Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je čt 17. leden 2019, 04:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 223 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Zpráva
 Předmět: Re: DDR4 3600 MHZ
PříspěvekZaslal v: so 22. prosinec 2018, 20:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2005
Bydliště: Kadaň
Nahoru
dobrej tip :-) 4266 ram a při 1.32 na CPU při 5ghz mi to hodilo jeden error, tak přidám 0.01 a budu testovat dál.

_________________
PC1: 8700K, Extreme 4, 16GB 3,6 Tridentz, 500GB EVO 850, 2080 X Trio, Fractal R6, Acer Predator XB271HUbmiprz
HTPC2: 8600K, Z370-I Strix, 16GB 3,2 HyperX, 120GB ADATA, 1050 Ti GamingX, Fractal Nano S, MG248Q
https://www.twitch.tv/shamp1x
ignore: renek1


 Profil  
 Předmět: Re: DDR4 3600 MHZ
PříspěvekZaslal v: ne 23. prosinec 2018, 03:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
já měl y-cruncher celou dobu bez problémů na 1,35V, tak sem přešel na nejtěžší kalibr - prime95 blend s aktivním avx2, a na ty 4,2 GHz & 18-18-18-36 při IO a SA 1,225V sem nakonec musel přímo do pamětí pustit 1,38V :o nechal sem to běžet hodinu a pak sem ještě převáděl handbrakem film do h.265, nic nelehlo, tak by to mělo ustát snad všechno :roll:

tak ještě sem zkusil prime95 fft s avx2 a musel sem pošťouchnout IO a SA na 1,23V :o

_________________
Intel Core i9-9900K - 5 GHzAsus Maximus XI Formula - Intel Z390Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Founders Edition - 2,1/15,6 GHzG.Skill Trident Z - 4x 8 GB, 4,3 GHz, 19-19-19-39Samsung 960 Pro - 1 TBCorsair HX1000i - 1 KW, 80Plus PlatinumFractalDesign Define R6 Blackout TGEKWB XRES 140 Revo D5 + Velocity + Vector + 2x CoolStream XE 360; 6x Noiseblocker NB-eLoop B12-PSDell UP2715K - 27", AH-IPS, 5120x2880 pxCreative SB X-Fi Titanium HDSennheiser HD 660 SLogitech G403 Prodigy WiredLogitech G810 Orion Spectrum


 Profil  
 Předmět: Re: DDR4 3600 MHZ
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2019, 14:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červen 2006
Bydliště: Vsetín
Nahoru
Jestli se někdo nudíte, nebo sháníte nové RAM, tak můžete koupit/otestovat tyhle (4277kč) https://www.ab-com.cz/corsair-dominator ... -c15-sada/

Podle https://www.overclock.net/forum/18051-m ... hread.html mají stejné Samsung B-Die čipy jako třeba G.Skill Trident Z 4266 MHz CL19.

To stejné platí např. pro http://www.suntech.cz/produkt/463494-cr ... srx8-dimm/


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 223 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.