Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 20. červen 2021, 12:12

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 122 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: st 16. prosinec 2009, 10:21 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
wallot napsal:
20Mbit kdyz jsem pred lety poridil byl modem pripojen na 19.5Mbit a behalo vse jak vino. Postupne vzdy po problemech s pripojenim CRa rychlost spojeni snizovaly a ted je to nejakych 14Mbit

Jo ty myslíš tohle.Je to přirozený vývoj.To není chyba ale vlastnost.Zvyšující se penetrace služeb a požadované rychlosti způsobují že to jde všem čím dál hůř :)
Jinak tebou popisovaný problém by si asi vyřešil výměnou modemu a také snížením rychlosti pravděpodobně.

Faky:NAT je služba.Nemá se co otvírat ani zavírat ani ho nemáš nastavovat.Když už mluvíš o mikrotiku (a tedy pravděpodobně Wi-Fi) máš vůbec veřejnou IP?Aby za mikrotikem nebo x dalších prvkvů ve vnitřní síťi tvého poskytovatele a nesnažil si se zbytečně.

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS TUF GAMING B550M PLUS |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix 256GB M.2 | CoolerMaster Q300L | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: st 16. prosinec 2009, 10:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Weslo napsal:
Jo ty myslíš tohle.Je to přirozený vývoj.To není chyba ale vlastnost.Zvyšující se penetrace služeb a požadované rychlosti způsobují že to jde všem čím dál hůř :)


Provider, ktery nechce aby mu zakaznici zdrhli by jaxi mohl za prachy co ze zakazniku vyzdime investovat do rozvoje site. U vidime co ted bude kdyz dsl od cra prevzal TMo

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 1x512GB SSD +3x 1TB NVME, TT Core V21 + Corsair RM650X , Corsair K100 MX Speed, Logitech G604, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: st 16. prosinec 2009, 10:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
Rozvíjet síť stojí takové prachy že si to tady nikdo nemůže dovolit.Jen výměna vedení po revoluci stála asi 3 miliardy dolarů ...Navíc budoucnost je fiber - nikoliv xDSL.A T-M nevědí o xDSL nic (teda ne že by to byla taková změna oproti ČRA) bohužel...

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS TUF GAMING B550M PLUS |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix 256GB M.2 | CoolerMaster Q300L | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Modern Warfare 2 NAT: Strict
PříspěvekZaslal v: út 29. prosinec 2009, 17:17 
Nováček
Nováček

Založen: 29. prosinec 2009
Nahoru
Zdárek všem znalým, měl bych ten stejný problém, potřeboval bych poradit s nastavením NAT, veřejnou IP vlastním (O2 ADSL), takže v první řadě mám modem ZyXel Prestige 660RU-T3/T7 a dále máme připojeno přes router a to Asus WL-500GP, co se týká nastavení přes návod na http://portforward.com/, tak se mě to nepovedlo, přímé odkazy pro nastavení obou zařízení jsou:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZyXEL/Prestige660RU-T3/Modern_Warfare_2.htm

a

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/WL-500GP/Call_of_Duty_-_Modern_Warfare_2.htm

, měl bych v první řadě jeden dotaz, i když nastavním porty tak po mě jak modem tak i router chtějí zadat ještě IP adresu a tady si nejsem jist jestli zadávám dobře, osobně si myslím že u modemu to je 10.0.0.138 (základ) a u routeru taky 192.168.1.1 (základ), chtěl bych se tedy zeptat jestli uvažuji správně, ale jinak budu samozřejmě rád za každou radu, která mě pomůže tento problémek vyřešit.

Za jakoukoliv reakci Vám předem děkuji.


