Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 7. březen 2021, 09:40

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: st 2. březen 2011, 10:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. březen 2005
Bydliště: Plzeň
Nahoru
díky

_________________
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2011, 08:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Zdravim, jsem jediny, kdo ma s Xonarem DG problem u starsich her? Pokud zapnu v control panelu GX, tak treba X3 Terran Conflict pada, Mass Effect 1 strasne kolisa hlasitost. Cetl jsem, ze je to tim, jak Asus neumi simulovat EAX. Dela vam to take? O co prijdu, pokud to GX vypnu (teda krome toho, ze mi prestanou padat hry :-)).

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2011, 09:08 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2005
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Nahoru
mass effect ziadny problem, preco si ten EAX nevypnes v hrach, ved EAX uz pod novym Win nefunguje poriadne ani na Creative kartach a potrebuju softwarove barlicky, aka Alchemy. Mozno staci len to...

_________________
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2011, 09:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Wuuduu napsal:
mass effect ziadny problem, preco si ten EAX nevypnes v hrach, ved EAX uz pod novym Win nefunguje poriadne ani na Creative kartach a potrebuju softwarove barlicky, aka Alchemy. Mozno staci len to...


To jsem zkousel, v Mass Effectu vypnout nejde a v X3, i kdyz to odskrtnu, tak to pada. Ono to GX neni nic jineho nez berlicka, lec tak trochu nepovedena :-( Jen mne slo o to, o co prijdu, kdyz to vypnu.

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2011, 10:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
neprídeš o nič...
nemáš zapnúté SVN?

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733 DDR4, Gainward Phoenix 3090 1,9/21,5GHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38GN950, Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 3060Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2011, 11:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
dexterav napsal:
neprídeš o nič...
nemáš zapnúté SVN?


Dik, hmm, co je to SVN?

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2011, 11:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
vautomatické vyrovnávanie hlasitosti a to zvykne robiť to čo popisuješ

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733 DDR4, Gainward Phoenix 3090 1,9/21,5GHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38GN950, Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 3060Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2011, 11:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
A kde to vypnu? Nekde v Xonar panelu? I kdyz prozatim mne staci vypnuti toho GX. Bez nej vse slape v pohode.

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2011, 11:34 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2005
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Nahoru
1. EAX vypnes v hre, v nastaveni zvuku
2. vypni si automaticke ovladanie hlasitosti, urcite si na Xonar driveroch zapol vsetko, co sa da, ze?

_________________
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2011, 12:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Wuuduu napsal:
1. EAX vypnes v hre, v nastaveni zvuku
2. vypni si automaticke ovladanie hlasitosti, urcite si na Xonar driveroch zapol vsetko, co sa da, ze?


Jj, ale jak rikam, X3 pada, at je EAX zapnute ci ne, jen kdyz vypnu GX v Xonar panelu, tak funguje. Nic jsem nezapinal, jen jsem nainstaloval drivery a na nic nesahal. Krome toho GX, ktere jsem vcera vypnul, kdyz jsem si precetl, ze to dela neplechu.

EDIT:

Ted koukam na nejaky obrazek na webu a to SVN mam nejspise vupnute, respektive jsem ho urcite nezapinal.

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: ne 5. únor 2012, 01:35 
Nováček
Nováček

Založen: 05. únor 2012
Nahoru
Prosim o radu koupil jsem ji kvuli optice mam zesak, nepotrebuju zadne efekty a tak chci aby podle toho co prehravam at uz hudbu stereo nebo film 5.1 se to chovalo ciste jako vystup nejakym spusobem obejit ovladac dik


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: pá 10. únor 2012, 20:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. březen 2006
Bydliště: Kyjov okr.Hodonín
Nahoru
http://brainbit.wordpress.com/2010/07/19/asus-xonar-unified-drivers/


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2012, 10:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Vzhledem k tomu, že oficiální driver je verze 7.12.8.1794 a update od asusu asi jen tak nebude :x , je možné zkusit výše jmenovaný neofic. driver nyní verze 1.60 http://brainbit.wordpress.com/2010/07/19/asus-xonar-unified-drivers/
a nebo je možné zkusit nejnovější neofic. modifikovaný driver Xonar DG 7.12.8.1800 WHQL viz. stránka http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-616839.html který vytvořil masterfaster (čímž bych mu tímto chtěl poděkovat).... :) přímý odkaz je zde: http://www.mirrorcreator.com/files/1SXCTSNM/PCI_DG_7_12_8_1800_W7.rar_links
driver mám vyzkoušený - bezproblémový (na mé sestavě). :D


