Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je po 11. prosinec 2017, 05:05

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 00:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
Mam tuto konfiguraci PC co je v podpisu.
Dnes jsem vzal PC a pouze sundal opatrne desku, vymenil chladic tento
https://www.czc.cz/coolermaster-hyper-2 ... 87/produkt
za tenhle
https://www.czc.cz/scythe-scnj-4000-nin ... 48/produkt

vse dal zpet, nedotkl se pameti ani tuk!
Najednou bios a i system mi hlasi ze mam pouze 8GB DDR3!
Nevidi ani 12GB.
Jenze kdyz jsem vypinal pc mel jsem 16GB!
Zkusil jsem tak vsechny pameti prohazet a prisel na to ze moduly jsou ok.
Bios jsem hodil nakonec na default, ale taky nic.

Jen jak dam modul do druhej poloviny desky (to jsou ty celkem 4 sloty) tak ve druhym paru ani jeden modul nefunguje. Detekce je tak spravna, bios pozna dobre 1 modul 4GB a potom ve predni casti prvniho slotu pro dva moduly tedy 8GB. Jak je mozny ze nepozna najednou nic ve druhej casti?
Hledam jsem co zapnout ale neni co, kabely jsou da se rict ok. Sloty odejit jen tak nemohli po prehozeni chladice, tomu neverim.

zde foto desky
http://motherboards-reviews.com/images/ ... RO_top.jpg
od spoda ty dva sloty ok pro pameti, jedna se tedy o ty dalsi dva sloty bliz k procesoru.

pozn. moduly jsou uplne stejny, je to 16Gb kit kterej tu bezi leta!
http://www.inteam.com.ua/data/gallery/27814_full.jpg

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 00:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
tady foto, zajmavy ze jediny CPU-Z to vidi jinak zde
https://someimage.com/8Z7uOQX

https://someimage.com/sbSVYPz

a toto vidi everest
https://someimage.com/2cc3Py8

a tohle je v control panel / system ukazuje
https://someimage.com/UZC8fID

Rika to tak, ze vlastne tam 16GB je, 8GB usable a zbytek se nekde schoval, tak neco mam spatne ale nevim co :( Je mozny ze bych zapojil nakej malej kabel spatne do desky a nasledne by deska to spatne poznala? Neco nekde jsem po vymene chladice neprecvak jako on/of.

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 05:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2014
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Skus trochu uvolnit chladic.


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 11:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
https://someimage.com/x6f3Jre

https://someimage.com/x6f3Jre

video z biosu
https://youtu.be/OI14LkW4Glk

tak ani to povoleni chladice nepomohlo a to jsem to zkusil az dost ze uz bylo citit, ze je lehce volnejsi...

tedy pameti jsou ok, testovany jednotlive ale nevim proc to ted nejde v dual modu
memory diagnostic tool tez ok

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 12:47 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Předpokládám, že jsi při montáži postupoval přesně podle manuálu, pro socket 1156.
ftp://ftp.scythe-eu.com/Manuals/CPU-Cooler/Ninja-4_Manual(new).pdf

Tedy nemáš tam ty podložky 16, plast 12, jsou tam ty plastové podložky 11 a šrouby 5 jsi dotahoval opravdu s citem a postupně na obou stranách, aby se to nějak nezkřížilo nebo netlačilo příliš na CPU.

Asi bych zkusil chladič sejmout (úplně vše, i držáky v desce) opatrně odklopit držák CPU na patici (pozor, pruží, pevně držet!), CPU opatrně vyjmout a znovu zandat, zajistit pákou a montáž zopakovat.
Případně vyzkoušet s původním chladičem.
Možná po vyjmutí CPU raději zkontrolovat stav pinů v patici.

