Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je po 10. prosinec 2018, 09:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 47 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: pá 2. březen 2018, 10:48 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Pokud bude nekdo resit stejny problem jako ja, tak by se mu mohla hodit neprijemna zkusenost s neinformovanim zakazniku o zmenach od O2.


Jak to vsechno bylo:

U mamky jsem stary modem Huawei HG622u - shit - nastavil do bridge a nechal pripojeni vytocit Asusem RT-R18U. Tzn z O2 modemu jsem udelal defacto redukci z telefonni linky na ethernet.

Vse fungovalo do minule nedele.
Mamka mi v 21h vecer vola, ze ji prestal fungovat internet.

Po chvili badani jsem zjistil, ze na Huawei najednou sviti symbol internet(coz je spatne)
Vzhledem k tomu ze na nem byla vypnuta wifi, schvalne, tak mamka sice dostavala wifi z Asusu ale uz ne internet. A nebyly tam zbytecne 2x wifi site...

Resil jsem to s technickou podporou a nejdrive se me snazili obalamutit ze doslo k factory resetu na Huawei a proto mi to nejelo.

Ja na ne, nenene, vse ostatni na modemu vcetne pristupu na nej je prenastavene.

Po 10 minutach chatovani s technickou podporou se me priznali, ze menili rychlost.

Takze co bylo nejdulezitejsi? Prepinali rychlost z ADSL na VDSL a modem se diky tomu z bridge prepnul do vychoziho stavu a poskytoval pripojeni on.

Sdelil jsem jim, ze by bylo vhodne aby informovali o takovychto zmenach zakazniky.

Sice je fajn, ze byla navysena rychlost z puvodnich 8mbit na cca 22Mbit, ale kdybych nebyl IT, tak si asi neporadim.

Ne kazdy ma ty jejich modemy jako jedinny prvek. Ja jsem to tak mel i u predchoziho Huawei hg520i.


Z toho plyne jedinne.
Pokud nemate jen default jeden modem, ale napr neco silnejsiho za nim a prestalo neco takto fungovat, je velice pravdepodobne, ze ve vasi lokalite doslo k navyseni rychlosti a modem se prepnul do standardniho modu...v mem pripade se zrusil Bridge a nastavilo se pripojeni na default, ostatni hodnoty na modemu zustaly jak jsem si nastavil sam.
Tj vypnuta wifi, heslo na web pristup apod...

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: so 3. březen 2018, 12:53 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2013
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Weslo napsal:
Tak určitě se plán rozvoje řídí podle křiklounů na FB :roll:


Vážně si to takhle pochopil? :mrgreen:


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: so 3. březen 2018, 19:41 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Tanzerouft
Nahoru
Butch: Tohle je důsledek toho, že zákazníci nechtějí nic řešit. Proto si operátoři nechají dát do modemu podporu protokolu TR-069, aby mohli všechno řešit za zákazníka. No a pak se najdou takoví jako ty, kteří jsou vyjímky, co potvrzují pravidlo. Oni tvojí paní matku v rámci optimalizace zřejmě nejdříve přepojili na VDSL kartu, a protože karta detekovala kombinaci správných parametrů, CPE a produktu, tak automat konal. Ty jakožto jeden z milionu, který používá bridge si byl prostě statisticky nezajímavý :) A proč by upozorňovali zákazníky, když v běžném případě zákazník vůbec migraci nezaznamená?

Drinker:Vážně si to tak napsal...

_________________

Intel i3 6100 | MSI Z170A G43 PLUS | 2x4GB DDR4 2666Mhz Kingston HyperX Fury Black |MSI Nvidia GTX 770 Twin Frozr 2GB OC | Kingston V300 120GB | WD Green 1TB | Samsung 3TB | Corsair Carbide 300R | Fractal Design Integra 450W | Win 10 Home | upgrade in progress...