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2012, 12:26 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
unified majú výhodu výberu tj bud to bude ako pri xonare alebo človek má to čo dostane ak si dá iba neupravené ovládače od cmedie
inak vôbec nechápem asus a to kompletne serie na zvukovky, a to ľudia nadávajú na CL :|
niežeby bolo treba každý týždeň ale posledné na XonartST sú z pred roka :blee:
a problémov je furt dosť

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733 DDR4, Gainward Phoenix 3090 1,9/21,5GHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38GN950, Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 3060Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2012, 12:33 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
dexterav napsal:
unified majú výhodu výberu tj bud to bude ako pri xonare alebo človek má to čo dostane ak si dá iba neupravené ovládače od cmedie
inak vôbec nechápem asus a to kompletne serie na zvukovky, a to ľudia nadávajú na CL :|
niežeby bolo treba každý týždeň ale posledné na XonartST sú z pred roka :blee:
a problémov je furt dosť


jj zcela souhlasím,
jelikož 1.60 má nějaké problémy s whql certifikací tak pro ST jsou taky modifikované drivery zde: http://www.mirrorcreator.com/files/0NGCLXRR/PCI_ST_7_12_8_1800_W7.rar_links


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2012, 06:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Nový driver pro Windows 8 verze 8.0.8.1813 beta
http://usa.asus.com/Multimedia/Audio_Cards/Xonar_DG/#download

mám bezproblému nainstalováno na Win 7, musí se však po rozbalení modifikovat jeden soubor viz. následující návod:

If you want to install the official driver in Windows 7, then to bypass the Win8 check just edit CmSetx.dll :
In CmSetx.dll if you change the line: SupportOS=win8 to SupportOS=win7
then you can install the driver in Windows 7 (but not on Win8).
If you replace it with SupportOS=vista, it will be able to install in Windows Vista.
But if you replace it with SupportOS=donotcare, it will bypass the OS check completely.
After you made the changes, to install the driver under Windows 7 then just run: \WIN8\Setup.exe


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2013, 18:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
Chtěl jsem se zeptat karta má připojení na přední panel,to jsem se dočetl ale jen pro sluchátka? nebo mikrofon taky funguje ? na předním panelu.
Děkuji

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: čt 17. leden 2013, 14:00 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
koupi napsal:
Chtěl jsem se zeptat karta má připojení na přední panel,to jsem se dočetl ale jen pro sluchátka? nebo mikrofon taky funguje ? na předním panelu.
Děkuji


kartu používám, ale přední panel nemám zapojený, takže nevim, ale front panel se zapojuje na konektor od skříně (hdaudio nebo AC97) a záleží tedy na konkrétní skříni jak má vyvedený konektory, jestli jen na sluchátka, nebo i na mikrofon. Při instalaci driveru se pak zadává, jak je front panel zapojený (hdaudio nebo ac97).


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: čt 17. leden 2013, 16:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2011
Nahoru
Děkuji za odpověd,je to přesně jak píšeš.
Vše funguje jak má i s předním panelem.

_________________
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64


 Profil  
 Předmět: Re: Asus Xonar DG
PříspěvekZaslal v: pá 18. leden 2013, 08:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Muzu se take na neco zeptat? Jelikoz mam bedynky bez zdirky na sluchatka, mam do karty dany rozbcovac a do nej bedynky a v pripade nutnosti zapojim sluchatka. Nedavno jsem ale zapomnel bedynky pri zapojeni sluchatek vypnout a kdyz jsem sluchatka zase odpojil, tak byl zvuk z bedynek desne slaby a znel, jako bych byl pod vodou. Nejen v te hre, ale i mimo ni pri prehravani MP3. Pritom ve sluchatkach to bylo o.k. Delalo to i po restartu PC, ale nastesti po tvrdem vypnuti a zapnuti to zatim funguje a sluchatka jsem od te doby radeji nepripojoval. Neodpalil jsem nekde neco?

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.