Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 5. březen 2021, 23:53

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: pá 20. červenec 2012, 16:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
Mám desku M4A89TD PRO/USB3 http://www.asus.cz/Motherboards/AMD_AM3/M4A89TD_PROUSB3/#specifications
Když je tam napsáno :Paměť 4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR3 2000(O.C.)/1600/1333/1066 ECC,Non-ECC,Un-buffered
Dvoukanálová architektura paměti
*Due to CPU spec., AMD 100 and 200 series CPUs support up to DDR3 1066Mhz. With ASUS design, this motherboard can support up to DDR3 1333MHz.
Mohu koupit DDR3 2000 aby tam šly? Nebo jak se to dělá to (O.C.) je přetaktování
A jaké :
1.Kingston HyperX Genesis Grey 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP
http://www.czc.cz/kingston-hyperx-genesis-grey-8gb-2x4gb-ddr3-1600-xmp/86703/produkt
2.Kingston HyperX PnP 8GB (2x4GB) 1600 DDR3
http://www.czc.cz/kingston-hyperx-pnp-8gb-2x4gb-1600-ddr3/90708/produkt
3.Kingston HyperX 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP
http://www.czc.cz/kingston-hyperx-8gb-2x4gb-ddr3-1600-xmp/83763/produkt
4.Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP
http://www.czc.cz/kingston-hyperx-blu-8gb-2x4gb-ddr3-1600-xmp/93440/produkt
děkuji

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: pá 20. červenec 2012, 16:38 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2008
Bydliště: čulak
Nahoru
kup tyto http://www.czc.cz/kingston-hyperx-blu-8gb-2x4gb-ddr3-1600-xmp/93440/produkt taktování nemá u pamětí smysl rozdíl výkonu je 0.

_________________
CPU IB i5 3570K@4,3Ghz,MB P8Z77-M,DDR 3 Kingston,MSI GTX 970 1480/8000 ,Vantage 35381 b,3DMARK 06 30129 b, 3DMARK11 13760.
Základ úspěchu je vynikající chlazení takže chladit, chladit a znovu chladit.
Potáči (žk)
Exoti pražské kavárny: zombux


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: pá 20. červenec 2012, 16:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
co jsem našel na stránkách výrobce tak by měli jít tyto s deskou http://www.kingston.com/us/memory/search/Default.aspx?DeviceType=7&Mfr=ASU&Line=M4A89TD%20PRO/USB3&Model=63050
ty jsou horší nebo co?časování mají stejné.

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: pá 20. červenec 2012, 17:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2008
Bydliště: čulak
Nahoru
až přijde čas a AMD vyhodíš z okna :lol: tak ti ty XPMka přijdou velmi vhod. :-D

_________________
CPU IB i5 3570K@4,3Ghz,MB P8Z77-M,DDR 3 Kingston,MSI GTX 970 1480/8000 ,Vantage 35381 b,3DMARK 06 30129 b, 3DMARK11 13760.
Základ úspěchu je vynikající chlazení takže chladit, chladit a znovu chladit.
Potáči (žk)
Exoti pražské kavárny: zombux


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: pá 20. červenec 2012, 19:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
asi jsem hluopej nějak tomu nerozumím,co je na nich tak suprovýho?Děkuji za vysvětlení když mají parametry stejné

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: pá 20. červenec 2012, 19:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
už jsem to nešel
Prometheus napsal:
2 Flegy Není to jednou jakou edici, věř mi. Je zde rozdíl mezi:
Kingston HyperX Genesis Grey 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP
Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP
Kingston HyperX 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP (KHX1600C9D3K2/8GX)
kde ty poslední mají lepší čipy...

2 Pepa1 Bohužel nikde sem je nenašel ke koupi.

Asi to dočasně vyřeším +2x4 nebo CML16GX3M2A1600C10, rozdíl mezi CL9/10 v reálu stejně člověk nepozná, nebo ano? Pokud by někdo našel recenzi, prosím odkaz.


aby šli s tou deskou? četl jsem třeba že A-Data mají potíže ale kingstone snad mít nebude.
Ten model neni v podpoře na stránkách výrobce.

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: so 21. červenec 2012, 09:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
Ted jsem našel zajmavou tabulku :Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Kde píšou že procesor používá DDR3 s fregvencí 1066 a 1333MHz to znamená že když koupím na 1666MHz tak je nevyužiji?