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: ne 4. březen 2018, 11:50 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
a hlavne, jeden zo stastlivcov :D

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2018, 22:35 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 03. září 2004
Bydliště: okolí Plzně
Nahoru
Zdravím,
mám dotaz ohledně VDSL, nyní podle Cetinu je možné zrychlit VDSL z 22 na 50Mbit, umožňuje to vůbec linka podle parametrů modemu HG622u?

Line standard VDSL2
VDSL standard Profile 17a
Channel type
None
Downstream actual net data rate (kbit/s) 24128
Upstream actual net data rate (kbit/s) 2240
Downstream attainable data rate(kbit/s) 32932
Upstream attainable data rate(kbit/s) 23035
Downstream SNR (dB) 14
Upstream SNR (dB) 16.9
Downstream line attenuation (dB) 43.4
Upstream line attenuation (dB) 35
Downstream DS1 loop attenuation(dB) 18.6
Downstream DS2 loop attenuation(dB) 43.7
Downstream DS3 loop attenuation(dB) 68.1
Upstream US0 loop attenuation(dB) 13.3
Upstream US1 loop attenuation(dB) 37.1
Upstream US2 loop attenuation(dB) 54.8
Upstream US3 loop attenuation(dB) N/A
Downstream DS1 signal attenuation(dB) 18.6
Downstream DS2 signal attenuation(dB) 43.7
Downstream DS3 signal attenuation(dB) 68.1
Upstream US0 signal attenuation(dB) 13.3
Upstream US1 signal attenuation(dB) 37.1
Upstream US2 signal attenuation(dB) 54.8
Upstream US3 signal attenuation(dB) N/A
Kl0(1MHz attenuation)(dB) 17.69
Downstream output power (dBm) 14.5
Upstream output power (dBm) -5.2
Downstream delay(ms) 0
Upstream delay(ms) 0
Downstream INP(symbols) 143.0
Upstream INP(symbols) 42.0
Downstream CRC 0
Upstream CRC 0
Downstream FEC 32135
Upstream FEC 8
Downstream Error seconds 0
Upstream Error seconds 0

Předem díky za pomoc, ale nerad bych objednal vyšší rachlost, když by nebyla možná.
8) 8-)

_________________
HP Elite 7500MT, i5-3570, 2x4GB Samsung DDR3, GF GTX 750 Ti 2GB, ADATA SP900 60GB, ST1000VN002,ST500DM002


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2018, 23:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. březen 2006
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Když máš DnAtte 33 mega, tak sice padesátkový profil budeš splňovat, ale moc si nepomůžeš. A stačí malé zhoršení kvality linky, synchro ti spadne pod minimum a bude to muset vyjet řešit technik.

_________________
Desktop: NZXT H440: Intel Xeon E5-1650v2 @ 4 GHz, Cooler Master Hyper 412S, Huanan X79Z 2.4E, Sapphire Tri-X R9 290X OC 8 GB @ 1105/6000 MHz, 24 GB QC DDR3 @ 1600 MHz CL11, Corsair RM650x; Win 10 64bit; LG 29UM59A: 2560x1080
NB1: HP 250 G5; Win 10 64bit; 1920x1080
NB2: HP 6530b; Win 10 64bit; 1440x900


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2018, 10:38 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Tanzerouft
Nahoru
to se dá zjistit předem, kdyžtak tel či. do SZ.

_________________

Intel i3 6100 | MSI Z170A G43 PLUS | 2x4GB DDR4 2666Mhz Kingston HyperX Fury Black |MSI Nvidia GTX 770 Twin Frozr 2GB OC | Kingston V300 120GB | WD Green 1TB | Samsung 3TB | Corsair Carbide 300R | Fractal Design Integra 450W | Win 10 Home | upgrade in progress...


