Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 22:18

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 461 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 15:07 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Ukaž nastavení BIOSu, každopádně před změnou CPU udělej F5, save+exit a pro sichr i CMOS. A pak mi ukaž BIOS, co kde nastavuješ...

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 15:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
nic proto Flankere ale nejsem BFU, já už se nataktoval. Nic nikde nenastavuju, po cmosu nastavím 2 věci a to cpu ratio na 38 a napětí změním na manual a nastavím 1.35. Bootnu do windows a 1550mhz, žádné jiné změny kromě těch dvou v biosu nedělám. I když vypnu C states tak to nepomáhá, nevím jestli tahle deska má ještě nějaký Cool'n'quiet


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 17:01 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. červenec 2017
Nahoru
Taky nejsem zadny noo* OC FX hodne modelu 8350 8300 9590 6300 8120, 5930k 5960X vse bez problemu OC Asus BIOS mi sedi :D
1700 Crosshair VI Hero manual nefunguje 1550mhz ,offset funguje, je na gov** i vse auto vysledek 1550Mhz

icebosss i ja problem, tak to je BUG BIOSEM :D

_________________
Ryzen TRX40 3960X Zenith Extreme II ROG Strix 2080ti G.Skill 32GB 3600Mhz Corsair 1000D AE-7 Sound Blaster AIO 360 Asus


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 21:07 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
divný chlapy, zkuste ještě reflashnout znova BIOS, OS máte Win10 včetně aktualizací? Drivery z webu Crosshairky?

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 21:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Zkusil jsem vsechno, reflesh i pres bios flasback znova na ten samy bios a nic. Jasny win 10 legal, vsechny aktualizace i ten amd balik z asus stranek


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 21:44 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
Tak inak, mam tip...

Tocis cez co?
FID DID?
Auto multiplier?
BLCK lock 100?

Daj 120- 125 MHz BCLK * nasobic CPU, ani tak?

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 22:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
jedu přímo přes P state, samotně přes fid a did to nejde, pořád 1550 mhz. násobičem jsem stable na max 3700mhz, jakmile to překročím a zvednu blck a frekvenci tím zvýším třeba o 50mhz tak ve windows zase 1550 mhz


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: út 18. červenec 2017, 23:11 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. červenec 2017
Nahoru
Taky me uz nic nenapada co jeste nastavit :x WIN 10 64bit

_________________
Ryzen TRX40 3960X Zenith Extreme II ROG Strix 2080ti G.Skill 32GB 3600Mhz Corsair 1000D AE-7 Sound Blaster AIO 360 Asus


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 19. červenec 2017, 04:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Co jsem cetl, jde to obejit taktovanim pres windows, ale tenhle zpusob ja nemam rad


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 20. červenec 2017, 09:23 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Pokud můžeš uploadni prinsctreeny BIOSu, nastavení kde si co měnil,udělám kontrol :)

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: čt 20. červenec 2017, 14:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
ted už ho nemám v kompu a měnit to zas nebudu, mám tam už 1800x. Opravdu žádná kontrola není potřeba, cmos je cmos a tam prostě není nic nikde nastavenýho, vše jsem prolezl, do 3700 to jde a pak 1550, jakmile dám pevnou hodnotu napětí nad nějakou hodnotu tak 1550. Projdi odkazy co jsem postoval a uvidíš, že zdaleka nejsem sám, spíš to vypadá jako dost rozšířený problém u určitých desek či výrobců


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 31. červenec 2017, 10:16 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. červenec 2017
Nahoru
Tak new BIOS 1501 uz to nedela , 1403 byla bugla Ryzen 1700 :-)

_________________
Ryzen TRX40 3960X Zenith Extreme II ROG Strix 2080ti G.Skill 32GB 3600Mhz Corsair 1000D AE-7 Sound Blaster AIO 360 Asus


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 31. červenec 2017, 13:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
jj psali to v changelogu + přidali presety pro B die single side ramky. Zdá se mi, že trošku je to lepší i u E-die corsairů co mám, teď je zkouším na 3100mhz, jsou to dual ranked.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 31. červenec 2017, 14:16 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. červenec 2017
Nahoru
Jedine k HighEnd PC Intel AMD RAM G.Skill nic jinyho nebrat , ted testuji OC 3600Mhz (pakarn*) , 3200Mhz jedou 100% i s BIOS 1403

_________________
Ryzen TRX40 3960X Zenith Extreme II ROG Strix 2080ti G.Skill 32GB 3600Mhz Corsair 1000D AE-7 Sound Blaster AIO 360 Asus


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 31. červenec 2017, 14:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
já to měl ze skylake buildu a ramky jsou teď kurevsky drahý, nechce se mi kupovat B die 16 gb za 5500. Ty dual ranked ramky jsou zase výkonnější na stejné frekvenci. Těch 3100mhz dual ranked bude tak 3400 či víc single. Bohužel testů je poskrovnu s větší frekvenci dual ranked, většinou jsem viděl jen na 2666.

