Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je po 24. září 2018, 06:38

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 205 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  další
Autor Zpráva
 Předmět: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 07:04 
Nováček
Nováček

Založen: 25. únor 2010
Nahoru
Ahoj,
tak jsem provedl upgrade na windows 10 z win 7. Vše se přeneslo bez problémů. Bohužel se mne nedaří aktivace a dostávám tuto chybu.
0xC004F034
(Služba SLS software license service oznámila, že licence nebyla nalezena nebo je neplatná.

Zní to zajímavě ale našel jsem tento postup který údajně funguje zatím jsem nezkoušel.
like i say click activate and don't stop clicking till its done.
try it then thank me.........................

Takže zkusit neustále klikat na aktivovat, daný uživatel píše že po 50 pokusech se windows aktivoval :D


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 09:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. leden 2009
Bydliště: Brno
Nahoru
Ahoj v tématu obecná diskuze k W10 stránka 9 příspěvek ze st 29. červenec 2015, 20:49 je jak to udělat podle příkazovýho řádku. Mě aktivace taky nešla a přes příkazovej řádek se povedla hnedka.

_________________
MB: MSI X370 GAMING PRO CARBON CPU: AMD Ryzen 5 1600 Chladič: SilentiumPC Fera 3 GPU: MSI GeForce GTX 1060 GAMING 6GB RAM: G.SKill AEGIS 16GB (2x8GB) HDD: Transcend SSD370S 128GB + WD Blue 2 x 1TB + Scythe Himuro PSU: Seasonic M12II-620 Case: Fractal Design Define R4 Periferie: Microsoft SideWinder X4 + Corsair Vengeance M60, Sennheiser PC 320, Gamepad Xbox 360 Monitor: BenQ G2420HD + BenQ G2420HDBL


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 10:55 
Nováček
Nováček

Založen: 25. únor 2010
Nahoru
Díky mrknu na to.
Jo jasne to je vyvolání toho menu na tel. aktivaci to taky asi zkusím.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 11:39 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
vyskusaj a daj vediet, ale uz pomaly ludia hlasia, ze sa im to aktivovalo aj samo, takze servery cez noc neboli tak pretazovane

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 11:45 
Nováček
Nováček

Založen: 25. únor 2010
Nahoru
Zkoušel jsem to dnes ráno a to bohužel neběželo. Nejříve to zkusím uklikat :-D a pak tu tel. aktivaci.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 11:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Uherský Brod
Nahoru
Mě ta aktivace včera taky nešla, dneska se zapl už aktivovaný, jak je to teda s licenčním klíčem? Funguje ten od W7? nebo byl přiřazen nový?

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: GTX 1050Ti @ ~1750/8000Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 11:57 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
pred aktivaciou vam ukazovalo poslednu cast kluca...
kazdopadne nie, su nove..

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 12:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Uherský Brod
Nahoru
Já neviděl nic. Včera to nešlo, dneska to aktivované bylo hned po zapnutí.

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: GTX 1050Ti @ ~1750/8000Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 12:43 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
teraz to uz nevidno no

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 13:08 
Nováček
Nováček

Založen: 25. únor 2010
Nahoru
Pri upgradi si udela nějaké unikatni cislo dle hardwaru a k tomu pak priradi klic.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 13:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. březen 2007
Bydliště: Praha - Bohnice
Nahoru
Je to zakový zvláštní....
PC s WIN 7 Pro OEM, zkusil jsem stáhnout ISO W10PRO 64Bit CZ, dal jsem boot a před instalcí to chtělo po mě klíč, dal jsem ten od W7 a nic, klíč neplatnej.
Udělal jsem tedy upgrade, proběhl OK ale psalo to že nejde aktivovat, že je služba volume licencing nedostupná, nebo špatnej klíč. telefonická aktivace taky že ne, že mě budou spojovat s operátorem, byla už skoro půlnoc tak jsem zavěsil a šel spát.
Ráno zapnu PC a aktivováno :D
Ještě jsem pak zkusil čistou instalaci (start>nastavení>zaloha a obnovení), strčíl jsem do PC bootovací GPT Flashku s vybalenym ISO W10_64bit_PRO_CZ a vybral obnovu z bitové kopie. Tentokrát u zadávání klíče před instalací byla možnost "přeskočit"..... PC se nainstalovalo a je aktivované :)
BTW když jsem zkusil klíč z WIN 10 vyčíst, je jiný než ten od W7 a když udělam SLMGR.vbs -dli tak u W7 bylo OEM a W10 teď píšou RETAIL

_________________
Xeon E3 1231v3; Gainward GTX 1080 Phoenix 8Gb; 16Gb DDR3; Samsung 850 EVO 500Gb; Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; Samsung C27FG73 (144hz); CM Storm QuickFire Pro (Cherry Mx RED); Logitech G703 (800 DPI); SoundBlaster Z; Logitech Z2300; Sennheiser HD569 + Antlion ModMic 4.0


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 13:21 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
klíče jsou jiné, to je už známá věc.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 13:32 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
AllowedCry napsal:
Já neviděl nic. Včera to nešlo, dneska to aktivované bylo hned po zapnutí.


