
Tak officiálně potvrzená podpora Ryzen 3xxx v BIOSu 7202.

https://www.asus.com/cz/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_CPU/

Akorát mě zarazilo, že tam chybí podpora pro 12jádrový 3900x, tak doufám, že to je jenom překlep.

_________________
PC: AMD RYZEN R5 1600X, ROG CROSSHAIR VI HERO, Corsair 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, 6GB GDDR5, Samsung 960 PRO 512GB M.2 NVMe, 2x 500GB Western Digital Blue 2,5", Seasonic G Series 550W.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 14. červenec 2019, 07:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červenec 2004
Bydliště: Korova Milk Bar
Nahoru
Vidim tam číslo 7002 a nejnovější je bios 7106, na kterým jdou 3xxx normálně.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 274 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.