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: so 2. leden 2010, 15:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2007
Bydliště: Ostrava - Hrabůvka
Nahoru
pri pridavani smerovani portu musis zadat ip adresu zarizeni kde to konci, to znamena ze na asusu to bude ip PC a na zyxelu to bude ip asusu...

ale je to slozite resene, proc nenechas ten zyxel bezet jenom jako modem a nevytocis PPPoE na tom ASUSU? jestli to ovsem umi, pak budes porty smerovat pouze na tom asusu

_________________
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: út 5. leden 2010, 20:41 
Nováček
Nováček

Založen: 29. prosinec 2009
Nahoru
Neonet díky moc za radu a co se týká toho nastavení, jak radíš tak co jsem se díval tak Asus by měl zvládnout, ale nejsem si v tomto všem nějak jist, a jinak jde vlastně o to že nám na těchto dvou mašinkách běhá naše menší poskytování internetu známým přes Wifi a tak si nemohu jen tak dovolit něco přenastavovat a nechat ty lidi co na to přispívají bez netu, kdyby něco náhodou i když vím, že zálohovat si nastavení do souboru a opět jej potom vložit není žádný problém, prostě se v tomto nějak moc nevyznám a zkusil bych to jako krajní řešení. Ale mám stále problém s nastavením toho NATu, co se týká nastavení na Zyxelu tak myslím mám vše OK, viz.:

http://img707.imageshack.us/img707/6329/zyxellprestige660nastav.png

ale někde jsem četl, že pro nastavení je důležité i UPnP, přesně nevím a tak to mám v tomto nastaveno takhle, a doufám že má být:

http://img704.imageshack.us/img704/6329/zyxellprestige660nastav.png

, a teď to s čím mám ještě problém, jde o to že kdy nastavují přesměrování těch portů u Asusu dle toho návodu na http://portforward.com/ tak mě nejde nastavit čtvrtý řádek s porty a to tenhle:

http://img704.imageshack.us/img704/1950/routerl.png

, kdy totiž zadám do pole Port Range čísla portů a to 27000-27050, tak mě vyskočí tato hláška 27000 is not a valid port number!, viz.:

http://img40.imageshack.us/img40/9531/router2w.png

, a tak doufám že to je zatím jediný důvod proč mě zatím hostovat hru v Modern Warfare 2 nejde a nebo pokud mám ještě někde jinde chybu tak prosím s radou sem.

Za jakoukoliv odpověď předem děkuji.


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: st 6. leden 2010, 22:55 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. květen 2007
Nahoru
Mam pevnou IP a vše jede normálně MW2 je open,bohužel jen než zapojím doma síť přes router TP-LINK TL-WR741ND.PC s hrou je na LAN. Domácí síť jede na DHCP, ip na WAN nastavena dobře. Upnp sem dal na enable, porty sem podle návodu na portforward přesměroval ale pořád sem je strict. Někdo nějáký nápad? Děkuji předem

_________________
Asus P8P67 PRO, Intel Core i5-2500K, Kingston HyperX XMP Genesis Grey 2x4GB, MSI N570GTX Twin Frozr III Power Edition/OC, Seagate Barracuda 7200.12 1TB + 2x 320GB SATAII RAID0, SSD Cruical M4 128GB, Corsair AX-750, zabaleno do Fractal Define R4 Black


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: čt 7. leden 2010, 11:06 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2007
Bydliště: Ostrava - Hrabůvka
Nahoru
jsi si jist, kdyz si presmeroval porty, ze si jim nastavil i aktivitu? u me na D-Linku sice port forvard nastavim, ale musim jej jeste povolit... zapis mi zustava porad, prekontroluj si radsi nastaveni

_________________
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: čt 7. leden 2010, 13:57 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. květen 2007
Nahoru
co tohle?

http://yfrog.com/1320100107134741p :?

zdá se ti něco na tomto nastavéní špatné?

Nevím kde jinde se nastavuje aktivita portů.

_________________
Asus P8P67 PRO, Intel Core i5-2500K, Kingston HyperX XMP Genesis Grey 2x4GB, MSI N570GTX Twin Frozr III Power Edition/OC, Seagate Barracuda 7200.12 1TB + 2x 320GB SATAII RAID0, SSD Cruical M4 128GB, Corsair AX-750, zabaleno do Fractal Define R4 Black


Naposledy upravil birkof2 dne pá 8. leden 2010, 20:55, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - MW2
PříspěvekZaslal v: pá 8. leden 2010, 16:13 
Nováček
Nováček

Založen: 08. leden 2010
Nahoru
Ahojte.
Prosim mozete pomoct.
Router mam D-link DI-524
IP:192.168.0.154 (moje ne routru ... nemma verejnou ip)
Mal som stale: STRICT
Ked som vypol NOD mam tam: STRICT
Dam pripojita, ale stale to iba hlada
Necham to aj hodinu a stale nic


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: so 9. leden 2010, 12:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
birkof2: 192.168.1.101 máš na svém pc?
Thelu:bez veřejné adresy to přece fungovat nemůže ....

