Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 24. leden 2021, 01:38

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: cmd.exe nelze spusit
PříspěvekZaslal v: ne 22. duben 2018, 05:57 
Nováček
Nováček

Založen: 06. listopad 2017
Nahoru
Ahoj, mám problém s příkazovým řádkem, který se po spuštění okamžitě zavře ( jen to problikne ).
Powershell funguje a dokonce když se dostanu do safe modu tak mi funguje i cmd, ale například příkaz na prověření systémovým souborů ( sfc /scannow ) nikoliv.


Nevíte, kde by mohl být problém?


Děkuji.


 Profil  
 Předmět: Re: cmd.exe nelze spusit
PříspěvekZaslal v: ne 22. duben 2018, 09:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
spoustis ho jako spravce? zkus si ho vykopirovat mimo systemovej disk

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: cmd.exe nelze spusit
PříspěvekZaslal v: ne 22. duben 2018, 10:00 
Nováček
Nováček

Založen: 06. listopad 2017
Nahoru
Bohužel, ani jako správce ho nespustím a vykopírování mimo systémový disk taky nepomohlo :(


 Profil  
 Předmět: Re: cmd.exe nelze spusit
PříspěvekZaslal v: ne 22. duben 2018, 10:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Zkus tento postup (spustit s admin právy)
https://www.tenforums.com/tutorials/870 ... ml#option2

_________________
Gigabyte Z490M Gaming X | Intel i5 10400 | 32GB (2x16) DDR4 G.SKILL Aegis Gaming series 3200MHz CL16
512GB Adata XPG SX8200 Pro | 27"AOC 27G2U | Sapphire Radeon RX 6800 XT
Seasonic FOCUS Plus Gold 750W | Metallic Gear by Phanteks NEO Micro V2 Black


 Profil  
 Předmět: Re: cmd.exe nelze spusit
PříspěvekZaslal v: ne 22. duben 2018, 10:39 
Nováček
Nováček

Založen: 06. listopad 2017
Nahoru
To jsou taky zkoušel, bohužel bez výsledku.
Zajímavé je, když jsem založil nový profil, tak na něm to normálně funguje.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.