Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 21:23

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 419 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Reklamace
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 21:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 21. leden 2006
Bydliště: Ostrava
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Cujo napsal:
kotas napsal:
dostal jsem po14dnech 6800GT 256bit/256MB DDR3@Ultra eXtreme :wink:

wow to ti ji i nataktovali/odemkli? :lol:


pokud můj dobrý kamarád a soused kotas dovolí tak v té dobe měl opravdu velke štěstí se svou bývalou VGA 6800 128bit, která po dlouhem ročním utrpením raději umřela asi už nechtěla zvládat jeho masakr OC a v Alfe mu řekli ANOje špatná pošleme to a ejhle nova LEADTEK 6800GT to byla karta která se nedala sehnat opravdu super kousek ktera se nechala zase porane potrapit kterou jako vždy hoooodně přetočíí a pustí do ní pár dalších Voltíků --tady je poučka snažte se to pos.at v Alfe vám dají novou věc a lepšíí s novou zárukou doufám že tady není nikdo z Reklamací z Alfy jinak už máme smůlu :cry: :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 29. červen 2007, 15:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
JJ, přesně jak napsal muj kamarád medas :up: [b]Dával jsem ji sady jak cip!!
Co mi odešel celý muj bývalý komp (za to mohl zdroj a přepětí v síti..anebo že by moje OC sady? :lol: ..), tak jsem šel zase reklamovat VGA (6800GT), netočil se ani ventilátor a dostal jsem zase novou, ale mám už nový PC, ještě jsem ho nepouštěl čekám na chladič CPU, už se nemužu dočkat až budu zase dávat OC SADY mému NEW PC 8) :baa: :onfire:

:worship: OVERCLOCKING PC = MOJE Bývalá LÁSKA :worship: [/b]

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


Naposledy upravil kotas dne po 20. srpen 2007, 20:30, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 3. červenec 2007, 16:37 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
rad podporuji maloobchody takze mam vse z mistniho "kamenneho" kramku.
spokojenost nejvetsi

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 3. červenec 2007, 17:05 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 13. červenec 2005
Bydliště: Brno
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Czechcomputer. V Klatovech je zbytečně moc draho a do Plzně se mi pro HW jezdit nevyplatí.

_________________
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 4. červenec 2007, 08:44 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 03. leden 2007
Bydliště: Brno,Polešovice
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Softcom v Brně zatím úplná spokojenost reklamace v poho a přístup docela vstřícný:)

_________________
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. červenec 2007, 19:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Prostě u mě SoftComp jasně vede, už jsem tam musel nechat pře sto táců, teď jsem objednal komponenty na další dvě sestavy, nikdy žádné problémy.. :up:

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 20. srpen 2007, 16:55 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Neznáte nějakej dobrej velkosklad na DVD přehrávače, nebo audio-video obecně? Ale opravdu velkosklad, ne obyč. eshop. :roll:

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. září 2007, 19:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Praha
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
czechcomputer...v Liberci nic obstojnýho s HW není,takže asi tak :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 4. září 2007, 00:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. srpen 2007
Bydliště: Bratislava,SVK
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Tam kde to je najlacnejsie velkoobchod AGEM, BGSLEVI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. září 2007, 05:19 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Tam nic nemaj :roll:

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. září 2007, 09:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. srpen 2007
Bydliště: Teplice
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Já nakupuju jedině v HardeXu (HardwareExperts) v Teplicích. Maj všechno na co si vzpomenete, a pokud ne, objednaj a maj to druhej den. Jo a jsou taky nejlevnější a nejkvalitnější.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 1. říjen 2007, 06:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. březen 2004
Bydliště: CZ-Brno a SK-Nové Zámky
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Softcom a Alfacomp v Brně
Computer ABC v Nových Zámkoch :wink:

_________________
MSI K9N SLI Platinum AM2 - nForce 570SLI, AMD A64 X2 6000+, chladič Noctua NH-U12F, DDR2 Kingston 2x1GB/800MHz CL5 Dual Channel, Sapphire ATI Radeon X1950GT 512MB DDR3 + Arctic-Cooling Accelero S1, HDD 2xHitachi S-ATAII/300 320GB 7200ot. 16MB cache, LG GSA-H54LRBB Light Scribe, LG GSA-H55NRBB SecurDisc, Skříň Thermaltake VA9000BWSD Kandalf, Zdroj Corsair HX520 520W, LCD panel LG 20" LCD L204WT , Klávesnice s myší Logitech Cordless Desktop S510, Repro - Logitech Z-3 2.1 , Přídavné ventilátory 4xScythe (Blue LED 12cm) - 17dB
Druhé PC v rekonstrukci


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2007, 20:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. leden 2004
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Johny004 napsal:
Já nakupuju jedině v HardeXu (HardwareExperts) v Teplicích. Maj všechno na co si vzpomenete, a pokud ne, objednaj a maj to druhej den. Jo a jsou taky nejlevnější a nejkvalitnější.


Hm,možná máš ve všem pravdu,ale to "nejlevnější" Ti vytknu,nemáš pravdu........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 3. říjen 2007, 16:58 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Zkuste Multimedian.cz
... zaměření je na stolní DVD, notebooky, GPS, MP3 atd.

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2007, 03:26 
Černá karta
Černá karta

Založen: 23. duben 2007
Bydliště: Ostrava
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Přes net moc jen to co se nedá sehnak v kameném obchodě


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. listopad 2007, 14:01 
Nováček
Nováček

Založen: 12. červen 2006
Bydliště: Loděnice u Berouna
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
http://eshop.kinet.cz FTW!!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 14:02 
Nováček
Nováček

Založen: 24. říjen 2007
Bydliště: Hejnice
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
jelikoz bydlim v hejnicich takova prdilka s vice jak 1000obyvatel :lol: tak je doufam jasne ze jsme radi ze se tu da alespon koupit naky to zradlo a jinak kupuju vsechno na netu ale jinak je moznost sehnat v liberci o 26km dal vnakym obchode nevim jak se ted menuje a pak ve 100mega ale kupuju tam jen naky kabely a takovy ruzny prkotiny ktery je docela blby kupovat jednotlive po netu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 14:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Jednoznačně Czechcomputer.cz
Teď i čím dál častěji u SoftCom (přeze kámoše, neplatím poštovný atd)

Jinak nic, kamený nic...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 25. prosinec 2007, 22:39 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 16. září 2007
Bydliště: Praha
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
czc.cz alza.cz ale jen jejich kamene pobocky :) - obednat prez net vyzvendnout v prodejne :) a pak cd/dvd za nelidsky levne ceny na prazsky trznici (v praze :D) ted si nepamatuju stranku :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 06:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. prosinec 2007
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
tak kamený obchod v blízkosti bydliště, kůli reklamacím, nebo když mají net stránky objenám vyzvednu, případně :wink:

_________________
CPU Intel celeron 420 BOX 1,6ghz 8 x 200mhz 1,3V. @ CPU 2664mhz = 8 x 333mhz 1,26V. FSB 333 x 4 = 1332. Gigabyte p31 ds3l. ATI hd 2600 xt 256mb ddr3. 2 x 1gb ddr2 dual 2,4 x 333mhz = 800mhz 5-5-5-18 1,9V Kingston. Samsung hd321kj 320gb, 7200ot, sata2. 2x vypalovačka, wifi asus, leadtek winfast dtv 2000 h- to je stroj teda,, fortron 350w.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 419 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Můžete zakládat nová témata v této sekci
Můžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.