Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 29. listopad 2020, 09:15

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Problém Edge
PříspěvekZaslal v: ne 22. listopad 2015, 09:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
Bohužel svoji blbostí a vyplašeností po upgradu W7 home premium na W10 jsem v registrech atp. povypínal a zablokoval co se dalo v reakci na poplašný zprávy ohledně šmírování .... teď už vím,že to není tak žhavý a chtěl jsem začít používat i Edge ale nejde mi spustit .Tedy pustím ho,vypnu-li filtrování firewallu Eset ..... se zapnutým firewallem se Edge k netu nepřipojí ..... proto jsem komplet přenastavil "nastavit pravidla a zony",kde by teoreticky mohl být blokován ale nepomohlo to - blokace přímo Edge tam sice není ale zkoušel jsem všechno od MS postupně povolit - nechce se mi systém reinstalovat ani ESS,vše ostatní funguje na výbornou ,toto je jediný zádrhel ... nevíte někdo,kde by mohla být chyba,máte-li podobnou skušenost ??? .... nastavení firewallu mám komplet prolezlý,nejsem úplný pc analfabet ale tady jsem fakt v koncích,kvůli takový maličkosti ,Edge sice používat nemusím ale štve mě.když něco nefunguje.Dík za každou radu :-)

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Problém Edge
PříspěvekZaslal v: st 2. prosinec 2015, 15:45 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2008
Bydliště: Holešov
Nahoru
bez do nastaveni firewalu ,pravidla,zmenit ,pridat smer -oba ,akce-povolit ,lokalni strana -aplikace zvol cestu k edge.exe
C:\Windows\SystemApps\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

_________________
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)


 Profil  
 Předmět: Re: Problém Edge
PříspěvekZaslal v: st 2. prosinec 2015, 16:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2008
Bydliště: Holešov
Nahoru
kdyz uz se tu resi eset a m.edge tak bych se pridal ,nejde mi tisknout na sdilene tiskarne z edge a prohlizece fotek pro win 10 (ie,mozila a jiny prohlizec fotek funguje) ,neblokuje to firewall ,ale rezidentni ochrana souboroveho systemu ,musim dat do vyjimek slozku "temp" (C:\Users\username\AppData\Local\Temp) a vse funguje ,zajimalo by me co konkretne z te slozky dat do vyjimek ,nebo pokud tam dam celou slozku "temp" jestli je to bezpecne

_________________
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)


 Profil  
 Předmět: Re: Problém Edge
PříspěvekZaslal v: st 2. prosinec 2015, 17:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
slozku temp urcite do vyjimek nedavat, a filtrace podle nazvu taky mozna neni, protoze nazev je u tehlech souboru pokazdy jinej, zkus povolit zmeny aplikace, ale to nejspis nepomuze

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Problém Edge
PříspěvekZaslal v: st 2. prosinec 2015, 18:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2008
Bydliště: Holešov
Nahoru
no nic jen jsem se ptal ,nakonec povolit to muzu jen v dobe tisku a pote zakazat ,jen jsem chtel vedet jestli existuje pohodlnejsi reseni ,kazdopadne dekuji a pozdeji napisu vysledek toho ,ze jsem si vsiml lepsi kvality obrazu ve filmu i v hrach po prechodu na win10 ,ale az po ciste instalaci ,takze se mohlo take jednat o neporadek v driverech I kdyz jsem je pred kazdym update odinstaloval a system cistil

_________________
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)


 Profil  
 Předmět: Re: Problém Edge
PříspěvekZaslal v: pá 28. srpen 2020, 17:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Upozorňuji, že v Microsoft Edge se nedá přihlásit do internetbankingu Raiffeisen Bank přes autentikaci SMS kódem.
Po zadání kódu nejde zadat I-PIN, jdou zadat jen jeho první dva znaky (ze čtyř).
V (zastaralém) MS Internet Exploreru 11 přístup funguje.

Otestováno na 2 PC.
OS MS Windows 10 Pro 64bit v.2004 (build 19041.450), Edge 85.0.564.41.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.