Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 14. listopad 2019, 14:45

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Připojení TV-druhý monitor
PříspěvekZaslal v: st 6. listopad 2019, 19:03 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
Dobrý den, dal jsem si do "zašívárny" starší TV (Gogen z roku 2015) a přestalo na ní fungovat youtube (asi kvůli přechodu na html5) .Kousek od TV mám počítač, takže přemýšlím o tom, že pomocí hdmi propojím grafickou kartu a TV jako druhý monitor .Absolutně s tím ale nemám žádnou zkušenost .Je možné připojit TV tak, aby šlo přepínat mezi TV a monitorem nikoli aby obě obrazovky šly najednou ??? A když tak prosím o radu jak .Další otázka monitor má rozlišení 1440p a TV 1080p nebude to dělat při přepínání problémy ???? A poslední otázka , připojím-li bezdrátovou myš a klávesnici k pc (abych moh TV ovládat vleže z gauče) tak bude to fungovat když neodpojím klávesnici a myš , kterou u pc mám ???? Je mi jasný, že se ptám jako těžkej amatér ale dělám to proto, jelikož doopravdy se v tom neorientuju a přijde mi zbytečný vyhodit peníze za nákup potřebnejch věcí, kdyby to nefungovalo. Dík za každou reakci. Mám windows 10 home 64bit

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB,2xHDD Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Připojení TV-druhý monitor
PříspěvekZaslal v: st 6. listopad 2019, 20:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
ano, ano, ano.... rozliseni nebude delat problem, klavesnice muzes mit pripojeny k PC klidne dve, stejne tak mysi...
na prepinani obrazu pouzij klavesu windows+P
kde ma hrat zvuk si vyberes kliknutim na ikonu repro dole u hodin

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Připojení TV-druhý monitor
PříspěvekZaslal v: st 6. listopad 2019, 21:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
Shaquille napsal:
ano, ano, ano.... rozliseni nebude delat problem, klavesnice muzes mit pripojeny k PC klidne dve, stejne tak mysi...
na prepinani obrazu pouzij klavesu windows+P
kde ma hrat zvuk si vyberes kliknutim na ikonu repro dole u hodin


Díky moc, du to teda objednat :-)

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB,2xHDD Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Připojení TV-druhý monitor
PříspěvekZaslal v: čt 7. listopad 2019, 21:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
s tim rozlisenim bych si nebyl tak jistej, mel jsem full hd telku pripojenou soucasne s 1680x1050 monitorem a sralo se to v jednom kuse, nakonec jsem musel nechat 1680x1050 do telky a upscalovat za cenou rozmazani, jinak to proste nedelalo dobrotu

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Připojení TV-druhý monitor
PříspěvekZaslal v: čt 7. listopad 2019, 21:45 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Ono není od věci nepoužívat klonování (taky jako proč, abych měl 2x vedle sebe stejnej obraz?), ale rozšířenou plochu, pak je rozlišení uplně fuk.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 1x16 GB Crucial Ballistix Sport LT Red 2666MHz ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Připojení TV-druhý monitor
PříspěvekZaslal v: pá 8. listopad 2019, 08:21 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 21. srpen 2010
Bydliště: Diváky
Nahoru
Přesně tak. Taky to takhle používám. Mám na TV YouTube a na monitoru práci. Kromě Teda té myši a klávesnice, když jsem dál, ovladam to telefonem.


 Profil  
 Předmět: Re: Připojení TV-druhý monitor
PříspěvekZaslal v: pá 8. listopad 2019, 09:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Alfajk napsal:
s tim rozlisenim bych si nebyl tak jistej, mel jsem full hd telku pripojenou soucasne s 1680x1050 monitorem a sralo se to v jednom kuse, nakonec jsem musel nechat 1680x1050 do telky a upscalovat za cenou rozmazani, jinak to proste nedelalo dobrotu

Staci cist, pak nebudes hledat problemy tam, kde nejsou...
anti.77 napsal:
Je možné připojit TV tak, aby šlo přepínat mezi TV a monitorem nikoli aby obě obrazovky šly najednou ???

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.