Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 10. prosinec 2019, 19:17

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 124 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  další
Autor Zpráva
 Předmět: Win10 - BSoD, zamrzání, sekání, pády - VŠE SEM
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 11:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. září 2008
Nahoru
Dobrý den,

potřebuji pomoci s windows 10. Po upgradu se mi stává, že když se počítač nechá cca 10 minut v klidu, monitor se vypne a klasicky kliknutím na myš nebo zmáčknutí klávesnice nereaguje. Počítač, ale stále běží. Nevíte čím by to mohlo být ?

Děkuju


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 11:28 
Nováček
Nováček

Založen: 31. červenec 2015
Nahoru
Skus si dat v nastaveni napajeni vypnout pevny disk po 999999999 proste na max co to jde
Nebo to jeste muze byt grafikou
Stahni si afterburner od msi a napis mi teploty


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 11:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
Nejspíše nějaký problémový ovladač (nabízí se grafický).

Konfigurace sestavy/ntb?

_________________
Knowledge is power


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 12:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. září 2008
Nahoru
Tak jsem si nainstaloval ten afterburner a hlásí to 39 °C. Taky jsem si myslel, že to bude grafičkou, tak jsem ji updatoval ale stejně to čas od času prostě udělá. Když je ten počítač v klidu už ho neproberu. Divné. Win 8 v pohodě.

Konfigurace sestavy:

CPU: AMD FX-8300 Eight-Core 3.30 ghz
GPU: AMD Radeon R9 200 Series
RAM: 8GB


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 13:35 
Nováček
Nováček

Založen: 31. červenec 2015
Nahoru
Skus napájení usporny rezim více funkcí nebo upravit nebo nastaveni nevim co presne jsem na androidu
Rozkliknes pevny disk rezim spanku po nej cislo ktere jde
Taky mi to blblo na mam pc
Timhle jsem to vyresil


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 17:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. září 2008
Nahoru
Tak bohužel natavení toho pevného disku nepomohlo :(. Budu tam muset vrátit 8 protože nemohu stále PC restartovat.


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 17:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
nurder napsal:
CPU: AMD FX-8300 Eight-Core 3.30 ghz
GPU: AMD Radeon R9 200 Series
RAM: 8GB

Je nějaké OC? Pokud ano, zkoušel jsi to bez něj?
Máš Catalyst 15.7.1?

_________________
Knowledge is power


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 18:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. září 2008
Nahoru
Co myslíš OC ?? Jj driver mám přesně ten.


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 18:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
OC = přetaktování.

_________________
Knowledge is power


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 19:03 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. duben 2006
Bydliště: Beroun, Praha
Nahoru
Taky se mi to stalo, když jsem měl zapnutou funkci "Vypnutí monitoru po 15 minutách". Nastavil jsem to na 'Nikdy' a problém vyřešen :-D

_________________
Facebook page - HW novinky, Overclocking, atd.
Youtube Channel


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2015, 19:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. září 2008
Nahoru
Přetaktování nemám a vypnout tu funkci mohu ale neprijde mi to jako dobře řešení xD


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: po 3. srpen 2015, 12:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. prosinec 2011
Nahoru
Mě tohle dělali 8.1 občas po vypnutí monitoru už nenaskočil obraz i když pc jel. Stačilo odpojit kabel od grafiky a zase zapojit (DVI) a už to jelo. Ted na 10 zatím v cajku. Ovladače nejnovější. A co jsem to řešil s AMD podporou tak je to způsobeno nějakejma uspornejma funkcema grafiky a monitoru. Bud máš mít zaplý usporný funkce v monitoru a nebo v pc. Když je to v obojím tak se to prý hádá.

_________________
PC_1: AMD Ryzen 5 1600 ; AMD RX 580 8Gb (Sapphire) ; 8Gb RAM ; corsair cx600 v2 ; 1tb HDD + 750gb hybrid SSD + 240gb SSD
PC_2: Intel core i5 3570 ; AMD HD 7950 3Gb (Sapphire) ; 2x4Gb RAM ; corsair cx600 v2 ; 1tb HDD + 120Gb SSD
PC_3: AMD A4 6300 + AMD Radeon HD 8370D ; 4Gb RAM, OCZ FirePower CoreXStream 500W ; 500Gb HDD
NB: Intel core i3 370m ; Nvidia geforce GT 540m ; 750gb hdd ; 4gb RAM
NB: Intel core i7 3632QM ; AMD Radeon HD7670M ; 1tb hdd + 128gb SSD ; 8gb RAM


