Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je čt 21. červen 2018, 23:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 29 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Zmena primarniho monitoru
PříspěvekZaslal v: st 3. květen 2017, 22:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
http://www.overclockers.com/forums/showthread.php/657768-HowTo-Switch-monitor-1-Monitor-2-Identity je to starsi, pro XP, ale identita menit jde...

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Zmena primarniho monitoru
PříspěvekZaslal v: st 3. květen 2017, 23:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. listopad 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Hmm.. taky zajímavý. K něčemu jsem se v registru proklikal, ale nejde mi to smazat. Ale myslim si, že je to to samý, jako když udělám novou instalaci windows a pak připojim televizi, což jsem udělal a z televize se stala první obrazovka.. Možná by stačilo jen někde v registru něco přepsat a ne ať si to určuje pořadí automaticky.


 Profil  
 Předmět: Re: Zmena primarniho monitoru
PříspěvekZaslal v: st 3. květen 2017, 23:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
pretazeni monitoru mysi v control panelu predpokladam tvuj problem nevyresi...

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Zmena primarniho monitoru
PříspěvekZaslal v: čt 4. květen 2017, 05:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. listopad 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Viz. předchozí strana. Je to tam i se screenshoty :-)


 Profil  
 Předmět: Re: Zmena primarniho monitoru
PříspěvekZaslal v: út 9. květen 2017, 18:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. leden 2009
Bydliště: Rakovník/Praha
Nahoru
Měl jsem podobný "problém". Monitor připojený přes DVI a TV přes HDMI. Po zapnutí TV se to ve Win takto prohodilo, jako popisuješ. Tedy "Obrazovka počítače" TV a "Druhá obrazovka" monitor. Primární byl pořád nastavený monitor, tedy ikonky i aplikace se spouštěly normálně na monitoru. Ovšem žádné ikonky mi to nerozhodilo, režim duplikovat jsem nepoužíval, takže jsem to nijak neřešil. Když jsem pořídil nový monitor a připojil ho přes DP výstup z grafiky, tak je po problému. Tedy Win evidentně upřednostňují DP před HDMI a HDMI před DVI. :)

// Zkusil bych si sehnat kabel DP -> DVI a připojit monitor přes něj. Podle mě to vyřeší tvůj problém a bude to nejrychlejší řešení. :)

_________________
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64


 Profil  
 Předmět: Re: Zmena primarniho monitoru
PříspěvekZaslal v: út 9. květen 2017, 19:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. listopad 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo, o tom kabelu jsem taky přemejšlel.. Časem ho koupim. Teď jsem dal televizi na reklamaci, tak to tolik nespěchá :)


 Profil  
 Předmět: Re: Zmena primarniho monitoru
PříspěvekZaslal v: út 23. květen 2017, 20:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. listopad 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak jsem koupil ten kabel DP-> DVI. Chová se to pořád stejně :(


 Profil  
 Předmět: Re: Zmena primarniho monitoru
PříspěvekZaslal v: po 7. srpen 2017, 14:06 
Nováček
Nováček

Založen: 18. leden 2017
Nahoru
Třeba:
http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-2907471/windows-multiple-monitors-set-main-display.html

(cituji: Right click on the taskbar, open properties, and uncheck the checkbox that says "Show taskbar on all displays" :D)


 Profil  
 Předmět: Re: Zmena primarniho monitoru
PříspěvekZaslal v: po 7. srpen 2017, 16:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. listopad 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Jestli jsem tomu porozuměl a našel správný nastavení, tak to u mě vypadá takhle:

Obrázek

Ale jinak díky za tip.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 29 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.