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: so 21. červenec 2012, 09:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2006
Bydliště: Хрудим
Nahoru
Se podívej na QVL k desce, pokud chceš jistotu. Všechno nad 1333 MHz je zbytečné, vliv frekvence je stejně minimální.


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: so 21. červenec 2012, 09:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
možná to bude znít hloupě ale co to je QVL? deska podporuje 1600 tak 2000 (O.C.)

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: so 21. červenec 2012, 10:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2006
Bydliště: Хрудим
Nahoru
http://www.asus.cz/Motherboards/AMD_AM3/M4A89TD_PROUSB3/#MSL

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: so 21. červenec 2012, 10:26 
Moderátor - dovolená
Moderátor - dovolená
Obrázek uživatele

Založen: 25. říjen 2011
Bydliště: Somewhere on the Earth
Nahoru
Kup tyto: http://www.czc.cz/kingston-hyperx-8gb-2x4gb-ddr3-1600-xmp/83763/produkt
- dražší/rychlejší paměti nemá cenu kupovat

_________________
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: so 21. červenec 2012, 10:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
tielka napsal:
kup tyto http://www.czc.cz/kingston-hyperx-blu-8gb-2x4gb-ddr3-1600-xmp/93440/produkt taktování nemá u pamětí smysl rozdíl výkonu je 0.

a rozdíl mezi nima

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: so 21. červenec 2012, 13:06 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2003
Bydliště: Hlučín
Nahoru
Deska ti dá v pohodě 2000 MHz. Problém je u procesoru, Deneb má slabý IMC a vytáhneš z něj maximálně 1850 MHz. U Thubanu je to lepší, ale i tak je 2000 MHz na úplné hranici. FX je na tom nejlépe a už by deska byla limitem.

_________________
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: so 21. červenec 2012, 15:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
u desky je psáno jen 2000 (O.C.) to znamená že bych je musel přetaktovat jinak je deska nepozná?

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: so 21. červenec 2012, 16:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2008
Bydliště: čulak
Nahoru
že je u desky napsáno že dá 2000 mhz je jedna věc , druhá věc je na jaké konponenty narazíš jestli budou mít problém s OC tak budeš rád že ti paměti pošlapou na 1600 mhz.jak už jsem ti psal vem XPM paměti které ti přijdou vhod až budeš přecházet k INTELU. 8-)

_________________
CPU IB i5 3570K@4,3Ghz,MB P8Z77-M,DDR 3 Kingston,MSI GTX 970 1480/8000 ,Vantage 35381 b,3DMARK 06 30129 b, 3DMARK11 13760.
Základ úspěchu je vynikající chlazení takže chladit, chladit a znovu chladit.
Potáči (žk)
Exoti pražské kavárny: zombux


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: so 21. červenec 2012, 17:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
tielka napsal:
kup tyto http://www.czc.cz/kingston-hyperx-blu-8gb-2x4gb-ddr3-1600-xmp/93440/produkt taktování nemá u pamětí smysl rozdíl výkonu je 0.

vemu ty co jsi mi psal

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: čt 9. srpen 2012, 17:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
tak spokojenost. Vše funguje jak má. ledka se rozsvítí červeně jen při startu při zkoumání komponentů. Pak zhasne.

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 16:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
AHoj prosím o rada které DDR 3
https://www.czc.cz/kingston-hyperx-sava ... 26/produkt
https://www.czc.cz/kingston-hyperx-fury ... 21/produkt
nebo
jednu ramku rovnou 8GB
https://www.czc.cz/kingston-hyperx-fury ... 40/produkt
https://www.czc.cz/kingston-hyperx-sava ... 25/produkt
děkuji za radu

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: po 19. září 2016, 07:21 
Moderátor - dovolená
Moderátor - dovolená
Obrázek uživatele

Založen: 25. říjen 2011
Bydliště: Somewhere on the Earth
Nahoru
Pokud je to pro desku v podpisu, tak rozhodně 2x4GB, deska 8GB moduly nepodporuje.

Vezmi ty Savage 1600MHz/CL9 nebo Fury 1866/CL10.

_________________
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight


 Profil  
 Předmět: Re: DDR3 pujde 2000
PříspěvekZaslal v: po 19. září 2016, 15:42 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
a jaká je lepší to časování? CL9 nebo CL10 abych se v tom orientoval lépe jinak děkuji

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.