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS TUF GAMING B550M PLUS |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix 256GB M.2 | CoolerMaster Q300L | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: so 9. leden 2010, 19:30 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. květen 2007
Nahoru
Tak uz sem na to kapnul. Dělá to Eset smart security. Je třeba zadat vyjímku na danné porty a konečně to maká.

_________________
Asus P8P67 PRO, Intel Core i5-2500K, Kingston HyperX XMP Genesis Grey 2x4GB, MSI N570GTX Twin Frozr III Power Edition/OC, Seagate Barracuda 7200.12 1TB + 2x 320GB SATAII RAID0, SSD Cruical M4 128GB, Corsair AX-750, zabaleno do Fractal Define R4 Black


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: čt 18. únor 2010, 18:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. duben 2005
Nahoru
Hmm tak ja at delam co delam tak mi to proste nefacha a mam furt Strict v mw2 :(
Mam router Planet wrt-416 a nastavil jsem porty dle navodu. Nastavil jsem pevnou IP misto DHCP, provedl nekolik restartu, vypnul NOD atp. a porad nic :( Net mam od UPC, IP mam pevnou, ale neverejnou... aby to makalo jen s verejnou IP je trochu blbost ne ? Hlavne kdyz zapnu modem primo do PC tak mam normalne open, takze zavadu bude urcite v routru...

ten programek hlasi toto:
TEST 1 - Operating System Support - PASSED
TEST 2 - SSDP Service Running Check - PASSED
TEST 3 - SSDP Service Automatic Check - FAILED
TEST 4 - UPnPHost Service Running Check - FAILED
TEST 5 - UPnPHost Service Automatic Check - FAILED
TEST 6 - UPnP Framework Firewall Exception Check - FAILED
TEST 7 - Adapter #0 - 192.168.0.101 - FAILED
TEST 8 - Get External IP Address - FAILED

Fakt uz nevim co kde zmenit :(

_________________
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: čt 18. únor 2010, 18:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Zkusil bych to podle tohoto

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: čt 18. únor 2010, 21:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2007
Bydliště: Ostrava - Hrabůvka
Nahoru
Skeeter zapnout upnp mapovani portu, aplikace zavola a router otevre nat

_________________
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: čt 18. únor 2010, 22:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. duben 2005
Nahoru
Tak samozrejme jsem prolezl vsechny stranky co se tyce portforwardingu, ale nikde nic :(

<b>Neonet</b> jo jenze kdybych vedel kde....

_________________
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: ne 21. únor 2010, 21:53 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
maká to jen s veřejnou a UPC má 100% veřejnou.
nepůjde to takhle?Případně viz. Livebomb
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Planet/WMRT-414/Call_of_Duty_-_Modern_Warfare_2.htm

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS TUF GAMING B550M PLUS |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix 256GB M.2 | CoolerMaster Q300L | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: čt 15. duben 2010, 22:33 
Nováček
Nováček

Založen: 15. duben 2010
Bydliště: Sobětuchy - Chrudim
Nahoru
zdravim, mam router "ASUS WL-500gP V2" cetl jsme vse co tu bylo psano ale nedokazi na tomto routeru udelat NAT v CoD MW2 na OPEN..nejake napady?


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2010, 05:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
skoro se mi nechce věřit že google neporadil - step-by-step průvodce :roll:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/WL-500GP/Call_of_Duty_-_Modern_Warfare_2.htm

jinak pro všechny co to chtějí řešit - ideální je nejdříve se podívat na tohoto ultimátního průvodce

http://portforward.com a až potom se ptát.Pro ty co nevládnou ingliš je tu malý pomocník http://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT#

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS TUF GAMING B550M PLUS |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix 256GB M.2 | CoolerMaster Q300L | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Jak otevřít NAT? - Pomoc s přesměrováním portů
PříspěvekZaslal v: pá 16. duben 2010, 18:51 
Nováček
Nováček

Založen: 15. duben 2010
Bydliště: Sobětuchy - Chrudim
Nahoru
problem je ze jsme vse udelal dle navodu a stejne mam STRICT...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 122 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.