Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 5. březen 2021, 20:39

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Zapojení PCIE na Z170 Extreme 4 - PROSÍM RYCHLE POMOCT
PříspěvekZaslal v: pá 8. červenec 2016, 18:36 
Nováček
Nováček

Založen: 21. červen 2016
Nahoru
Ahoj,
právě jsem si nechal v CZC sestavit sestavu se Z170 Extreme 4. mám tam GTX 1070, ale potřebuji tam zapojit ještě Thunderbolt 2 AIC, která potřebuje PCIE 2.0 x4. Jak to mám zapojit? Tu Thunderbolt kartu asi nemůžu dát do x1. Bude vadit, když ji zapojím do x16 slotu a grafika dostane jen x8?
Díky,
Dominik


 Profil  
 Předmět: Re: Zapojení PCIE na Z170 Extreme 4 - PROSÍM RYCHLE POMOCT
PříspěvekZaslal v: pá 8. červenec 2016, 21:29 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
ono ti ani nic jineho nezbyde, nez mit 8x VGA a 4x thunderbolt. Bohuzel slabost Z170 platformy a to malo PCIE linek.
Ztrata VGA vykonu bude dost zanedbatelna, viz test na odkazu PCIE 2,0 vs 3,0 a 8x vs 16x
https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Impact-of-PCI-E-Speed-on-Gaming-Performance-518/

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64
Obrázek
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Zapojení PCIE na Z170 Extreme 4 - PROSÍM RYCHLE POMOCT
PříspěvekZaslal v: so 9. červenec 2016, 22:46 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Kravina, spousta desek má vyvedenej 4x slot ze southbridge, a tahle taky, je to ten úplně spodní, to je SB 4x slot, tzn GPU dát úplně nahoru, tam bude mít 16 linek, thunderbolt uplně dolu a ujistit se v biosu že slot je v 4x režimu, a je to.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.