Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 16. prosinec 2019, 08:06

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2006, 18:59 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 24. září 2005
Nahoru
diiiky!!! z moji sestavy 4.1 mi hralo pul roku jen 2.1 a ted konecne uz hraje vsechno. diky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. září 2006, 16:09 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 26. červenec 2006
Nahoru
Prosim vas jak vypnu integrovanou zvukovku v BIOSu??
Dal sem tam advanced a u toho nekde audio SEM DAL DISABLE BO TAK a
porad mi z ni zvuk hraje??
Zakladni deska Asus P4P800-X
diky


 Profil  
 Předmět: Problém s TV zvukem
PříspěvekZaslal v: čt 21. září 2006, 12:32 
Nováček
Nováček

Založen: 21. září 2006
Bydliště: TR
Nahoru
Koupil jsem si SB Audigy LS(LE?)a mám následující problém.Když zapnu TV kartu Leadtek Winfast TV 2000XP a přepnu program jsem bez zvuku.Tv karta udělá MUTE a i když to vrátím zvuk nic.Dřív jsem to řešil vypnutím a zapnutím,taky jde v surround mixeru zvukovky proklikat mic a line-in a je to,až do dalšího přepnutí progr.A nebo na TV zapnout nahrávání a nahodit ,,zmutovanej,, zvuk.Zkoušel jsem čistou instalaci win,páč používám upgrade sf na TV kartu a nic,to samý.Taky jsem různě kombinoval obě karty ve slotech,to mělo jen malý efekt,už se tolik nenaklikám,ale problém to neřeší.
Dřív jsem měl SB Live! 5.1 a makalo to.
Taky jsem se vrtal v nastavení zvuku všude možně a nic,možná jsem nebyl ůplně všude....
Nemá někdo nějaký nápad,ovladač,zaříkávadlo,modlitbu????
Nebo velký kladivo??hehe

_________________
Čím víc o těch Widlích vím,tím víc si připadám blbější.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. leden 2007, 17:24 
Nováček
Nováček

Založen: 27. říjen 2006
Nahoru
Zdravim mam SB Audigy SE, vsetko na nej ide krasne ale ked vyhulim reprakom tak neprijemne sumi(je to pocut iba ked nic nehra) je mi jasne ze sum tam bude vzdy ale zda sa mi ze je to trocha moc, mate dakto podobnu skusenost?
Repro mam Genius SW 5.1 karta je zapojena v poslednom PCI co najdalej od vsetkych zarideni.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. leden 2007, 21:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. srpen 2006
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Nahoru
:?: :?: :?:
Mám zvukovku ES1373 (http://aukro.cz/item148559655_zvukova_karta_pci.html), ne desce PCCHIPS mi jede v poho (tam je v 2. PCI slotu), na ABIT BE6-II (v 5. slotu) se v poho nainstaluje, ale když se snažím něco přehrát, tak vůbec nic nehraje, žádná chyba, nic. Kodeky mám. Zkoušel jsem tam ještě CMI zvukovku, ta taky nehrála, akorát z CeDka z mechaniky hrála, ovšem tam byla připojená audio kabelem k mechanice, takže to není moc průkazný. Ve správci zařízení je všechno v poho, akorát tam mám 2x bez ovladačů PCI mass storage controler, nevím co to je ani co by to mělo být, ABIT totiž k téhle desce nemá žádný drivery (asi nejsou třeba). Ovšem síťovka ve 4. dlotu jede 100%. Na PC jsou Win98SE CZ.
:?: :?: :?:

:offtopic: PROBLÉM VYŘEŠEN
Dal jsem zvukovku do 1. slotu (pak ještě humusila sí'tovka :jaw: ) a už je to ok...teď se jen zbavit PCI mass storage controleru a toho,aby systém používal systém souborů systému MS-DOS a bude klid. /:offtopic:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. prosinec 2007, 12:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. březen 2006
Nahoru
mel bych dotaz, jelikoz je zvukova kvalita integrovane zvukovky katastrofalni, hodlam se vratit zpatky k SB Live, bohuzel mam s ni jeden problem a to konkretne s mikrofonem. V okamziku kdy mikrofon funguje generuje zaroveň neprijemny brum a sum posluchacum na druhe strane, u integrovane zvukovky jsem zapnul jakysi zruseni zpetny vazby nebo nakou podobnou ficurku a signal ode me je krasne cistej.Nic takoveho jsem u SB live nenasel, nevite nekdo jestli to neni nekde zasity v ovladacich?