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2018, 11:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Olomoucko
Nahoru
Přidám to s dovolením sem: po letech placení "až" 8 Mbit (později 16 a nyní 20 Mbit) a faktickém využívání 6 Mbit připojení k internetu na metalické lince od Telefónicy alias O2 nám v ulici konečně CETIN zapojil předsunutý Dslam a na mapě se objevila u našeho č.p. optimistická hodnota dostupné rychlosti "až" 250 Mbit. Jsem realista, tak rychlý net nepotřebuju, ale rád bych se přiblížil mnou placenému limitu - v administraci modemu (archaický Huawei Echolife HG520i) jsem zaznamenal změnu jak Bandwith limitu (down 16xxx kbps - dosud bylo 6xxx, MAX 24xxx, dosud bylo 14xxx), tak parametrů signálu (SNR 12,9 dB, Attenuation 1,8 dB a Power 18,5 dbm - vše download).
Problém je v tom, že v reálu se nezměnilo nic a jedu v mezích staré 6 Mbit lajny - jak podle ukazatele při stahování dat, tak podle měření rychlosti na různých testwebech - cca 660-700 kB/sec.
Nejsem síťař a vím kulové o xDSL technologiích, takže jsem se obrátil k ISP s dotazem, v čem je potíž. Guru z Oxygenu mi tvrdí, že příčinou je starý modem, který jede v ADSL 2+ módu (jiný ani neumí) a proto nepustí víc, než 6 Mbit. Až zakoupím VDSL, mám požádat o přepojení na kartu VDSL a pojedu na "až" 20 Mbit.
Že je modem starý, o tom žádná, ale než vypláznu prachy za jiný, rád bych věděl, jestli je to opravdu tak - pokud umím číst, ADSL2+ protokol má umět až 24 Mbit a tenhle protokol modem má umět. Doufal jsem tak aspoň v 10-12, že by to mohlo poskočit. Mate mě, proč v administraci modemu mám přidělený zvýšený limit, ale v reálu ho nedosahuju - je třeba měnit nějak i fyzické připojení v Dslamu, nebo to fakt modem s ADSL2+ nezvládá na vyšší, jak 6 Mbit rychlost? Útlum kvůli přetížení v agregaci vylučuju, rychlost se nemění během celého dne ani týdne.
Dík za objasnění.


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2018, 15:34 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
To je OK.

16000 je rychlost pripojky do DSLAMu, ale SW si blokovany stale na 6Mbps.. Ak ti to odomknu tak ti to pojde bez problemov cca 14Mbps. Je totiz rozdiel bRAS, sync speed a IP profil.

https://kitz.co.uk/adsl/IPprofile.htm

24Mbps, teda 3MB/sek nejde dosiahnut nikdy.

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2018, 18:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Olomoucko
Nahoru
Fajn, ale pokud jsem blokovaný softwarově, proč se mi tedy v nastavení modemu objevila zvýšená rychlost (Bandwith Down), která předtím byla někde okolo 6000 kbps?
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2018, 18:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. březen 2006
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Protože to vyhodnocuje linka podle parametrů.
Od O2 máš ale u Cetinu obchodně DSLA 6, protože to je Internet Optimal na ADSL. Můžou ti tam nastavit na požádání (a asi 2 týdny čekání B2B) myslím až DSLA 8 na samotném internetu, pokud máš i O2 TV, budou ti tam ochotni nastavit i vyšší. Pokud si dobře pamatuju, maximální profil je tam pro Optimal na ADSL nějakých DSLA 10, tj. 10 mbit/s, ale to ti na samotný net nedají. Pokud bys měl Aktiv, tak ti na ADSL nastavěj DSLA 16. Šestnáctka je nejvíc, co si od Cetinu O2 kupuje, víc z ADSL u O2 nevymačkáš. Na VDSL ti na samotnej net nastavěj 24mbit/s profil a zaříznou tě na BRASu, takže ti tam pojede fakt dvacítka, potřebuješ jakýkoliv VDSL 2 modem, když si ho nekoupíš od O2, budeš si muset donastavit podle webu PPP.
Edit: respektive můžeš tam mít nastavenou DSLV 16 na synchronizaci, když to tak Cetin bude chtít, ale na Optimalu budeš na ADSL stejně zaříznutej na BRASu na těch 6/8/10.