To samé u mě - v noci ani na 10. pokus, ráno po zapnutí to bylo...

Jen mi nefunguje comodo firewall a avira


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 13:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. září 2007
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Na zjištění klíče stačí tato jednoduchá utilitka..

http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html

_________________
CPU:Skylake i7 6700K 4,6GHz MB:ASUS Z170 PRO GAMING Chladič:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 2x8GB DDR4 3000MHz@3200MHzVGA:EVGA SC GAMING GTX1080Case:Corsair 780T HDD:Samsung 960 Evo 250GB+2TB WD Red+2TB WD Black+3TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 13:44 
Nováček
Nováček

Založen: 25. únor 2010
Nahoru
Tak doufam ze uz me to taky pujde aktivovat odpoledne.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 15:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. únor 2012
Bydliště: Třebíč
Nahoru
Varování pro všechny, ať se vám nestane co mně. Včera jsem si vesele upgranul na Windows 10 Pro, systém aktivoval bez problému a dneska vyměnil desku + CPU. Samozřejmě failnula aktivace, takže volám na Microsoft a dostal jsem šokující info - > nelze znovu aktivovat, musíte vrátit původní systém v mém případě Windows 8, aktivovat a upgradnout znovu... takže mám zábavu na půl odpoledne no. A je to v licenčních podmínkách, takže pokud změníte desku, musíte absolvovat tuhle šílenou cestu. Říkám si jen WTF?!

_________________
Core i5 8600K, Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, CL16, Noctua NH-U14S, Fractal Design Node 804, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), 2x Dell U2515H


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 17:09 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2009
Bydliště: SVK - Košice
Nahoru
jj to su skryte zakutia pojmu "upgrade zdarma" :)

_________________
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GTX 1080 GAMING X @ 2.1/11.0Ghz
Toshiba DT 2TB | Samsung 850 EVO 500GB | Super Flower 650W GOLD 90+ | W10 x64 Pro v1803 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: LG V30 Android 8.0
CPU-Z info


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 17:13 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. listopad 2009
Bydliště: Omicron Persei 8
Nahoru
http://technet.idnes.cz/neuspesna-aktualizace-windows-10-dax-/software.aspx?c=A150730_123300_software_oma

lepší bude s upgradem nespěchat :D

@czechy: už jsem to psal na diit že to je pěknej oser s tou aktualizací a od MS ukázka neschopnosti v přímém přenosu.

_________________
Case: NZXT H230 Silent, CPU: AMD Ryzen 5 2400G with Vega11 + Silentium Spartan 3 PRO HE1024, Motherboard: Gigabyte AM4 AX370-Gaming 5, RAM:16GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX, Storage: SSD M.2 Patriot Hellfire - 240GB, Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III, data HDD WD RED 1TB SATA III, Monitor: 24" Samsung S24F350 Free Sync, OS: Win 10-64 bit Pro, PSU: Cooler Master V550 Semi-Modular 550W 80 PLUS GOLD


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 17:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. září 2007
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Pokud budu měnit třeba desku za 3 měsíce, což už bude po možnosti vrátit se zpět na Windows 7,jak tedy budu muset tento oser provést? Možná se ještě do těch třiceti dní vrátím zpět na Windows 7..

_________________
CPU:Skylake i7 6700K 4,6GHz MB:ASUS Z170 PRO GAMING Chladič:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 2x8GB DDR4 3000MHz@3200MHzVGA:EVGA SC GAMING GTX1080Case:Corsair 780T HDD:Samsung 960 Evo 250GB+2TB WD Red+2TB WD Black+3TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 19:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. duben 2012
Nahoru
del42sa napsal:
http://technet.idnes.cz/neuspesna-aktualizace-windows-10-dax-/software.aspx?c=A150730_123300_software_oma

lepší bude s upgradem nespěchat :D

@czechy: už jsem to psal na diit že to je pěknej oser s tou aktualizací a od MS ukázka neschopnosti v přímém přenosu.

nevim ja to měl bez problemu za 30 min hotovo


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 205 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.