Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je st 14. listopad 2018, 21:41

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: osazení více slotů DDR2 a vždy PC zamrzne
PříspěvekZaslal v: čt 7. prosinec 2017, 21:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. květen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Ahoj, mám problém,
moje sestava: C2Q 9400 bez OC
2 - 8gb ram DDR2800 samsung (4 ks, Adata 4ks, Elpida, Patriot, Kingston)
HDD 350 a 80GB
GK Ati 4850 (nebo zkouška nvidia gtx570)
zakl. deska P5K SE

Vždy když osadím do PC více než 1 slot jakékoliv ramky tak se pc kousne vždy když otevřu mail a v něm dám přiložit jakýkoliv soubor např malé pdf 100Kb atd...

Při jedné ramce v jakémkoliv slotu je vše ok, při dodeji jedné nebo dalších ramek pc zmrzne a musím tvrdě restartovat. Když pominu mail tak pc se kousne za 5 min, nebo za hodinu a nemá to žádný pevný řád. návštěva mailu to odhalí ihned.

Už si nevím rady, výměna ramek, grafiky a ni procesoru nepomohla, už zbývá jen zdroj a základní deska.

_________________
C2D65502,33@2,800/4gb RAM,ASUS P5KSE,SAPhire 4850VaporX1GB,HDD80+160Gb,Leadtek DTV1800H.LOGITECH 5.1 Z-680.
adi 21" P2150


 Profil  
 Předmět: Re: osazení více slotů DDR2 a vždy PC zamrzne
PříspěvekZaslal v: pá 8. prosinec 2017, 13:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Co frekvence paměti? CPU je přetaktovanej nebo ne? Pokud ne tak když DDR snížíš na 667mhz zlepší se to nebo ne?


 Profil  
 Předmět: Re: osazení více slotů DDR2 a vždy PC zamrzne
PříspěvekZaslal v: st 7. únor 2018, 14:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. květen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
ahoj, tak to bylo Windowsama, dostal jsem radu zkusit jiný operační systém a to pomohlo. Trápil jsem se s tím jen rok :-) teď jedu na 10 a je to ok. ramky jsem i přetočil na 850 MHZ a jedou stabilně a jádro jsem posunul na 3400 mhz. Teď už jsou limit ramky.....

_________________
C2D65502,33@2,800/4gb RAM,ASUS P5KSE,SAPhire 4850VaporX1GB,HDD80+160Gb,Leadtek DTV1800H.LOGITECH 5.1 Z-680.
adi 21" P2150


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.