Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je st 14. listopad 2018, 20:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 224 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: po 13. listopad 2017, 10:47 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
jednoduchsie je to urobit na dialku!

prepni si W10 na ENG a daj pomoc... cez chat ta skontaktuje MS zamestnanec a vsetko urobi za teba..

U mna bol aktivacny program nefunkcny, skratka briknuty kluc... vdaka MS mi vygenerovali novy kluc!

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 11. leden 2018, 11:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2011
Nahoru
Mám nově koupené win10 fpp a chci se zeptat jak se to bude chovat po výměně procesoru. Jak to bude s aktivací licence? Dík

_________________
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz; GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING TRIO; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + SSD Samsung 850 EVO 1000GB + SanDisk SSD Ultra 3D - 2TB; HDD: Toshiba E300 3TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5 Blackout Edition Window; LCD: ASUS ROG PG279Q; KEYBOARD: Logitech Gaming Keyboard G510; MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum; HEADPHONES: Logitech G430; OS: Win 10 Home 64 FPP


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 11. leden 2018, 11:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. září 2010
Nahoru
FPP je prenosna verzia, ktora sa neviaze na hardware, ak vymenis CPU bez reinstallu systemu, tak fungujes normalne dalej a nic neriesis, aktivacia reinstallu je standartnym postupom cez key ktory mas


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 11. leden 2018, 11:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Vymena CPU navic nezavdava podnet k nove aktivaci.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 11. leden 2018, 11:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2011
Nahoru
Moc děkuju, to jsem potřeboval vědět, zda při výměně HW jako je procesor je něco potřeba. Nechci pak čučet co se děje :-D :-D

_________________
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz; GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING TRIO; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + SSD Samsung 850 EVO 1000GB + SanDisk SSD Ultra 3D - 2TB; HDD: Toshiba E300 3TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5 Blackout Edition Window; LCD: ASUS ROG PG279Q; KEYBOARD: Logitech Gaming Keyboard G510; MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum; HEADPHONES: Logitech G430; OS: Win 10 Home 64 FPP


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 09:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. únor 2013
Nahoru
Teď na mě v pravém dolním rohu vyskočil nápis "Aktivujte Windows...." - viz.obrázek

S počítačem jsem nic neprováděl, stalo se to při běžné denní činnosti. W10 mám samozřejmě legální a koupenou krabicovou verzi. Po letech to vidím poprvé... :( Je to nějaká hromadná akce Microsoftu, nebo jak tomu rozumět ? Nestalo se to někomu taky ?

EDIT: po restartu nápis vpravo dole zmizel, ale v Informacích o PC je stále uvedeno: Systém není aktivován. Ku.va, ať už mě ten MS nese.e… !


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
PC1: CPU: Core I3-3225, MB: ASUS P8H77-M, RAM: 16GB DDR3 1600, HD:Samsung SSD 850 EVO 250GB, OS: W10 Pro x64 Cz
NB: HP EliteBook 2540P, CPU: Intel Core I5, 8GB RAM, HD Samsung 850 EVO 250 GB, W10 Pro x64 Cz
PC2: I5-2500K, GIGABYTE GA-B75N, RAM 8GB DDR3 1600, SSD SAMSUNG EVO 120GB, W10 - Insider aktuální


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 10:58 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2009
Bydliště: SVK - Košice
Nahoru
Mam to aj ja. Je to globalny problem, je toho uz prakticky plny web. Microsoft zatial mlci a support sa tvari ze sa nic nedeje.
https://www.reddit.com/r/windows/commen ... _activate/

_________________
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO
Toshiba DT 2TB | Samsung 850 EVO 500GB | Super Flower 650W GOLD 90+ | W10 x64 Pro v1803 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: LG V30 Android 8.0
CPU-Z info


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 11:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
A s aktivací je nějaký problém?

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: GTX 1050Ti @ ~1750/8000Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 11:29 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2009
Bydliště: SVK - Košice
Nahoru
Je problem, pretoze sa neda znova aktivovat. Microsoft registruje licenciu ako Windows 10 Home, neda sa to aktivovat na Pro.
Nieco sa im tam pokazilo a licencie su downgradnute.
https://answers.microsoft.com/cs-cz/win ... bc19eb4827

_________________
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO
Toshiba DT 2TB | Samsung 850 EVO 500GB | Super Flower 650W GOLD 90+ | W10 x64 Pro v1803 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: LG V30 Android 8.0
CPU-Z info


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 11:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. únor 2013
Nahoru
Aktivaci jsem zkusil, napsalo to, že nejsou dostupné aktivační servery MS... :)

_________________
PC1: CPU: Core I3-3225, MB: ASUS P8H77-M, RAM: 16GB DDR3 1600, HD:Samsung SSD 850 EVO 250GB, OS: W10 Pro x64 Cz
NB: HP EliteBook 2540P, CPU: Intel Core I5, 8GB RAM, HD Samsung 850 EVO 250 GB, W10 Pro x64 Cz
PC2: I5-2500K, GIGABYTE GA-B75N, RAM 8GB DDR3 1600, SSD SAMSUNG EVO 120GB, W10 - Insider aktuální