Možný si nějaký "půjčím" z obchodu a zkusím nějaký srovnávací testy ve hrách


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 31. červenec 2017, 14:27 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. červenec 2017
Nahoru
Kdo cekal Crosshair Extreme (Maximus Rampage?) me hodne nasra** menit uz ji nebudu :-) cekal jsem ji az na X399
NJN RAM predrazeny , Extreme Rampage V 32GB G.Skill 3200Mhz jsem kupoval pred rokem a pul cca za 7000k :D

_________________
Ryzen TRX40 3960X Zenith Extreme II ROG Strix 2080ti G.Skill 32GB 3600Mhz Corsair 1000D AE-7 Sound Blaster AIO 360 Asus


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 31. červenec 2017, 14:28 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
abcd napsal:
Jedine k HighEnd PC Intel AMD RAM G.Skill nic jinyho nebrat , ted testuji OC 3600Mhz (pakarn*) , 3200Mhz jedou 100% i s BIOS 1403

"nic jinyho nebrat"... a tohle tvrzení zakládáš na čem? Stejně dobrých pamětí, jako G.Skilly, existuje celá řada, ať už méně nebo více dostupných v ČR.

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 31. červenec 2017, 14:31 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. červenec 2017
Nahoru
Blue Storm napsal:
abcd napsal:
Jedine k HighEnd PC Intel AMD RAM G.Skill nic jinyho nebrat , ted testuji OC 3600Mhz (pakarn*) , 3200Mhz jedou 100% i s BIOS 1403

"nic jinyho nebrat"... a tohle tvrzení zakládáš na čem? Stejně dobrých pamětí, jako G.Skilly, existuje celá řada, ať už méně nebo více dostupných v ČR.


Zkusenost xxx modely G.skill DDR3 DDR4 zadna reklamace !, vzdy stabil , OC , rychlost ,desing
AM4 DDR4 100%
Pochybuji existuje cela rada RAM co se dorovna

_________________
Ryzen TRX40 3960X Zenith Extreme II ROG Strix 2080ti G.Skill 32GB 3600Mhz Corsair 1000D AE-7 Sound Blaster AIO 360 Asus


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 31. červenec 2017, 19:44 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
A s kolika kity tu zkušenost máš? :roll: Na tisích kitů Kingston taky máme minimální reklamovanost. V OC G.Skill nijak nevyniká, u mnoha výrobců se najdou podobné kity. Design těch pamětí mívají pěkný, to jo. G.Skill je dobrá značka, o tom žádná, ale nijak nevyniká mezi ostatními dobrými značkami a říkat, že kupovat jen G.Skill a nic jiného, není úplně správné. To je vše, co jsem tím chtěl říct, konec OT za mě :)

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Crosshair VI Hero/Hero Wi-Fi AC(AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: po 31. červenec 2017, 19:57 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. červenec 2017
Nahoru
Blue Storm napsal:
A s kolika kity tu zkušenost máš? :roll: Na tisích kitů Kingston taky máme minimální reklamovanost. V OC G.Skill nijak nevyniká, u mnoha výrobců se najdou podobné kity. Design těch pamětí mívají pěkný, to jo. G.Skill je dobrá značka, o tom žádná, ale nijak nevyniká mezi ostatními dobrými značkami a říkat, že kupovat jen G.Skill a nic jiného, není úplně správné. To je vše, co jsem tím chtěl říct, konec OT za mě :)


Nemel jsem jen G.Skill RAM , ted uz kupuji jen G.Skill :D OC prave vynika ,stabil ,kontabilita, jaky ostatni znacky ? Kingston jsem vlastnil 5 kitu a 2x reklamace :D uspesnost dobra :D
je HW a HW jako u vseho RAM ma taky lepsi a horsi , lepsich moc neni :-)
taky koncim OT sorry :twisted:

_________________
Ryzen TRX40 3960X Zenith Extreme II ROG Strix 2080ti G.Skill 32GB 3600Mhz Corsair 1000D AE-7 Sound Blaster AIO 360 Asus


Naposledy upravil abcd dne po 31. červenec 2017, 20:11, celkem upraveno 1x.

 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 461 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.