_________________
Desktop: NZXT H440: Intel Xeon E5-1650v2 @ 4 GHz, Cooler Master Hyper 412S, Huanan X79Z 2.4E, Sapphire Tri-X R9 290X OC 8 GB @ 1105/6000 MHz, 24 GB QC DDR3 @ 1600 MHz CL11, Corsair RM650x; Win 10 64bit; LG 29UM59A: 2560x1080
NB1: HP 250 G5; Win 10 64bit; 1920x1080
NB2: HP 6530b; Win 10 64bit; 1440x900


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2018, 18:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Olomoucko
Nahoru
Jo tak, já myslel, že modem vyhodnocuje podle parametrů tu hodnotu MAX Bandwith, tu druhou že nastavuje ISP v Dslamu.
Takže koupit VDSL a požádat o zrychlení u ISP?


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: út 13. listopad 2018, 07:12 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Tanzerouft
Nahoru
Hm, když tě přepojili na předsunutý DSLAM, tak už na VDSL kartě seš. Umí jak ADSL2+ tak VDSL.
Pokud si platíš až 8Mbit, lze navýšit na 8Mbit.
Max. ADSL2+ rychlost používaná u nás v síťi je 16Mbit
Huawei 16Mbit stejně nedá, to potřebuješ stejně lepší modem co se týče ADSL2+ tak asi D-Link 2741B.
Ale to samozřejmě nedává smysl, takže v klidu kup v bazaru comtrend 3026e a nech si to administrativně u Tvého ISP opravit. Samotná změna rychlosti proběhne automaticky, většinou přes noc, pokud je detekována správná kombinace parametrů, modemu a karty DSLAM.
Kdyby se to nějak zaseklo, tak SZ.

_________________

Intel i3 6100 | MSI Z170A G43 PLUS | 2x4GB DDR4 2666Mhz Kingston HyperX Fury Black |MSI Nvidia GTX 770 Twin Frozr 2GB OC | Kingston V300 120GB | WD Green 1TB | Samsung 3TB | Corsair Carbide 300R | Fractal Design Integra 450W | Win 10 Home | upgrade in progress...


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: út 13. listopad 2018, 09:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Olomoucko
Nahoru
Takže resumé: díky všem za příspěvky a osvětlení fungování xDSL u O2. Pravda je teda jako vždy někde mezi - guru Standa z podpory nelhal, že Huawei to na víc jak 6 Mbit při ADSL2+ nedá, jen zapomněl doplnit, že díky přiškrcenému profilu od ISP, nikoliv kvůli potenciálu modemu.
Modem je starej, o tom žádná, podpora nula nic a už dřív jsem uvažoval o výměně, ale protože až donedávna mi zastaralé vedení a vzdálenost od Dslamu neumožňovala víc jak těch 6 Mbit (při pokusu o 8 se rozpadala synchronizace), trpěl jsem ho dál. Teď se to mění, takže konečně půjde do zaslouženého důchodu.
Platil jsem si nejdřív dial-up, pak ty neskutečné 2 Mbity u prvního ADSL (nebo to bylo nejdřív 512 kbps?) a zbytek už jen zrychloval ISP sám, jak měnil název tarifu. Momentálně by to měl být Optimal HD (plus) - teda až 20/2 Mbit.
Mám TPLink 9970, to by mohlo fachat ne?


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: út 13. listopad 2018, 09:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Tanzerouft
Nahoru
Fachat by to mohlo, ale nepůjdou pokročilejší feature, jako je retransmise. Lepší je dycky koupit něco od providera.

_________________

Intel i3 6100 | MSI Z170A G43 PLUS | 2x4GB DDR4 2666Mhz Kingston HyperX Fury Black |MSI Nvidia GTX 770 Twin Frozr 2GB OC | Kingston V300 120GB | WD Green 1TB | Samsung 3TB | Corsair Carbide 300R | Fractal Design Integra 450W | Win 10 Home | upgrade in progress...