_________________
ASUS P8Z77-V LX2, Intel Core i5-3470S, 2x 2GB RAM DDR3/1333 Kingston, SSD Intel 335 80GB, HDD WD RED 2TB , HDD WD Green 2TB, Samsung SH-224DB, Pioneer DVR-112, LG BH08LS20, I-TEC PCESATA3, IEEE1394b PCI-E, Seasonic SSP-350GT, skříň AVANCE 007; MS Windows 7 Home Premium CZ 32-bit; Vodafone B3000 (Vodafone Internet bez kabelu+)


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 13:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
Nagant: ano presne podle navodu, kovovy podlozky tam jsou a ty vetsi srouby tj 11 a 9.
5 srouby ano, jako dotahl jsem to postupne dokud to slo tak akorat, ne silou. Potom na radu to zase povoloval. Nevim jak moc muzu nechat volne chladic? Ma to bejt spis volne a nebo dotazeny jemne tak, dokud to jde?
Stav pini na patici jako jestli nejsou cerny? schoreli? :-D Ty piny tam asi toho moc jinak nepoznam. Ja s tim vubec nic nedelal, jen to profouk stlacenym vzduchem, CPU navrchu vocistil opatrne francovkou, bylo trochu od puvodni pasty. Potom to radsi pretrel do sucha hadrikem (na brejle ty jemny)

Na CPU jsem nanesl trochu pasty, tu jsem rozetrel pomoci igelitoveho sacku jelikoz to slo lehce a aby byla rovnomerne. Myslim ze teda tak je, nemam tam zadny blato.
Chladic tam jsem to potrel tez francovkou, samozrejme tak aby to nebylo mokry.
Potom jsem to tam daval, to nebyl az takovej problem, jen teda je tam spatne videt na srouby, takze jsem musel vzdy trochu sroubovat jednu stranu, pak zas druhou.

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 14:01 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Měl jsem na mysli toto, ohledně montáže.

A poškození pinů obdobné např. tomuto
https://www.techpowerup.com/img/11-01-17/129c.jpg


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
ASUS P8Z77-V LX2, Intel Core i5-3470S, 2x 2GB RAM DDR3/1333 Kingston, SSD Intel 335 80GB, HDD WD RED 2TB , HDD WD Green 2TB, Samsung SH-224DB, Pioneer DVR-112, LG BH08LS20, I-TEC PCESATA3, IEEE1394b PCI-E, Seasonic SSP-350GT, skříň AVANCE 007; MS Windows 7 Home Premium CZ 32-bit; Vodafone B3000 (Vodafone Internet bez kabelu+)


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 14:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
Nagat: pockat tam maj jit dle obrazku na foto 2 plastove podlozky??
Toto presne mam tj podlozka, pak ten velkej sroub, radne dotazeno tak akorat.
Jen proste cislo 11 nerika jaky podlozky? az ted ctu ty plast 11 ze je.
Ja tam dal totiz takovy ty kovovy. Tom papir manualu tohle prave neni napsany. To jedine ze bych fakt zamenil ty podlozky.

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 14:23 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Je to na první stránce (Items List) - 11 Plastic Washer.

_________________
ASUS P8Z77-V LX2, Intel Core i5-3470S, 2x 2GB RAM DDR3/1333 Kingston, SSD Intel 335 80GB, HDD WD RED 2TB , HDD WD Green 2TB, Samsung SH-224DB, Pioneer DVR-112, LG BH08LS20, I-TEC PCESATA3, IEEE1394b PCI-E, Seasonic SSP-350GT, skříň AVANCE 007; MS Windows 7 Home Premium CZ 32-bit; Vodafone B3000 (Vodafone Internet bez kabelu+)


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 14:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
tak muzu ti rict ze v papir manualu to fakt nemaj, takze je mirne asi v podlozkach lisi...tam je fakt jen washer a zminka napr ze jsou dva druhy u chladice ani tuk.
Tak dekuju, pudu to vymenit, dam tam ty plastovy, a rikas moc nedotahovat, nepouzit spis silu vubec ze u chladice? Proste jen lehce ty srouby dotacet a jak uz citim odpor tak to nechat.
Ja prave myslel ze pro ten soket 1156 musim mit kovovy ty podlozky.