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 12:24 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2009
Bydliště: SVK - Košice
Nahoru
Microsoft has just released an Emerging issue announcement about current activation issue related to Pro edition recently. This happens in Japan, Korea, American and many other countries.I am very sorry to inform you that there is a temporary issue with Microsoft's activation server at the moment and some customers might experience this issue where Windows is displayed as not activated.
Our engineers are working tirelessly to resolve this issue and it is expected to be corrected within one to two business days

Jirka_T napsal:
=EDIT: po restartu nápis vpravo dole zmizel, ale v Informacích o PC je stále uvedeno: Systém není aktivován. Ku.va, ať už mě ten MS nese.e… !

ten napis sa ale vrati,

v kazdom pripade uz sa to riesi, treba len pockat
https://news.softpedia.com/news/microso ... 3676.shtml

_________________
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO
Toshiba DT 2TB | Samsung 850 EVO 500GB | Super Flower 650W GOLD 90+ | W10 x64 Pro v1803 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: LG V30 Android 8.0
CPU-Z info


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 14:13 
Moderátor
Moderátor

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Thessaloniki
Nahoru
Vyhodilo mi to na jednom z PC a nemohl prijit na to co s tim je a koukam uz je toho plny net. :roll:


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 14:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Já sem teď měl nějaký notebook na "opravu" W10s, ani za boha nešlo zdarma přejít na home a chyba ve smyslu, že je chyba u nich, souvisí to nejspíše?

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: GTX 1050Ti @ ~1750/8000Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 14:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. únor 2013
Nahoru
Eddward: Jasné, nápis se vrátil, počkáme. :)

Něco konspirace: nepůsobí v řadách MS nějací "záškodníci" ? Je toho nějak moc, namátkou: spackané mobilní W10M včetně HW, problémy po podzimním update W10 a teď tahle rána... :) A nebo jsou u toho jenom mladí, noví a neklidní vývojáři... ?

_________________
PC1: CPU: Core I3-3225, MB: ASUS P8H77-M, RAM: 16GB DDR3 1600, HD:Samsung SSD 850 EVO 250GB, OS: W10 Pro x64 Cz
NB: HP EliteBook 2540P, CPU: Intel Core I5, 8GB RAM, HD Samsung 850 EVO 250 GB, W10 Pro x64 Cz
PC2: I5-2500K, GIGABYTE GA-B75N, RAM 8GB DDR3 1600, SSD SAMSUNG EVO 120GB, W10 - Insider aktuální


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 15:09 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Jirka_T napsal:
Eddward: Jasné, nápis se vrátil, počkáme. :)

Něco konspirace: nepůsobí v řadách MS nějací "záškodníci" ? Je toho nějak moc, namátkou: spackané mobilní W10M včetně HW, problémy po podzimním update W10 a teď tahle rána... :) A nebo jsou u toho jenom mladí, noví a neklidní vývojáři... ?

záškodníci ani ne, spíš outsourcing do Indie a propouštění kompetentních bez náhrady v rámci katování kostů :)

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 21:12 
Nováček
Nováček

Založen: 09. březen 2018
Nahoru
Fakt hovada a jí blbec koupil další klíč.-)

https://www.windowscentral.com/windows- ... ted-status


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2018, 23:58 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2009
Bydliště: SVK - Košice
Nahoru
uz by to malo byt fixed, skute opätovne aktivovat cez troubleshooter

_________________
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO
Toshiba DT 2TB | Samsung 850 EVO 500GB | Super Flower 650W GOLD 90+ | W10 x64 Pro v1803 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: LG V30 Android 8.0
CPU-Z info


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 9. listopad 2018, 07:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. únor 2013
Nahoru
Je to ok, aktivace přes Opravu problémů (jak píše Eddward) proběhla... :)

zombux: :)

_________________
PC1: CPU: Core I3-3225, MB: ASUS P8H77-M, RAM: 16GB DDR3 1600, HD:Samsung SSD 850 EVO 250GB, OS: W10 Pro x64 Cz
NB: HP EliteBook 2540P, CPU: Intel Core I5, 8GB RAM, HD Samsung 850 EVO 250 GB, W10 Pro x64 Cz
PC2: I5-2500K, GIGABYTE GA-B75N, RAM 8GB DDR3 1600, SSD SAMSUNG EVO 120GB, W10 - Insider aktuální


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 9. listopad 2018, 10:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Bydliště: Zlín
Nahoru
vasek1984 napsal:
Fakt hovada a jí blbec koupil další klíč.-)

https://www.windowscentral.com/windows- ... ted-status


Ten první jsi koupil někde na aukru a bál ses, že ti jej nějakým způsobem zneplatnili?

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|MSI GTX 1060 6GB|G.SKill Ripjaws V 3200 MHz 2x8GB|Samsung 960 EVO 250GB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
PC3: AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 9. listopad 2018, 11:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. prosinec 2010
Nahoru
zombux napsal:
Jirka_T napsal:
Eddward: Jasné, nápis se vrátil, počkáme. :)

Něco konspirace: nepůsobí v řadách MS nějací "záškodníci" ? Je toho nějak moc, namátkou: spackané mobilní W10M včetně HW, problémy po podzimním update W10 a teď tahle rána... :) A nebo jsou u toho jenom mladí, noví a neklidní vývojáři... ?

záškodníci ani ne, spíš outsourcing do Indie a propouštění kompetentních bez náhrady v rámci katování kostů :)

Mně spíš napadlo jestli to nebyla něčí odveta za smazané soubory :D


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 224 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: rbclass a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.