Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 6. prosinec 2019, 14:47

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: monitor nereaguje
PříspěvekZaslal v: ne 9. červen 2019, 05:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2004
Bydliště: Nowhere Near
Nahoru
Po výpadku proudu asi 3x za sebou začal zlobit monitor.
LG Flatron E2541T, připojený z DVI (lcd) do HDMI (ntb).
Modré světýlko bliká a tím to končí. Obvykle to znamená, že je prostě ve "standby", resp. "power saving mode", nicméně nereaguje na myš, klávesnici ani tlačítka na monitoru včetně vypínacího, ani na odpojení od ntb (to by měl ukázat "no signal".
PC normálně běží - když připojím jiný monitor stejným kabelem, funguje.
Když připojím to LG k jinému ntb, nereaguje, ani jiným kabelem. Ani DVI nebo VGA.

Ještě druhý den se na něm někdy během 1,5h co jsem u něj nebyl a byl odpojený, objevilo "no signal", připojil jsem ho a zas normálně fungoval. Pak jsem u něj zas nebyl a zas je ve standby a už se neprobouzí.
Nepomáhá nechat ho připojený, odpojený od pc, odpojený ze sítě ani několik hodin.

Nějaké tipy?
Strýček Google povídá, že stejný problém má asi milion lidí, ale řešení jsem nenašel.

_________________
PC1:Acer TravelMate 7750G-2454G75Mnss, CPU i5 2450,GK HD7670 1GB,RAM 4096MB 1066MHz,HDD 750GB,<104W,17.3" + 25" LG Flatron E2541
PC2:Toshiba Satellite X200-252,CPU C2D T8300,GK M8700GT 512MB,RAM 3072MB 667MHz,HDD 250GB,<180W,17.1"
PC3:MB Asus M2R32-MVP,CPU A64X2 6400+BE,GK HD2600XT 256MB,RAM Transcend 800MHz CL4 2x1GB dc,HDD WD Raptor 36GB 10000rpm,650W CoolerMaster +22"LG
PC4:MB GigaByte K8N-E,CPU S 2800+,GK 9550 256MB,RAM 512MB,HDD WD 80GB,350W EC +17"Fujitsu-Siemens


 Profil  
 Předmět: Re: monitor nereaguje
PříspěvekZaslal v: ne 9. červen 2019, 15:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. listopad 2008
Nahoru
Většinou bývá špatný zdroj, zvlášť u monitoru se stářím 7let. Jestli si na to trofneš, můžeš monitor rozebrat a alespoň opticky zkontrolovat elektrolytické kondenzátory jestli se některý nenafukuje. Ale i když budou všechny vypadat v pořádku, nemusí to nic znamenat.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.