Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je út 25. září 2018, 05:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: ramky
PříspěvekZaslal v: po 15. leden 2018, 22:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. říjen 2014
Nahoru
Zdar,které ramky k procesoru i5-8600K
Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3000
Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3000
ADATA XPG GAMMIX D10 16GB (2x8GB) DDR4 3000
taky se musím dívat na výšku.Dík
.


 Profil  
 Předmět: Re: ramky
PříspěvekZaslal v: po 15. leden 2018, 22:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2011
Nahoru
Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3000

_________________
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz; GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING TRIO; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + SSD WD Green 240GB; HDD: WD Red 2TB + WD Green 1TB + Toshiba E300 3TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5 Blackout Edition Window; LCD: ASUS ROG PG279Q; KEYBOARD: Logitech Gaming Keyboard G510; MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum; HEADPHONES: Logitech G430; OS: Win 10 Home 64 FPP


 Profil  
 Předmět: Re: ramky
PříspěvekZaslal v: st 17. leden 2018, 11:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2005
Bydliště: Kadaň
Nahoru
Mrkni na support list od desky, nepsal jsi typ. Většina nových desek schroustne prakticky cokoliv. Dále pak na výšku těch pamětí vůči chladiči (co už jsi psal). Pokud budou sedět všechny ,tak bych bral ty nejlevnější a hlavně dostupné.

_________________
PC1: 8700K, Extreme 4, 16GB 3,6 Tridentz, 500GB EVO 850, 2080 X Trio, Fractal R6, MG248Q
HTPC2: 8600K, Z370-I Strix, 16GB 3,2 HyperX, 120GB ADATA, 1050 Ti GamingX, Fractal Nano S
ignore: renek1


 Profil  
 Předmět: Re: ramky
PříspěvekZaslal v: ne 21. leden 2018, 15:48 
Nováček
Nováček

Založen: 21. leden 2018
Nahoru
HyperX predator mě nikdy nezklamaly, tudíž doporučuji :)


 Profil  
 Předmět: Re: ramky
PříspěvekZaslal v: so 27. leden 2018, 16:34 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Já ne, mně u DDR4 pů roku dozadu zklamaly.

U DDR4 to vidim easy, pokud levné paměti, tak Crucialy 2400-2667 prostě jaký se najdou levně. Maj Micron čipy co jsou solidní pro ňáké to Oc s dobrejma latencema a dobrou kompatibilitu.

Pokud drahé paměti tak Gskill s Samsung B-die čipy.

Co rozhodně ne jsou ty random 3-3,6Ghz paměti s Hynix čipy s ohavnejma latencema, což HyperX kingstony ihmo jsou defakto všechny.


 Profil  
 Předmět: Re: ramky
PříspěvekZaslal v: st 7. březen 2018, 19:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. červenec 2013
Nahoru
cus mam tiez dotaz..bohuzial mam osadene RAM 2x4 GB 3000Mhz Corsair Vengeance LPX noa chce to tych 16GB.Viem ze je asi lepsie ked je 2x8 Gb ale mam moznost zohnat take iste ake mam za par korun ide o to ci je vhodne tam pchat 4 moduly.To asi nepojdu uz v Quad chanel nie? neviem ako to ma z370 chipset...Dosku mam MSI Z370SLI PLUS ,CPU 8700K...Nove ma v dnesnej dome vyjdu strasne vela a tak by som mal 16Gb no 4 moduly.Dakujem za nazor a poradenstvo.


 Profil  
 Předmět: Re: ramky
PříspěvekZaslal v: čt 8. březen 2018, 18:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Pokud je máš možnost vzít levně tak to klidně vem. Pojede to ok, samo sebou lepší je mít menší množství velkých modulů než na prd pidi moduly a všechny sloty zabraný ale při dnešních cenách...

Pojede to to normal v dualu, na quad by jsi musel mít high-end platformu ne 115x.

Osazený 2 moduly na kanál maj nevýhodu v obvykle horšim OC či nutnosti ject 2T commandrate (neni pravidlo, lepší moduly daj 1T i v páru), obecně ale žádné problémy nečekej a pojede to OK.


 Profil  
 Předmět: Re: ramky
PříspěvekZaslal v: út 13. březen 2018, 20:47 
Nováček
Nováček

Založen: 06. červen 2017
Nahoru
Ahoj,
jaké rammky byste doporučili k teto desce: ASUS ROG MAXIMUS IX APEX ?

Diky


 Profil  
 Předmět: Re: ramky
PříspěvekZaslal v: st 14. březen 2018, 10:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2011
Nahoru
https://www.alza.cz/g-skill-32gb-kit-dd ... 039892.htm
Vše ostatní je mrhání potenciálem desky
Nebo menší kapacitu, ale vyšší rychlost
https://www.alza.cz/g-skill-16gb-kit-dd ... 948811.htm

_________________
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz; GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING TRIO; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + SSD WD Green 240GB; HDD: WD Red 2TB + WD Green 1TB + Toshiba E300 3TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5 Blackout Edition Window; LCD: ASUS ROG PG279Q; KEYBOARD: Logitech Gaming Keyboard G510; MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum; HEADPHONES: Logitech G430; OS: Win 10 Home 64 FPP


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.