Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 25. únor 2021, 19:36

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 122 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  další
Autor Zpráva
 Předmět: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: čt 12. listopad 2009, 08:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. květen 2007
Nahoru
Zdravim
pre zalozenie servera alebo COOP treba mat v MW2 otvorene NAT.
Dnes som sa hodinu sral s nastavenim routera , skusal som priradovat staticku adresu atd ale nic.
Takze som vyskusal odpojit router a kabel od mojho ISP som rovno strcil do PC. Aj tak nic.
Ak vie niekto poradit ako otvorit NAT ? budem vdacny dakujem

E// NEONET: doufam ze autorovi nebude vadit, kdyz z toho udelam oficialini tema a vydelim OT, zmenen predmet


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 12. listopad 2009, 09:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
NAT se nevytváří.Je to služba.
To co ty potřebuješ je přesměrovat port.
Jaký máš router?
Máš veřejnou IP?

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS ROG STRIX B450-I GAMING |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix SC311 128GB M.2 | Phanteks Evolv Shift Air | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 12. listopad 2009, 09:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. květen 2007
Nahoru
Router mam Linksys WRT54GC
nemam verejnu IP a vsetky porty mam na moj PC


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 12. listopad 2009, 09:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
to že nemáš veřejnou ip je důvod proč ti to nejde a nepůjde :)

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS ROG STRIX B450-I GAMING |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix SC311 128GB M.2 | Phanteks Evolv Shift Air | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 12. listopad 2009, 10:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. květen 2007
Nahoru
ale nemalo by tam byt NAT : open ? teraz tam je NAT : Strict


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 10:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. leden 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Jak zjistim, zda mam verejnou IP?


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 10:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2007
Bydliště: Ostrava - Hrabůvka
Nahoru
pokud mas router tak to proste vyzkousis, pokud ti pripojeni jde primo do PC (UPC apod.) tak ip adresa z htttp://ipip.cz bude stejna jako ip adresa sitove karty v tvem PC (pokud je zrovna pripojeno)

_________________
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 10:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. leden 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Dik, takze pro blba, mam router, jak to vyzkousim? Net mam C.Radiokomunikase premium ADSL.


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 10:46 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
Když máš ADSL od ČRA tak máš určitě veřejnou IP

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS ROG STRIX B450-I GAMING |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix SC311 128GB M.2 | Phanteks Evolv Shift Air | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 10:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. leden 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Ok, dik, takze mam tenhle router a verejnou IP. Jak udelam ze Strict Open?


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 10:55 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
Nejdříve je nutno zjistit jaký port to chce otevřít.Ovšem výrobci hry to na svých stránkách nezmiňují.Zkus manuál.
Pak budem hledat postup pro tvůj router.

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS ROG STRIX B450-I GAMING |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix SC311 128GB M.2 | Phanteks Evolv Shift Air | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 11:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. leden 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Dik za pomoc, k PC se dostanu vecer, tak se na to podivam. V manualu je mam pocit kulovy, ale jde to dohledat nekde na netu. Tak jsem to nasel:
CODMW2 Ports:
UDP 1500
UDP 3005
UDP 3101
UDP 28960


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 11:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
bude to něco jako tohle bych řekl
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Siemens/c-010-i/Modern_Warfare_2.htm

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS ROG STRIX B450-I GAMING |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix SC311 128GB M.2 | Phanteks Evolv Shift Air | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 11:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. leden 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Diky, doma to vyzkousim. Akorat asi bude problem s tim heslem. CRA by ho meli mit, ne?


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 11:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
pokud sisi modem koupil tak by si ho měl mít ty

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS ROG STRIX B450-I GAMING |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix SC311 128GB M.2 | Phanteks Evolv Shift Air | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: čt 19. listopad 2009, 11:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. leden 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Ted jsem nasel, ze by tam melo byt defaultne admin/1234, podivam se do papiru, co jsem k tomu dostal, ale neuvedomuju si, ze by tam neco takovyho bylo.


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: pá 20. listopad 2009, 08:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. leden 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak jsem to udelal podle toho navodu a uz jsem open.


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: so 21. listopad 2009, 13:16 
Nováček
Nováček

Založen: 21. listopad 2009
Nahoru
Ahoj mohly byste mi taky pomoct s tim NAT a Router? Já se v tom taky vůbec nevyznám. akorát jsem vyčetl že někde něco musim změnit, ale kde to nevim
Moje IP adresa: 84.21.123.24
a to druhý je: cl084021123024.unet.cz


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: so 21. listopad 2009, 13:26 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
staci povolit na UPnP a aplikace si bude na otevirat porty sama.

pro spravne nastaveni upnp si stahni aplikaci UPNP Test a ta uz te provede co mas kde nastavit

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 1x512GB SSD +3x 1TB NVME, TT Core V21 + Corsair RM650X , Corsair K100 MX Speed, Logitech G604, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: so 21. listopad 2009, 15:56 
Nováček
Nováček

Založen: 21. listopad 2009
Nahoru
jééé díky fakt moc dík


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 122 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.