Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 21. říjen 2020, 19:42

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Mikrotik - Dual Band CAPsMAN
PříspěvekZaslal v: pá 15. listopad 2019, 07:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. září 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Ahoj,

Dokázal by mi někdo poradit, jak nastavit CAPsMAN tak, aby rozdával APčkům obě pásma? Jedno jsem dokázal rozchodit, ale obě se mi stále nedaří... Bohužel jsem toho “po internetu” moc nenašel a když, tak zastaralé návody, které již neplatí. Předem díky!

_________________
FD R4, Intel i7-2600, GTX1060, ASUS P8Z77-V LX, 4x4 GB RAM, 240 GB SSD Corsair Force, 1 TB WD Black, 320+160 GB Seagate S-ATA, NEC 4551


 Profil  
 Předmět: Re: Mikrotik - Dual Band CAPsMAN
PříspěvekZaslal v: pá 15. listopad 2019, 11:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. září 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Odpovím si sám: už jsem na to přišel. Kdyby někdo potřeboval, pomohlo mi toto video ->
Kód:
https://www.youtube.com/watch?v=qQPR0JRqJLY

_________________
FD R4, Intel i7-2600, GTX1060, ASUS P8Z77-V LX, 4x4 GB RAM, 240 GB SSD Corsair Force, 1 TB WD Black, 320+160 GB Seagate S-ATA, NEC 4551


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.