Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 22:07

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 461 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 28. červen 2017, 15:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
tak 3070 asi u 100% dalších 16 chyb, teď jsem zkoušel 3007 mhz s cl 15-15-15-30, 1t, geardown disable, projeto asi 400% a vypadá to bez chyb.

Na zahraničních fórech píšou minimálně těch 600%, ale spíš těch 1000% aby byla jistota, že jsou paměti stable.

Na 3200 mi to nepadalo, ale měl jsem hrozné záškuby v BF 1 a jakmile jsem pustil memtest, už tam lítaly chyby po desítkách.

I tak si myslím, že je to úspěch 3000mhz s dual rankama a hodně dobrým časováním, na hynixech bych byl asi bez šance, ale ty E-die nejsou tak hrozný


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 28. červen 2017, 17:59 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2004
Bydliště: Nejmladší město ČR
Nahoru
Který memtest jsi na to použil? Můžeš hodit odkaz?

_________________
Ryzen 7 1700@3999, ASRock X370 Taichi, 32GB Corsair Vengeance LPX@2932, Vegy jsem se nedočkal tak mám Nvidia GTX 1080 Ti FE a to vše pod vodou. Nějaké info : http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=68&t=259257 a fotky : https://imgur.com/a/S5C76
Alien Arcade Cabinet : https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=68&t=270645
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 28. červen 2017, 18:14 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
tenhle

http://hcidesign.com/memtest/

já mám zakoupenou pro verzi, takže se ti automaticky načte všechna dostupná ram a spustí se to, u free verze musíš každou kopii spustit zvlášť, protože se dá testovat jen kolem 2gb ram na jednu relaci, kvůli nějakému omezení windows.

Nechat aspoň 600% ale lépe kolem 1000% Nech to puštěné přes noc


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 6. červenec 2017, 22:55 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
oficiálně BIOS 1403 s agesou 1006:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/Soc ... S-1403.zip

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 07:54 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Mam zajimavy bug na desce. Ryzeny 1700 nejdou pretaktovat, jakmile hnu s napetim ci nasobicem pres 37 tak mam ve windows takt 1550mhz i v zatezi. Vyzkouseny 3 biosy zpetne, vzdy s cmos, power plan na 100% vykonu ve windows a nic. Jde taktovat jen pres p-state coz je hodne otravny, protoze se musi jet pres offset a to nemam rad.

Koukal jsem na net a ma to dost lidi s msi a asus.

Deska za 7 litru a takovyhle hovadiny :/

1800x funguje normalne.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 08:19 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
vypnutie setriacich funkcii?

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 09:29 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
to je divný...jaký tam máš BIOS?

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 10:10 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Mně teda všechny tři kusy Ryzenu 7 1700 na Crosshairce fungovaly bezvadně, takže bych chybu viděl jinde...

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 11:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Bios posledni,+ 3 predchozi. Ano c state vyple nic jineho tam v biosu snad ani neni. I kdyz naloaduju 4ghz asus profile, tak se v biosu vse nastavi, tvari se, ze to ma 4 ghz a ve windows zase 1550. Jak rikam ryzen 1800x funguje normalne.

Btw doma mam na zkousku 2x ryzen 1700 a delaji to oba.

Bios nahravan jak pres flashback tak z UEFI

Zde to same

http://www.overclockers.com/forums/show ... Ryzen-1700

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=288145.0


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 11:23 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. červenec 2017
Nahoru
Mam to same OC pres manual nejde 1550mhz , OC pres offset je vse ok Ryzen 1700
BIOS 1403 1.0.0.6 Agesa

_________________
Ryzen TRX40 3960X Zenith Extreme II ROG Strix 2080ti G.Skill 32GB 3600Mhz Corsair 1000D AE-7 Sound Blaster AIO 360 Asus


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 12:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Hrozny shit ty biosy


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 12:45 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
a nie je to rozbitym mikrokodom? 1006?

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 12:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Ne zkousel sem starsi bios s 1004


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 12:53 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
já zkoušel 1500X a 1800X, obojí funguje. Dokonce jsme zkoušely přes live stream 1700 4 GHz a taky to fungovalo (BIOS 1401)

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 13:01 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
1800X taky tak, 4250 MHz

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 13:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Vsak rikam s 1800x nemam problem. Nejaky bug s 1700


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 13:45 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Žádný bug se 1700 není, resp. není to vázané přímo na ten model. Měl jsem v desce už tři kusy s celkově asi deseti verzemi BIOSu a nedělal to ani jeden a to taktuju vše manuálně. Bude to spíš dělat nějaké konkrétní nastavení a nebude záležet na procesoru.

Nepřenastavuje se vám akorát v systému maximální stav CPU ze 100 % na něco nižšího? Zkoušeli jste vypnout úsporné funkce?

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 14:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Ne tohle vse jsem kontroloval, vysoky vykon 100%, min taky 100% a takt 4000 mhz. Rikam ti ze s 1800 to funguje, jakmile tam dam jeden z tech dvou 1700 tak konec. A ano udelal sem pred instalaci cpu cmos a f6. Vsak jsem posilal odkazy na fora kde to resi taky


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 14:29 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak by mě zajímalo, čím je to ovlivněno, když tady z lidí, co napsali, se tu protočilo už tak min. pět kusů Ryzenu 7 1700 a všem OC jelo v pohodě. To bude něco hodně random, nebo si to nedokážu vysvětlit.

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 14:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Co jsem projizdel fora, tak to lidem delalo i na 1600x takze to bude spis biosem


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 461 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.