Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 5. prosinec 2020, 10:39

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Nefunkční bezdrátový set klávesnice a myši na TV Samsung
PříspěvekZaslal v: út 21. listopad 2017, 17:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. březen 2013
Nahoru
Zdravím, rád bych se zeptal, zda někdo nemá zkušenost jako já a věděl by, jak poradit. Koupil jsem si obyčejný set bezdrátové klávesnice a myši ( https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz ... ar-8000me/ )
Bohužel však na nové TV Samsung ue50mu6192 tento set nefunguje. Když ho připojím ke staré TV Samsung, tak set bezproblému funguje. Netuší někdo v čem by mohl být problém ?

_________________
MB: Asus Z370 Prime-A, CPU: Intel i5-8600K, HDD: Seagate 3TB SSD: A-Data 120GB GPU: MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming RAM: Crucial 8GB Zdroj: Corsair RM650x Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl + window


 Profil  
 Předmět: Re: Nefunkční bezdrátový set klávesnice a myši na TV Samsung
PříspěvekZaslal v: pá 5. leden 2018, 21:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. říjen 2006
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Kde je problém ti neřeknu, ale my doma používáme k Samsung UE40H6200 (nebo tedy používali jsme, dokud jsme si hráli s těma smart funkcema) klávesnici logitech co měla na sobě rovnou touchpad, takže jen píchlý USB k ovládání klávesnice do TV a fungovalo to

_________________
Ryzen 5 1600@default,ASUS Expedition GTX 1050Ti 4GB@default, 2x8GB Kingston HyperX 3200MHz,ASUS RoG Strix B350-F, Samsung 850 SSD 250GB, Seasonic Focus plus GOLD 550W


 Profil  
 Předmět: Re: Nefunkční bezdrátový set klávesnice a myši na TV Samsung
PříspěvekZaslal v: po 15. leden 2018, 12:34 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 10. říjen 2004
Bydliště: JBC
Nahoru
Me to funguje tak stupidne, ze treba v youtube aplikaci mi to nefunguje vubec, ale ve webovem prohlizeci klavesnice ano, ale touchpad ne.
Duvod ale netusim.

_________________

CPU: Ryzen 3600 + Fera3 RGB, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: Sapphire GTX1070 GAMING 8GB , RAM: DDR IV - 2x 8 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum , Cteci zarizeni: ASUS DRW-24D5MT , CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + CM Quickfire


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.