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: út 13. listopad 2018, 10:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Olomoucko
Nahoru
Jestli myslíš chybných dat mezi modemem a Dslamem, měl by to umět - GINP i vectoring v parametrech je.


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: pá 16. listopad 2018, 16:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. leden 2010
Nahoru
zdravím, zatím mám jen zkušenost s 5AC ale budou nám 1,5m od baráku dělat právě Dslam. Vznesl jsem dotaz na firmu co to bude montovat pro Cetin, jestli by nešlo tu optiku natáhnout až k nám do baráku. :lol: Zatím nevím jak to dopadne ale myslíte že tou optikou přes dslam dosáhnu na optické tarify?

_________________
CPU i7-8700K (L729C-Delid) - Noctua NH-D15S (Grizzly) MB ASUS ROG MAXIMUS X HERO RAM Kingston 16GB DDR4 3200MHz/CL16/Predator GPU: Strix 1070ti PWR Seasonic Focus Plus 750 Gold HDD Samsung SSD/m.2 960 EVO 500GB + WD Caviar Blue EX - 1TB+1TB+1TB+2TB Case NZXT S340 černá/modrá Mouse Razer DeathAdder Elite + Razer Goliathus Control Monitor Samsung C27FG73 Headphones HyperX Alpha TV Samsung UE48H6500 + Onkyo TX-NR646 + RASPBERRY Pi Model B+ (OpenELEC + csfd) Mic. Rode NT USB


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: so 17. listopad 2018, 16:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. červen 2007
Bydliště: Ostrava
Nahoru
@Hurikan,

Né, že by to asi nešlo, ale pravděpodobně si to nechá CETIN zaplatit. Každopádně s DSLAMem až "do domu" ty rychlosti půjdou v pohodě i 250 Mb/s, až se nasadí všecko možný (vektoring, později bonding). Je to už otázka domluvy s CETINem, jestli by byli ochotní a za kolik případně natáhnout optiku až do domu.


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: so 17. listopad 2018, 17:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. leden 2010
Nahoru
Počítám s tím, je to 1,5m od baráku tak si řikám že by to nemusela bejt katastrofální cena. Každopádně bych to nedělal kuli 250Mb/s ale kůli optickejm tarifům. Pokud to půjde, dotaz jsem poslal na CETIN, kamarád tam má své páky tak uvidíme.

_________________
CPU i7-8700K (L729C-Delid) - Noctua NH-D15S (Grizzly) MB ASUS ROG MAXIMUS X HERO RAM Kingston 16GB DDR4 3200MHz/CL16/Predator GPU: Strix 1070ti PWR Seasonic Focus Plus 750 Gold HDD Samsung SSD/m.2 960 EVO 500GB + WD Caviar Blue EX - 1TB+1TB+1TB+2TB Case NZXT S340 černá/modrá Mouse Razer DeathAdder Elite + Razer Goliathus Control Monitor Samsung C27FG73 Headphones HyperX Alpha TV Samsung UE48H6500 + Onkyo TX-NR646 + RASPBERRY Pi Model B+ (OpenELEC + csfd) Mic. Rode NT USB


 Profil  
 Předmět: Re: ADSL/ VDSL - parametry linky
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2018, 19:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Tanzerouft
Nahoru
Samozřejmě že ne, muselo by tam být úplně jiné zařízení.

_________________

Intel i3 6100 | MSI Z170A G43 PLUS | 2x4GB DDR4 2666Mhz Kingston HyperX Fury Black |MSI Nvidia GTX 770 Twin Frozr 2GB OC | Kingston V300 120GB | WD Green 1TB | Samsung 3TB | Corsair Carbide 300R | Fractal Design Integra 450W | Win 10 Home | upgrade in progress...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 47 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.