Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 12:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 1492 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 71, 72, 73, 74, 75  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: pá 21. červen 2019, 15:20 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Eddward napsal:
Tak to je ale kusok nezmysel takto merat, nemyslis ?
Za pol hodinu ti vzdy nieco vybehne. Ty si mal doteraz pol hodinu zelene ?
Riesil by som to keby to bolo v cervenych v kuse.
Tak ci onak, problem ak je, tak je takmer vzdy v driveroch.


Problem je, ze i kdyz vubec nic nedelam, tak do minuty mi to vystreli do cervene.
Nicmene zda se, ze to nicemu nastesti nevadi, nic se neseka.
Cim novejsi ovladace jsem zkousel, tim horsi vysledky byly.
Jedine, co udelalo znatelny rozdil bylo vypnout Power Throttling pro System Interrupts.
A nasledne prepnuti sitovky a zvukovky z LineBased na MSI interrupt.

_________________
<-MB-> ASROCK B450M Pro4 | <-CPU-> AMD Ryzen 2600 @ 4.000 Mhz| <-RAM-> 16GB (2x8) DDR4 Kingston HyperX Predator 3200Mhz
<-SSD-> 120GB Kingston HyperX Fury (SYSTEM) + 512GB Adata XPG SX8200 Pro (GAMES) | 23.8" LCD Acer SA240YA
<-GPU-> Gigabyte Geforce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G | <-PSU-> be quiet! Pure Power 11 500W | <-CASE-> SilentiumPC Brutus M10


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: pá 21. červen 2019, 17:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
osobne mám dojem že je to taká zbytočnosť, problém má akože spústa šudí lenže je to problém?
pretože skoro vždy sa ukazuje že problém je len v tom že soft ukazuje že je problém ale reálny žiaden nieje :mrgreen:

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: so 6. červenec 2019, 08:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. srpen 2014
Bydliště: Ústí nad Labem
Nahoru
2spajdr: podle me resis blbiny z nudy.


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: so 6. červenec 2019, 08:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
ono hlavne ťažko riešiť problém ktorý reálne pravdepodobne neexistuje
čiže nech urobíš čokoľvek nič sa nezmení :mrgreen:

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2019, 05:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
spajdr napsal:
Eddward napsal:
Cim novejsi ovladace jsem zkousel, tim horsi vysledky byly.
.


zkusil jsi neofic. GF 435.27 a nastavit novou volbu low latence jestli to pomůže?

viz. více zde:
https://www.reddit.com/r/nvidia/comment ... r_fast_has
Low Latency and Lowest Latency both have Pre-rendered setting of "1". Lowest latency is equivalent to having the setting Threaded Optimization disabled while Low Latency is has Threaded Optimization enabled.

_________________
[Case]Zalman Z1 modded + Akasa AK-PAX-2 + 4x Noctua NF-S12B ULN 2xIn front + 2xOut rear + 1X Noctua NF-S12A out [PSU] Corsair HX620 [CPU] Intel i5-9600K@4,60Ghz + Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 [Motheboard] MSI Z390-A PRO [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16-18-18-38-1T [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +250mem [LCD] LG 29UM59-P [75Hz] 29 inch, 2560x1080 [Audio] Asus Xonar SE + Superlux HD660 [HDD] Patriot Scorch NVMe 256GB (system) + Crucial MX500 1TB (games) + WD Caviar Green 4TB (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + Marvo G981 (2000dpi/1000Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 1909[3dMark11]~X10.700l


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: pá 12. červenec 2019, 15:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. červen 2010
Nahoru
Má tady někdo nejnovější aktualizaci, AMD kartu řady RX57xx setkal se s tímto problémem?
https://community.amd.com/thread/240032

Problém sám o sobě se vyřeší po restartu, nicméně mně osobně to přetrvává i do hry (Metro: Exodus) řešení jsem zatím nenašel...


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: pá 12. červenec 2019, 15:49 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. srpen 2009
Bydliště: Háj ve Slezsku
Nahoru
Jako vždy. Nový produkt má problémy, které vyřeší aktualizace jak ovladačů, tak samotná kumulativní aktualizace Windows.

_________________
PC: I7-4770K, Gigabyte Z87X-D3H,
EVGA GTX 980, Crucial Ballistix 16 GB, Corsair AX750, SSD Samsung 840 Pro 128 GB/850 EVO 500 GB, Noctua NH-D14, Lian Li PC-7FNW
Zvuk: Foobar2000 → ASIO → Aune X1s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: so 13. červenec 2019, 11:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. červen 2010
Nahoru
Bohužel ovladače GPU nepomohli, včera jsme se na to vykašlal a metro šlo pryč. Nicméně dneska ráno se problém rozšířil na všechny hry (večer ještě vše jelo), nakonec jsem zvolil reinstal a počkám až to bude funkční někdy v budoucnu :lol:


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: út 16. červenec 2019, 10:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
Neviete preco to mam takto ?
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: po 22. červenec 2019, 19:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
/p vcerajsom update na 1903 sa mi dnes uz niekolko krat zobrazilo upozornenie v centre akcii nato,ze ma asistente nebude rusit pocas fullscreenu...
no pekne to zacina :D


