PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Windows 10 aktivace
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=159&t=229017
Stránka 1 z 14

Autor:  Corsair [ čt 30. červenec 2015, 06:04 ]
Předmět:  Windows 10 aktivace

Ahoj,
tak jsem provedl upgrade na windows 10 z win 7. Vše se přeneslo bez problémů. Bohužel se mne nedaří aktivace a dostávám tuto chybu.
0xC004F034
(Služba SLS software license service oznámila, že licence nebyla nalezena nebo je neplatná.

Zní to zajímavě ale našel jsem tento postup který údajně funguje zatím jsem nezkoušel.
like i say click activate and don't stop clicking till its done.
try it then thank me.........................

Takže zkusit neustále klikat na aktivovat, daný uživatel píše že po 50 pokusech se windows aktivoval :D

Autor:  street-dog [ čt 30. červenec 2015, 08:40 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Ahoj v tématu obecná diskuze k W10 stránka 9 příspěvek ze st 29. červenec 2015, 20:49 je jak to udělat podle příkazovýho řádku. Mě aktivace taky nešla a přes příkazovej řádek se povedla hnedka.

Autor:  Corsair [ čt 30. červenec 2015, 09:55 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Díky mrknu na to.
Jo jasne to je vyvolání toho menu na tel. aktivaci to taky asi zkusím.

Autor:  CageJ [ čt 30. červenec 2015, 10:39 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

vyskusaj a daj vediet, ale uz pomaly ludia hlasia, ze sa im to aktivovalo aj samo, takze servery cez noc neboli tak pretazovane

Autor:  Corsair [ čt 30. červenec 2015, 10:45 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Zkoušel jsem to dnes ráno a to bohužel neběželo. Nejříve to zkusím uklikat :-D a pak tu tel. aktivaci.

Autor:  AllowedCry [ čt 30. červenec 2015, 10:46 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Mě ta aktivace včera taky nešla, dneska se zapl už aktivovaný, jak je to teda s licenčním klíčem? Funguje ten od W7? nebo byl přiřazen nový?

Autor:  CageJ [ čt 30. červenec 2015, 10:57 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

pred aktivaciou vam ukazovalo poslednu cast kluca...
kazdopadne nie, su nove..

Autor:  AllowedCry [ čt 30. červenec 2015, 11:04 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Já neviděl nic. Včera to nešlo, dneska to aktivované bylo hned po zapnutí.

Autor:  CageJ [ čt 30. červenec 2015, 11:43 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

teraz to uz nevidno no

Autor:  Corsair [ čt 30. červenec 2015, 12:08 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Pri upgradi si udela nějaké unikatni cislo dle hardwaru a k tomu pak priradi klic.

Autor:  Fidor [ čt 30. červenec 2015, 12:17 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Je to zakový zvláštní....
PC s WIN 7 Pro OEM, zkusil jsem stáhnout ISO W10PRO 64Bit CZ, dal jsem boot a před instalcí to chtělo po mě klíč, dal jsem ten od W7 a nic, klíč neplatnej.
Udělal jsem tedy upgrade, proběhl OK ale psalo to že nejde aktivovat, že je služba volume licencing nedostupná, nebo špatnej klíč. telefonická aktivace taky že ne, že mě budou spojovat s operátorem, byla už skoro půlnoc tak jsem zavěsil a šel spát.
Ráno zapnu PC a aktivováno :D
Ještě jsem pak zkusil čistou instalaci (start>nastavení>zaloha a obnovení), strčíl jsem do PC bootovací GPT Flashku s vybalenym ISO W10_64bit_PRO_CZ a vybral obnovu z bitové kopie. Tentokrát u zadávání klíče před instalací byla možnost "přeskočit"..... PC se nainstalovalo a je aktivované :)
BTW když jsem zkusil klíč z WIN 10 vyčíst, je jiný než ten od W7 a když udělam SLMGR.vbs -dli tak u W7 bylo OEM a W10 teď píšou RETAIL

Autor:  zombux [ čt 30. červenec 2015, 12:21 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

klíče jsou jiné, to je už známá věc.

Autor:  Václav Sedlář [ čt 30. červenec 2015, 12:32 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

AllowedCry napsal:
Já neviděl nic. Včera to nešlo, dneska to aktivované bylo hned po zapnutí.


To samé u mě - v noci ani na 10. pokus, ráno po zapnutí to bylo...

Jen mi nefunguje comodo firewall a avira

Autor:  Xnovic [ čt 30. červenec 2015, 12:35 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Na zjištění klíče stačí tato jednoduchá utilitka..

http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html

Autor:  Corsair [ čt 30. červenec 2015, 12:44 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Tak doufam ze uz me to taky pujde aktivovat odpoledne.

Autor:  CZECHYa [ čt 30. červenec 2015, 14:20 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Varování pro všechny, ať se vám nestane co mně. Včera jsem si vesele upgranul na Windows 10 Pro, systém aktivoval bez problému a dneska vyměnil desku + CPU. Samozřejmě failnula aktivace, takže volám na Microsoft a dostal jsem šokující info - > nelze znovu aktivovat, musíte vrátit původní systém v mém případě Windows 8, aktivovat a upgradnout znovu... takže mám zábavu na půl odpoledne no. A je to v licenčních podmínkách, takže pokud změníte desku, musíte absolvovat tuhle šílenou cestu. Říkám si jen WTF?!

Autor:  Eddward [ čt 30. červenec 2015, 16:09 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

jj to su skryte zakutia pojmu "upgrade zdarma" :)

Autor:  del42sa [ čt 30. červenec 2015, 16:13 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

http://technet.idnes.cz/neuspesna-aktualizace-windows-10-dax-/software.aspx?c=A150730_123300_software_oma

lepší bude s upgradem nespěchat :D

@czechy: už jsem to psal na diit že to je pěknej oser s tou aktualizací a od MS ukázka neschopnosti v přímém přenosu.

Autor:  Xnovic [ čt 30. červenec 2015, 16:50 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

Pokud budu měnit třeba desku za 3 měsíce, což už bude po možnosti vrátit se zpět na Windows 7,jak tedy budu muset tento oser provést? Možná se ještě do těch třiceti dní vrátím zpět na Windows 7..

Autor:  hadas [ čt 30. červenec 2015, 18:57 ]
Předmět:  Re: Windows 10 aktivace

del42sa napsal:
http://technet.idnes.cz/neuspesna-aktualizace-windows-10-dax-/software.aspx?c=A150730_123300_software_oma

lepší bude s upgradem nespěchat :D

@czechy: už jsem to psal na diit že to je pěknej oser s tou aktualizací a od MS ukázka neschopnosti v přímém přenosu.

nevim ja to měl bez problemu za 30 min hotovo

Stránka 1 z 14 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/