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 14:47 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
No, viděl bych to na mírné dotažení, ani málo, ani moc, prostě s citem.
(Pro inspiraci na patici 2011 http://www.scythe-eu.com/forum/ninja-se ... n-x99.html )
Jak jsou ta kovové podložky silné? Ty plastové by měly být asi 1,5 mm.

Stejnak bych radši vyndal ten procesor a zkouknul lupou patici.
Pokud bude CPU venku, radši nepřiklápět tu sponu.
Jedině s CPU nebo s tou ochrannou krytkou, co tam byla při dodání MB.
http://www.pcstats.com/articleview.cfm? ... 731&page=2

_________________
ASUS P8Z77-V LX2, Intel Core i5-3470S, 2x 2GB RAM DDR3/1333 Kingston, SSD Intel 335 80GB, HDD WD RED 2TB , HDD WD Green 2TB, Samsung SH-224DB, Pioneer DVR-112, LG BH08LS20, I-TEC PCESATA3, IEEE1394b PCI-E, Seasonic SSP-350GT, skříň AVANCE 007; MS Windows 7 Home Premium CZ 32-bit; Vodafone B3000 (Vodafone Internet bez kabelu+)


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 16:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
vypada to ze ta podlozka ma 2mm ale ano podle tej foto cos zde dal tak maj tam plast podlozky!
Sice se me nezda ze by podlozka mela na tu funkci takovej vliv, ale vse je mozny a mozna tim prehozenim se to zmeni. A utahnu ten sroub presne podle tej fotky!

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 16:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
No, taky se mi tak úplně nezdá, že by to mělo mít nějaký fatální vliv.
Všude možně jen píšou o možnosti poškození procesorů Skylake přílišným dotažením, že jsou na to choulostivější. A to je jiná generace procesorů.
Ale uvidíš.

_________________
ASUS P8Z77-V LX2, Intel Core i5-3470S, 2x 2GB RAM DDR3/1333 Kingston, SSD Intel 335 80GB, HDD WD RED 2TB , HDD WD Green 2TB, Samsung SH-224DB, Pioneer DVR-112, LG BH08LS20, I-TEC PCESATA3, IEEE1394b PCI-E, Seasonic SSP-350GT, skříň AVANCE 007; MS Windows 7 Home Premium CZ 32-bit; Vodafone B3000 (Vodafone Internet bez kabelu+)


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 16:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
Ja hadam prave ze to bude podle toho co ctu neco mezi tim chladicem a procakem, mozna blbe spis jen namontovany, pokud zavisi i treba na dotazeni sroubu moc / malo atd. To jiny ani nepomuze jako jinde cmos, stelovani kor kdyz to pred tim vse slo.
Posledni moznost je pak CZC kde jsem to koupil vse... pozarucni servis ale nevim kolik jsou schopny jsi min rict ze podivani se na desku s chladicem a vyjadreni co bylo spatne. Pokud by to byl sroubek, treba by to ani neresili jelikoz jsem u nich udelal nakup zas za 10k.

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: ne 18. září 2016, 21:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
Nagant: tak dekuji uz vyreseno :D
Bylo to jen tim ze jsem pouze vymenil ty podlozky na za plastovy, potom presne podle foto a dotahoval sroub a melo to bejt jeste trochu vic volne.
Zde by mozna bylo dobry kdyby se naslo reseni, aby to nejakej Pepa neutah nadoraz a vedel +- jak volne to ma bejt.

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: po 19. září 2016, 06:24 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Hm, tak výborně, po tak dlouhé diskuzi jsem začal sám pochybovat, že to může být tím. :razz:

Já dávám teď všude celkem normální chladiče s uchycením typu standardního BOXu, a ještě zacvakávám v pořadí uvedeném v manuálu k CPU, co kdyby...
Podle mne je to kvůli orientaci pinů v patici.

