Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 7. březen 2021, 15:36

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 168 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 21:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Ano.

Pozn. Rychlost 512GB verze je Read 3500/Write 2100 (s Ryzeny)-

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


Naposledy upravil Nagant dne pá 15. březen 2019, 21:23, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 21:22 
Nováček
Nováček

Založen: 28. leden 2018
Nahoru
Bohužel deska ho nevidí.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 21:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Jaký máš procesor, verzi BIOSu?
(Mám 256GB verzi na Asus Prime X370-A s AMD Ryzen 5 2600.)

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 21:31 
Nováček
Nováček

Založen: 28. leden 2018
Nahoru
ryzen 1700, ver.bi.4406


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 21:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Hm, to by mělo chodit (mám BIOS 4207).
V BIOSu vůbec není vidět?
Je správně zasazený do slotu?

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 21:44 
Nováček
Nováček

Založen: 28. leden 2018
Nahoru
V biosu neni. Zkoušel jsem ho nejdřív dostat do chladiče https://www.czc.cz/ek-water-blocks-ek-m ... 32/produkt ,ale je moc tlustej a byl celkem prohnutej, je možný že jsem ho odrovnal tim.Několikrát jsem ho zandal a vyndal ze slotu a pořád nic. Nemusí se v biosu něco nastavit?


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 21:54 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Zkus na F5 nahrát default hodnoty.
Žádný chladič není podle mě třeba, teplota se drží na cca 45 °C.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 22:04 
Nováček
Nováček

Založen: 28. leden 2018
Nahoru
Nic ani na default. asi zkusim koupit https://www.czc.cz/axagon-pcem2-s-radic ... 21/produkt a dat to do slotu


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 22:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
A dal jsi tam ten distanční sloupek, zasunul SSD do slotu, přesně přimáčkl na sloupek a přišrouboval tím pidišroubkem?

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 22:38 
Nováček
Nováček

Založen: 28. leden 2018
Nahoru
ano


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 22:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. duben 2006
Bydliště: Beroun, Praha
Nahoru
Nemáš nastavený CMS na UEFI only?

_________________
Facebook page - HW novinky, Overclocking, atd.
Youtube Channel


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 23:11 
Nováček
Nováček

Založen: 28. leden 2018
Nahoru
jestli je to CSM tak mam:Launch CSM Enabled
Boot Device Control UEFI and Legacy OPROM
Boot from Network Legacy only
Boot from Storage Devices Legacy only
Boot from PCI-E Expansion Devices Legacy only


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 23:19 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Jen pro jistotu, nevidíš ho vůbec mezi Boot Devices?
Že hlásí M.2 jako empty, to je normální.

V SATA Configuration mám NVME Raid mode na Disabled.
Grafickou kartu (EN210) mám v PCIEX16_1.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 23:34 
Nováček
Nováček

Založen: 28. leden 2018
Nahoru
v Boot Option Priorities neni, v Sata Configuration je M2 empty,raid mode mam taky Disable a GK mam v hornim Pci 16_1


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 23:38 
Nováček
Nováček

Založen: 28. leden 2018
Nahoru
a v Drive BBS Priorities vidim jen svoje ctyri stary disky


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 16. březen 2019, 07:47 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Úplně bych nedal ruku do ohně za to, že tam ten disk byl od začátku, mezi Boot Devices, či zda se tam objevil až po první instalaci Windows (instaloval jsem nejprve Win 7 Pro 32bit - blbost, pak 64bit - obojí ze Stratosova DVD viewtopic.php?f=122&t=260087&hilit=AM4&start=20 , po problémech s dlouhým najížděním /ESET a síť/ mám nyní Windows 10 Pro 64bit).

Zkus ještě tohle:
https://www.reddit.com/r/techsupport/co ... r_windows/
Začínal jsem instalovat s BIOSem 3803, se kterým byla deska dodána.
Ta nastavení jsou mi povědomá.

Co když všechny stávající disky odpojíš?

Na to NVME SSD chceš dát systém?

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 16. březen 2019, 13:56 
Nováček
Nováček

Založen: 28. leden 2018
Nahoru
Tak finále byla reklamace ve 14 dnech a doplacení Samsung EVO.Jede na 100%.Dík za rady.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: so 16. březen 2019, 13:59 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Tak hlavně že tak. :) Dík za info.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: st 27. březen 2019, 20:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. říjen 2003
Bydliště: Vyškov
Nahoru
BIOS 4602 (7.března 2019) s AGESOU 0072 (Ryzen 3xxx podpora)
Oprava ,,Precision boost overdrive"

_________________
AMD Ryzen R7 1700, RAM 16GB DDR4 2666MHz Corsair (running stable on 2800MHz CL16 1,2V), ASUS PRIME-X370 PRO, ASUS nVIDIA GTX 1660 Super OC 6GB, Samsung nVME 951 128GB, Crucial MX300 500GB, Crucial MX500 2TB, Realtek HD1220, BD-ROM ASUS, Fractal ION+ P660W, Microsoft Windows 10 Pro x64 20H2
http://eviator.xf.cz/PC2014.jpg; http://eviator.xf.cz/pc2017.jpg
http://eviator.xf.cz/pc2020.jpg
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Asus PRIME X370 PRO (AM4, X370)
PříspěvekZaslal v: pá 26. duben 2019, 13:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Pokud je na desce Asus X370-A Prime v M.2 slotu PCI Express Gen3 x4 NVMe disk, lze používat všech 6 SATA portů na MB? A bude to na ně mít nějaký vliv, resp. opačně, budou mít připojená zařízení vliv na NVMe SSD disk?

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 168 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.