Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 2. březen 2021, 11:37

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: so 26. leden 2013, 22:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 20. srpen 2012
Bydliště: východní čechy
Nahoru
Nevíte kde sehnat takovou tu černou sítovinu z repráků?? mám tady totiž jedny 52x30cm a maj bílou sítovinu která je už špinavá tak bych na ně rád dal černou ale nevim kde ji sehnat.. pls poradte...

_________________
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: so 26. leden 2013, 23:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. prosinec 2008
Nahoru
Kupis si cierny lak na auto (v spreji) a nastriekas to.


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: so 26. leden 2013, 23:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 20. srpen 2012
Bydliště: východní čechy
Nahoru
to už mě taky napadlo ale ona to neni sitovina ona je to takova hadra..proste stim se uz neda nic vyrobit chce to sehnat nous černou sitku a předělat to ;) jen nevim kde bych to měl schánět :D

_________________
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: so 26. leden 2013, 23:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Jihlava
Nahoru
Tak si kup barvu na "hadru" ve spreji...? Teda hledal bych na textil, když napíšeš barva na hadru, tak ti to asi moc věcí nenajde...
Nebo jestli to chceš teda měnit, tak si kup nějakou řídkou látku, určitě tam nějakej obchod poblíž bude...

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: so 26. leden 2013, 23:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. prosinec 2011
Nahoru
pod heslem "průzvučná tkanina" něco na netu najdeš


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: ne 27. leden 2013, 01:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. říjen 2003
Nahoru
Kup nejakou z tehle levnych shitek.. bude to uplne v pohode..
http://www.dexon.cz/katalog/konstrukcni-material/textilie/


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: ne 27. leden 2013, 16:06 
Černá karta
Černá karta

Založen: 17. prosinec 2009
Bydliště: město stověžaté
Nahoru
tak tu síťku sunde a měj to bez, stejnak to vypaád líp


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: ne 27. leden 2013, 16:08 
Moderátor - dovolená
Moderátor - dovolená
Obrázek uživatele

Založen: 25. říjen 2011
Bydliště: Somewhere on the Earth
Nahoru
Ne každej si jí může dovolit sundat :wink:

_________________
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: ne 27. leden 2013, 16:59 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 20. srpen 2012
Bydliště: východní čechy
Nahoru
ok dik za rady
verte mi ze kdyz ji sundam tak ze to vypada ete hur...ty bedny sou totiz polistyrenovy....

_________________
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: ne 27. leden 2013, 18:54 
Černá karta
Černá karta

Založen: 17. prosinec 2009
Bydliště: město stověžaté
Nahoru
já tu mám tý tkaniny tři prdele, jestli chce pošlu ti nějakou část poštou v obálce, abys nemusel platit to nesmyslně vysoký poštovný z dexonu.

nebo si kupo nějeký pořádný bedny :-D


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: ne 27. leden 2013, 20:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 20. srpen 2012
Bydliště: východní čechy
Nahoru
No nejdriv se poptam v par kramcich v mim okoli a kdybych nesehnal tak ti dam vedet a oolik by sis uctoval???

_________________
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: ne 27. leden 2013, 23:09 
Černá karta
Černá karta

Založen: 17. prosinec 2009
Bydliště: město stověžaté
Nahoru
nevim mě to je fuk, záleží kolik bys toho chtěl

ale třeba metr tý šíře 30 cm ti dám za tech 50 korun, pus tak 50 koun pošta, takže bys to měl za stovku, ale platbu jedině předem na pčet s dobírkou se u částky 100 kč fakt patlat nehodlám.


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: ne 27. leden 2013, 23:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. říjen 2003
Nahoru
Ja jen jako jeden z mnoha, leta zde pusobicich, dodam, ze netreba se obavat.. Ajtak sem chodi dlouho, vsicni ho zname a zadny podovod se tady na tebe konat nebude, takze si to klido nech poslat a mas klid..


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: po 28. leden 2013, 11:32 
Černá karta
Černá karta

Založen: 17. prosinec 2009
Bydliště: město stověžaté
Nahoru
tak vono myslim, že 100 kč neni nic na čem by někdo zbohatnul

já to klidně pošlu a nechám si to zaplatit až zpětně, spíš jde o to, jestli mu stačí ta šířka 30 cm, já tu pak mám ji klasickou tkaninu asi 5x5 m ale tu nedám, sám mám málo :-D


 Profil  
 Předmět: Re: Sítovina z reprobeden??
PříspěvekZaslal v: po 28. leden 2013, 15:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. říjen 2003
Nahoru
No neni, ale ja to psal spise proto, ze mam takovy pocit, ze si to user nechava jako posledni moznost.. ona ta tkanina bude drazsi i na beznym pulte nekde za rohem za barakem.. :)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.