Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 13. prosinec 2019, 16:29

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Total Commader na Win8, mazání -> zásek,chyba
PříspěvekZaslal v: st 14. říjen 2015, 15:06 
Černá karta
Černá karta

Založen: 25. srpen 2015
Nahoru
Když v total commander 7.56 mažu soubory na OS Win8, tak mi to často hodí chybu. Stává se to jen někdy.
Fatal error in delete thread, aborting.
access violation 006AE19A, Read of address 04C82124
Windows exception C0000005
Stack trace
006AE19A
006AE19A ...


a po odklepnutí zůstane viset dialog Odstraňuje se., Na nic nereaguje (kromě tlačítka Spustit<->Pozastavit,ale efekt to nemá), Storno, Na pozadí. v taskbaru má program žlutý progressbar (co to znamená?)Je nutné program killnout.

čím to je?
nezáleží na volbě - nastavení - Koírování / mazání - Odstranovat jako průzkumník


 Profil  
 Předmět: Re: Total Commader na Win8, mazání -> zásek,chyba
PříspěvekZaslal v: ne 25. říjen 2015, 22:54 
Černá karta
Černá karta

Založen: 25. srpen 2015
Nahoru
Poradíte?


 Profil  
 Předmět: Re: Total Commader na Win8, mazání -> zásek,chyba
PříspěvekZaslal v: ne 25. říjen 2015, 23:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
dosť stará verzia kedže posledná je 8.52a
alebo niečo máš z pc ram, hdd

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: Total Commader na Win8, mazání -> zásek,chyba
PříspěvekZaslal v: po 26. říjen 2015, 12:39 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
7.56 nepodporuje Win8, prejdi na novejsi verzi. Je to znamej problem:
http://www.ghisler.com/windows8.htm

_________________
Ryzen 2600X (stock) | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3200MHz | MSI GTX1080 Gaming X 8GB @ 2050/11200MHz | Asus Prime X470-Pro | Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Fucus Plus 650W | Dell U2715H


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.