S chladiči tohoto typu moc zkušeností nemám.

_________________
ASUS P8Z77-V LX2, Intel Core i5-3470S, 2x 2GB RAM DDR3/1333 Kingston, SSD Intel 335 80GB, HDD WD RED 2TB , HDD WD Green 2TB, Samsung SH-224DB, Pioneer DVR-112, LG BH08LS20, I-TEC PCESATA3, IEEE1394b PCI-E, Seasonic SSP-350GT, skříň AVANCE 007; MS Windows 7 Home Premium CZ 32-bit; Vodafone B3000 (Vodafone Internet bez kabelu+)


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: po 19. září 2016, 06:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. únor 2013
Nahoru
Ripper6 napsal:
........Zde by mozna bylo dobry kdyby se naslo reseni, aby to nejakej Pepa neutah nadoraz a vedel +- jak volne to ma bejt.

Tato věta evokuje k tomu, že těmi Pepy jsme vlastně my všichni ostatní, ale ono se to týká i tebe... :-D

EDIT: než dávat velkou hroudu (míněn chladič) na procesor, omladil bych celou obstarožní sestavu... :)

_________________
CPU: Core I3-3225, MB: ASUS P8H77-M, RAM: 16GB DDR3 1600, HD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, 500GB Seagate, OS: W10 Pro x64 Cz
NB HP EliteBook 2540P, CPU: Intel Core I5, 8GB RAM, HD Samsung 850 EVO 250 GB, W10 Pro x64 Cz


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: po 19. září 2016, 19:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
Nagant napsal:
Hm, tak výborně, po tak dlouhé diskuzi jsem začal sám pochybovat, že to může být tím. :razz:

Já dávám teď všude celkem normální chladiče s uchycením typu standardního BOXu, a ještě zacvakávám v pořadí uvedeném v manuálu k CPU, co kdyby...
Podle mne je to kvůli orientaci pinů v patici.

S chladiči tohoto typu moc zkušeností nemám.

Jasne, ale je dobry ze diky tobe jsem to presne zjistil a aspon ted vis to na jistotu kde ten problem byl :)

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
 Předmět: Re: Bios vidi jen 8GB po montazi chladice! Je to mozne?
PříspěvekZaslal v: po 19. září 2016, 20:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2010
Nahoru
Jirka_T napsal:
EDIT: než dávat velkou hroudu (míněn chladič) na procesor, omladil bych celou obstarožní sestavu... :)

Tak to nemusis brat primo na sebe, ja to nemyslel tak ze vsichni, ale kor lidi ktery moc PC nepostavej, ted jim po letech treba 10ti prijde naka sestava pod ruku a je tam krapet neco jinak a nemaj tim tu jistotu :)

Vymenit ano, pokud to myslis na hry, ale jinak je sestava v poho, neseka, slape jak ma takze proc cpat hned penize do neceho new. Jiste stacilo by vzit mozna z kramu desku za 5000+ procak za 7000 + mozna DDR4 + chladic ale uz by to dalo docela nejakou castku.
Proste nyni me to neprinasi jeste tolik, mozna pozdeji az bych chtel treba 4K a budou PC jeste dal.
:)

_________________
Win 7 UL 64 EN, Core i5-750@4Ghz-OC, SSD Samsung 840 Pro 256GB, SSD Kingston KC400 512GB, Seagate Barracuda 7200.14 2TB 7200ot + WD Caviar Black 1TB. MB Asus P7P55D-E PRO - Intel P55 s1156, RAM Kingston 16GB DDR3 1600, CORSAIR TX650, Gainward Phoenix 1060 Golden-2126Mhz/9400Mhz-OC 6GB, CoolerMaster miditower HAF 922, LG BH10LS30 BD-RW. Monitor LED DELL S2740L


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 19 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum