Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 8. prosinec 2019, 11:41

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 274 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 7. říjen 2019, 06:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červenec 2004
Bydliště: Korova Milk Bar
Nahoru
Ten "neoficiální" má zase jiné problémy. Mně udělal z počítače BSOD diskotéku a podle toho, co jsem koukal, tak jsem nebyl rozhodně sám. Takže šel zase pryč. Asi bude důvod, proč není/nebyl vhodný na oficiální vypuštění. Já jsem na 8403 a nemám problém.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 7. listopad 2019, 20:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. říjen 2017
Nahoru
Version 7601
2019/11/0610.28 MBytes
CROSSHAIR VI HERO BIOS 7601
01. Update Memory Overclocking Rules
02. Fixed a display issue for Ryzen 3000 CPUs in the CPU Configuration tab
03. Fixed an issue with the HDD LED not working sometimes when using SATA M.2s with Ryzen 3000 CPUs
Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (C6H.CAP) using BIOSRenamer.

https://www.asus.com/Motherboards/ROG-C ... _Download/


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 7. listopad 2019, 21:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. červenec 2016
Bydliště: Slaný
Nahoru
Nice. Zda se, ze konecne opravili startovani napodruhe.

_________________
AMD Ryzen 7 3700X / Be quiet! DARK ROCK PRO 4 / ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO / 16GB G.SKILL TridentZ Neo 3600MHz CL16 / GIGABYTE RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X / ADATA XPG GAMMIX S11 Pro M.2-1TB / OCZ ARC 100-120GB / Transcend SSD370S-256GB / Corsair RM650 / Corsair 460X RGB


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 7. listopad 2019, 22:53 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Ta deska je prostě "nesmrtelná". Už ji mám sice teď bokem jen na extrémní OC, ale těší mě ta neustálá podpora a updaty BIOSů :)

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 10. listopad 2019, 18:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Trocha summary pre X370 hero odo mna, 7306 best bios pre memoc pre ryzen 1 gen, aktualny bios 7601 vseobecne teda best bios pre cpu oc, vsetky dalsie biosy po verzii 7306 nizsi memoc, kusy horsie na oc davaju tak 3333mhz, lepsie 3400 cl16. Neviem kedy sa to zmenilo ale teraz som si vsimol ze sa fan curve nastavuje podla tdie nie ako kedysi podla tctl.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 13. listopad 2019, 14:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. únor 2008
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Nahoru
Takže jsem nahrál nový BIOS ale pořád se mi nezdá napětí procesoru.
V idle to litá až k 1.48V, při zátěži CB20 to dropne na 1.33 - 1.35V.
Mám s tím něco dělat nebo to nechat? Předpokládám, že by stačilo nastavit napětí přes offset a zapnout LLC.

_________________
Z370 Fatal1ty | i5 8600K@5GHz&1.33V + delid + NH-D14 | 16GB 3200MHz | EVGA GTX1080
970 EVO 250GB | WD 1TB | Seasonic 550W FPG | FD Define C

Razer Basilisk, Cynosa, Kraken | Samsung 27" Curved
Crosshair VI Hero | R5 3600 + Dark Rock 4 | 16GB 3333MHz | GTX1060 6GB Gaming X
970 EVO 250GB | UV500 480GB | WD 500GB | Seasonic 550W FPG | FD Meshify C TG

Razer Basilisk, Cynosa, Electra | Dell 27"


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 14. listopad 2019, 14:44 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
ne, nech to- pro vytížení jendoho jádra či několika málo zlehka může napětí být mnohem vyšší, než 1.33 pro zátěž všech jader, speciálně pak u Summit RIDGE (1.55v)

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 22. listopad 2019, 23:40 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2003
Bydliště: Hlučín
Nahoru
Tak jsem asi po 10 letech změnil sestavu, měl jsem 3770K, pak 4670K protože mi odešla deska a byl výhodný prodej CPU, no a teď jsem lehce navýšil počet jader s 3700X, koupil jsem právě C6H (dal jsem na Michala, moc jsem to totiž poslední dobu nesledoval). K tomu 32 GB(2x16 GB) 3600 MHz RAM od G.Skill, sice CL16-19-19, ale na druhou stranu jsou dual rank (Hynix CJR) a povedlo se mi je rozchodit na této frekvenci s 1T. Takže celkem spokojenost se starou X370 deskou, kloubouček. Kdyby někdo bojoval s nastavením RAM, tak klidně napište, rád poradím.

Obrázek

_________________
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 23. listopad 2019, 20:48 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2009
Bydliště: Kutná Hora
Nahoru
Máš tam tyhle ramky https://www.alza.cz/g-skill-32gb-kit-dd ... 641018.htm? nebo jaký GSkill si koupil ?

_________________
PC: AMD RYZEN R5 1600X, ROG CROSSHAIR VI HERO, Corsair 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, 6GB GDDR5, Samsung 960 PRO 512GB M.2 NVMe, 2x 500GB Western Digital Blue 2,5", Seasonic G Series 550W.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 23. listopad 2019, 21:37 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Ještě to polaď, ty latence určitě ještě půjdou o něco dolu.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 24. listopad 2019, 08:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Skusil by som rovno nastavit pri tych casovaniach 3733.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: ne 24. listopad 2019, 11:18 
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Obrázek uživatele

Založen: 01. listopad 2014
Bydliště: Olomouc
Nahoru
OC RAM popř. podrobněji vysvětluji tady: https://www.alza.cz/jak-pretaktovat-pro ... le_part_02

_________________
Oficiální Facebook OC profil -> Soutěže o hardware, zajímavosti a mnoho dalšího
Twitter - Bitcoin, crypto etc...


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 25. listopad 2019, 11:14 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Jen bacha, jsou to dual ranky, ty jdou taktovat a ladit obecně hůř, pořád je to slušný na stabilní přetaktování a Hynix čipy. Možná těch 3733 by to mohlo unést+drobně navýšit napětí o 0.1V DRAM

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 25. listopad 2019, 11:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2003
Bydliště: Hlučín
Nahoru
Jsou to ty RAM z odkazu. Jak píše Michal, jsou to dual rank, takže výkon i s tím časováním je více než dostačující. Infitiny fabric jede na 3600 MHz, nad už to pak chtělo 2T a časování je taky celkem na hraně. Ano šlo by to, ale jde mi o naprostou stabilitu. Mám to na vytvalostní závody na simracing a tam trošku naštve, jak po 4 hodinách závodu chytnete BSOD. S B-die by to bylo jiné, ale to bych se nedostal na 32 GB za ty peníze.

_________________
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 274 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.