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: po 22. červenec 2019, 20:11 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Nemas furt cumet na porno :-D

_________________
<-MB-> ASROCK B450M Pro4 | <-CPU-> AMD Ryzen 2600 @ 4.000 Mhz| <-RAM-> 16GB (2x8) DDR4 Kingston HyperX Predator 3200Mhz
<-SSD-> 120GB Kingston HyperX Fury (SYSTEM) + 512GB Adata XPG SX8200 Pro (GAMES) | 23.8" LCD Acer SA240YA
<-GPU-> Gigabyte Geforce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G | <-PSU-> be quiet! Pure Power 11 500W | <-CASE-> SilentiumPC Brutus M10


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: po 22. červenec 2019, 20:22 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
rbclass napsal:
/p vcerajsom update na 1903 sa mi dnes uz niekolko krat zobrazilo upozornenie v centre akcii nato,ze ma asistente nebude rusit pocas fullscreenu...
no pekne to zacina :D
Jinak ta blbost snad ani nastavit nejde :D
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: po 22. červenec 2019, 20:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
nn..ono nejde o to,ze by ma to upozornovalo na nieco.. skor ma windows upozornuje,ze mam asisistenta sustredenia... vyskoci to kazdu hodinu..tak som zakazal upozornenia,snad to uz nezblbne

co zatial sledujem 1903 tak okrem tejto blbosti sa mi zda,ze animacia napr centra upozorneni,alebo hlastiosti je nejak trhana


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: po 22. červenec 2019, 21:07 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Však ano, tohle je asi jediný způsob jak ty upozornění na "Pomocníka pro lepší soustředění" úplně vypnout.

Standardní notifikace chodí dál, jen to porád neotravuje :)


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: út 23. červenec 2019, 06:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Me stval ten pomocnik uz na 1809 buildu, tak sem ho proste vypnul.


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: út 23. červenec 2019, 18:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Hmm, ja jsem upgradoval na build 1903 pred par dny, ale tohle jsem jeste nepotkal. Asi to je na me instalaci defaultne vypnute (a ja si rozhodne nestezuju).

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: ne 28. červenec 2019, 12:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Neratovice
Nahoru
Dneska jsem po dvou měsících zase zapnul stolní PC a koukal jsem, že na build 1709 už Microsoft neposkytuje aktualizace :-D tak jsem stáhnul toho jejich asistenta pro upgrade na 1903. Spustil, proběhlo to, vše se tváří OK, pomocníky také neeviduju, tak se to zřejmě přelilo i včetně starého nastavení a ručně nastavených specifik (jako např. prohlížeč obrázků z win7, co se zapínal v registrech). V rámci "reinstalace" to po mě chtělo jen dvě věci v nastavení, co jsem dodatečně povypínal + pak ještě zrušil ten timeline. Čili za mě docela pohoda.

_________________
PC1: Ryzen 7 1700X | Gigabyte AX370-Gaming K5 | Corsair H100i GTX | 16GB DDR4-3200@3400 Crucial Ballistix Sport LT | EVGA GeForce GTX 970 SC GAMING ACX 2.0 | Crucial MX200 250GB + Seagate MomentusXT 750GB + Samsung F3 1TB | Lite-On iHBS312 | DTT2200 | SilentiumPC M60W case | Seasonic Focus Plus Gold 650W | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 1280MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg | Asus Zenbook UX32LN, Haswell-ULT Core i3-4010U, 8GB DDR3, Crucial M550 512GB SSD, GeForce GT 840M, 13.3" FullHD IPS | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | NAS: Asrock N3150DC-ITX | 4GB DDR3L-1600 Crucial | Mach Extreme 8GB SLC USB3.0 | 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | OpenMediaVault | Lian Li PC-Q28B Mini-ITX Cube | 65W DC adapter


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: ne 28. červenec 2019, 18:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
Jj,ja som inštaloval v 2015 a furt to ide ako má.


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: pá 9. srpen 2019, 05:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Po posledních updatech Win 1903 mi v event manageru začala vyskakovat kritická chyba pagefile (měl jsem natvrdo na systémovém disku SSD nastaveno 4096-4096) a tak nezbylo než nechat pagefile na systému (neskutečných cca 25GB) a chyba zmizela..... přitom mám 24GB ram... :)

_________________
[Case]Zalman Z1 modded + Akasa AK-PAX-2 + 4x Noctua NF-S12B ULN 2xIn front + 2xOut rear + 1X Noctua NF-S12A out [PSU] Corsair HX620 [CPU] Intel i5-9600K@4,60Ghz + Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 [Motheboard] MSI Z390-A PRO [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16-18-18-38-1T [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +250mem [LCD] LG 29UM59-P [75Hz] 29 inch, 2560x1080 [Audio] Asus Xonar SE + Superlux HD660 [HDD] Patriot Scorch NVMe 256GB (system) + Crucial MX500 1TB (games) + WD Caviar Green 4TB (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + Marvo G981 (2000dpi/1000Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 1909[3dMark11]~X10.700l


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Obecná diskuze
PříspěvekZaslal v: so 10. srpen 2019, 10:18 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
vždy sa nálde niečo čomu vadí vypnutý PF :D

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 1492 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 71, 72, 73, 74, 75  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.