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: po 3. srpen 2015, 12:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. březen 2007
Bydliště: Praha - Bohnice
Nahoru
Jj taky se mi to občas stalo na W8.1 s AMD kartou, že zahejbu myší a už se monitor nerozsvítil, na W10 to zatim neudělalo tak uvidíme....
Edit:
Tady http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1797063/screen-stays-black-standby-hard-shut.html se to taky řeší a zatim bez výsledku

_________________
Xeon E3 1231v3; Gainward GTX 1080 Phoenix 8Gb; 16Gb DDR3; Samsung 850 EVO 500Gb; Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; Samsung C27FG73 (144hz); CM Storm QuickFire Pro (Cherry Mx RED); Logitech G703 (800 DPI); SoundBlaster Z; Logitech Z2300; Sennheiser HD569 + Antlion ModMic 4.0


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: po 3. srpen 2015, 18:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. září 2008
Nahoru
Díky moc :)


 Profil  
 Předmět: Re: Zamrzá
PříspěvekZaslal v: so 8. srpen 2015, 11:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: PRAG@FM
Nahoru
Zkus vypnout hybernaci, podle mně je zprasená a když ji vypneš (tedy pokud ji vyloženě nepotřebuješ) podle mně to přestane. Bez záruky, jen hádám :oops:

_________________
i7-5930K@Radeon
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - BSoD, zamrzání, sekání, pády - VŠE SEM
PříspěvekZaslal v: ne 9. srpen 2015, 20:10 
Nováček
Nováček

Založen: 04. září 2014
Nahoru
Zdravím lidi, včera jsem nainstaloval W10. Dnes jsem PC třikrát dával do úsporného režimo(spánkový režim, nebo jak to tam je pojmenováno) a když jsem probouzel PC po třetí, tak nenaběhla obrazovka. Nefungoval ani restart, takže jsem PC vypl násilím. Momentálně, když zapnu PC, tak nefunguje ani monitor, ani klávesnice nesvítí. Pc navíc ani nepípne, prostě se jenom točí větráčky. Nevíte čím by to mohlo být? Popř co dělat? Díky


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - BSoD, zamrzání, sekání, pády - VŠE SEM
PříspěvekZaslal v: ne 9. srpen 2015, 20:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. únor 2013
Nahoru
Co na tom PC běželo před W10 a nerozebíral jsi HW PC před instalací W10 ?

_________________
PC1: CPU: Core I3-3225, MB: ASUS P8H77-M, RAM: 16GB DDR3 1600, HD:Samsung SSD 850 EVO 250GB, OS: W10 Pro x64 Cz
NB: HP EliteBook 2540P, CPU: Intel Core I5, 8GB RAM, HD Samsung 850 EVO 250 GB, W10 Pro x64 Cz
PC2: I5-2500K, GIGABYTE GA-B75N, RAM 8GB DDR3 1600, SSD SAMSUNG EVO 120GB, W10 - Insider aktuální


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - BSoD, zamrzání, sekání, pády - VŠE SEM
PříspěvekZaslal v: ne 9. srpen 2015, 21:09 
Nováček
Nováček

Založen: 04. září 2014
Nahoru
Byl tam W 8.1, nic sem nerozebíral.. Monitor je nový, stejně i grafická karta-cca měsíc. Takže nepředpokládám problém v tom.


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - BSoD, zamrzání, sekání, pády - VŠE SEM
PříspěvekZaslal v: ne 9. srpen 2015, 21:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. červen 2014
Nahoru
doska v prdeli podla vsetkeho


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - BSoD, zamrzání, sekání, pády - VŠE SEM
PříspěvekZaslal v: po 10. srpen 2015, 11:54 
Nováček
Nováček

Založen: 04. září 2014
Nahoru
No potěš.., tak to asi hodím do servisu, desku sem ještě neměnil. Zase je zajímavý, že se to stalo hned den po instalaci W10. Ještě jedna taková maličkost, co se stala po té instalaci w10. Přestaly mi fungovat jacky, takže jsem musel dávat sluchátka do stejnýho, jako bedny..


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 124 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.