Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 12:53

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Na 3600 MHz nepôjde... Prečo??
PříspěvekZaslal v: st 2. prosinec 2020, 16:42 
Nováček
Nováček

Založen: 28. listopad 2020
Nahoru
Na 3600 MHz nepôjde nahram xmp profil 3600 ani 3000 MHz nejde.. Zmenim napätie z auto na 1V u vccio a vccsa ide ale s tou podmienkou že cpu nie je pretaktovany. ked ho pretaktujem tak tie ramky nejdu ani pri zvyšeni vccio a vccsa na 1.33 a napätie ramiek 1.35 ani 1.40 stale to čo na videu reset...

Neviem čo s tym... Default je nastavene 2400 MHz a pretaktovať možem na max 2900 MHz.

CPU : i7 8700K
RAM : Kingston Hyperx 3600 MHz 2x8 GB

https://streamable.com/j3gmbd


 Profil  
 Předmět: Re: Na 3600 MHz nepôjde... Prečo??
PříspěvekZaslal v: st 2. prosinec 2020, 17:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. únor 2007
Bydliště: Opava
Nahoru
Znamej na 9900K neda vic jak 3200 a ma RAMky 3600, at dela, co dela. Stejne jako ty zvedne V vsude a ani za boha. Jedine co me napada, tak sakra velka smula na pametovy radic v CPU kusu.

_________________
9900K|ASUS Strix-F|2x8GB 3800|Strix GTX 1080Ti|FD R4|RM850i|27" Acer XB271 165Hz G-Synch|Fnatic MxRed Silent|G502 Hero|Logitech Z-5500|Sennheiser GSP 600


 Profil  
 Předmět: Re: Na 3600 MHz nepôjde... Prečo??
PříspěvekZaslal v: st 2. prosinec 2020, 17:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Jihlava
Nahoru
A deska je co? BTW máš to ve správných slotech? Často to dělá podobný voloviny když nepoužiješ preferovaný sloty na desce.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Na 3600 MHz nepôjde... Prečo??
PříspěvekZaslal v: st 2. prosinec 2020, 17:58 
Nováček
Nováček

Založen: 28. listopad 2020
Nahoru
allien - Skušal som všetko až som skušal meniť všetko zaradom a postupne a to tak že zmenil som jednu položku a vypol pc (musi vypnuť pc lebo reštart nema na to vplyv).... až som prišiel na to ze SVID support som daval na disabled (to sa odporuča dať pri overclock) skusil som nechať na auto. a ide to už... normalne tych 3600 MHz mam a neresetuje to zatial ide. Takže skus kamaratovi povedat nech svid support necha na auto či to pomôže..

Atapi - Asus maximus x hero z tych lepšich by som povedal mal som z 370-E asus ale nedržala napätie... A ano mam to v dual channel presne tam kde výrobca určuje sloty.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.