PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

BENQ 2450 HM nelze nastavit
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=16&t=263247
Stránka 1 z 1

Autor:  _havran_ [ po 12. únor 2018, 14:40 ]
Předmět:  BENQ 2450 HM nelze nastavit

Zdravím, nejsem myslím úplná lama, ale nedokážu si poradit.
Mám starší monitor BENQ 2450HM, který má sice užasné podání černé a obraz je fakt špičkovní, přesto mi zcela nesedí podání některých barev. Chtěl jsem to nastavit, ale nejde to, políčka s nastavením jednotlivých barev jsou buď zašedlá, nebo sice zvýrazněná, ale kurzor je přeskočí. Zkouším to v režimu standard i v uživatelském (user) režimu. Ani v návodu se nedočtu, proč mi to nejde nastavit. A jen matně tuším, že když jsem ho v roce 13 či 14 kupoval nastavit to šlo.
Takže někdo s radou?
Monitor je napojený přes HDMI na grafiku RX 480.

Autor:  Jany28 [ st 14. únor 2018, 08:58 ]
Předmět:  Re: BENQ 2450 HM nelze nastavit

Ahoj,
vyzkúšal si na monitore "Factory reset"?

Autor:  Jany28 [ st 14. únor 2018, 09:07 ]
Předmět:  Re: BENQ 2450 HM nelze nastavit

V návode od monitoru som objavil.

Picture Advanced menu:
Available menu options may vary depending on the input sources, functions and settings. Menu
options that are not available will become grayed out. = Dostupné nastavenia závisia od vstupu do monitoru.

Color Format:
HDMI (for models with HDMI inputs): Color Format is not selectable. In other words, Color Format is automatically set depending on the input video source. = Farby monitoru sa automaticky nastavia v závislosti od vstupu do monitoru.

Autor:  _havran_ [ čt 15. únor 2018, 13:38 ]
Předmět:  Re: BENQ 2450 HM nelze nastavit

Díky za radu, zkoušel jsem prohodit vstupy na DVI-d, resetovat do základního nastavení, resetovat barvy atd, ale vůbec žádný posun. Nebo myslíte, že vadí když mám v HDMI monitoru zasunutou koncovku a druhý konec kabelu nezapojený do PC? A signál jde jen po DVI?

Autor:  anarkii [ čt 15. únor 2018, 14:41 ]
Předmět:  Re: BENQ 2450 HM nelze nastavit

Kabel zapojenej jenom v monitoru občas dělá problémy, ale tím to asi nebude...

Není potřeba v nastavení barev zvolit něco jako "custom" ?

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/