_________________
Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI GTX 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | 850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Samsung C24FG73 | Fractal R4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 22:31 
Nováček
Nováček

Založen: 16. prosinec 2007
Nahoru
Zdravim
Koupil jsem si zvukovku SB X-Fi gamer.
Mám problém, že nemůžu rozjet SPDIF Out.Problém je asi v ovládačích nebo co.Prostě spustim Creative Speaker Connection Wizzard nastavim digital a nic.Zajímavý, že když se kouknu na volume panel a dám settings tak vešekerý vlastnosti SPDIF mám zakázaný a nemůžu s něma manipulovat.
Nevíte někdo co s tím ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 18. prosinec 2007, 21:35 
Nováček
Nováček

Založen: 16. prosinec 2007
Nahoru
Teda jestli teda tahle zvukovka vůbec má SPDIF out jestli to není jen obtika ??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2008, 22:44 
Nováček
Nováček

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
Taky přihodím jeden dotaz do kotle. Mám poměrně čerstvě koupenou X-fi Xtreme Gamer. Nefunguje mi u ní vůbec výstup Line-In ani Mikrofon. Dělá to ještě někomu? Ovladače mám nejnovější...


 Profil  
 Předmět: Instalace Creative karet
PříspěvekZaslal v: út 13. květen 2008, 09:25 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. březen 2004
Nahoru
SBLive! a Audigy 1 se instaluji pod Win XP ze systemu, dostat je zpet je temer nemozne, kernel Creative ma odlisnosti. Proto se karta hlasi svym nazvem, kdezto Audigy 2 ,2ZS a X-Fi jako multimed.zarizeni (system je nezna).
Instalace driveru neni jednoducha, instalator je chranen digit.podpisem a tvurcem je samotny Macrovision (hraci her jeho ochrany znaji).
Jednim z mala, ktery obelstil instalator je dnes uz svetove prosluly Daniel Kawakami, ktery funkce karet umoznil pouzivat.
(19.5.2008 Creative "diky" teto iniciative vydava nove drivery s odblokovanymi funkcemi - Auzentech ma zatim zakazano sve drivery nabizet.Vyvinul je totiz Creative).
Pokud neinstalujete z orig. CD (nebo kopie), nelze drivery spolehlive zprovoznit, na webu Creative jsou vzdy jen update.
Stejne problemy cekaji ty, kteri do systemu nahrali drivery pro zvukovy chip na MB, i po vypnuti v systemu jsou a dva zvukove kernely jsou nefunkcni. (vyjimka jsou karty pres USB a IEEE1394.

KX drivery jsou 4 roky zapomenutou veci, kterou rusti vyvojari ponechali svemu osudu, ostatne X-Fi karty je neumi.
1. Instalujte system BEZ zasunute karty SBLive! a Audigy 1 ve slotu (po instalaci s diky odmitnete instalaci NOVEHO HARDWARU. Instaluje se pouze instalacnim souborem z CD.
2. Audigy 2, 2ZS a X-Fi system nepozna a instalujte opet z CD (nebo z inst.adresare s rozbalenou instalaci).
3. K zabraneni pops and crackling musi byt softwarove Volume na max. 75 %. Vsechny nepouzivane vstupy a vystupy zatlumeny.
4. Pokud pri instalaci narazite na hlaseni inst.programu "Run-Time Error -6003" , jde o spatne provadenou instalaci, nebo instalaci jen casti programu.
5. System Windows vyuziva prednostne vnitrni zvukove vazby. Proto je obtizne donutit ke spolupraci mikrofon 1 a mikrofon 2. Jde to pouze zatlumenim v ovladacich panelech a povolenim v ovladacim panelu zvukove karty (Echo se odstrani zaskrtnutim Boost u mikrofonu).
6. Po prvnim restartu je v systemu nahran HelpFix, ktery rozeznava chyby programu a event. dokaze vypnout MIDI nebo PCM prehravani.
Odstranenim techto "hlidacu" znefunkcnite driver zvukove karty (dokaze se poskodit i sam). Diky digit.podpisu je opravnym fixem nahran z adresare Creative zpet do systemu ( do rootu), ale po restartu.

Pockejte do avizovaneho 19.5., Creative vydal prohlaseni k pripadu Daniel_K a slibil do toho dne vydat nove drivery (Audigy i X-Fi), vcetne neplacene verze ALCHEMY for Audigy.


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: po 15. září 2008, 09:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. červenec 2005
Nahoru
Mám následující problém:

Mám zvukovou kartu SB Audigy SE a včera jsem jí instaloval. Bohužel v Ovladacích panelech v kartě Zvuky a zvuková zařízení mi to hlásí, že Zvukové zařízení neexistuje. Tedy nepřehraju žádný zvuk. Zkoušel jsem přehodit kartu do jiného PCI slotu, ale nepomohlo to. Zkoušel jsem jiné drivery (ze stránek SB), ale nepomohlo to.

Jenom vím, že např. ve Winampu to vyřeším tak, že dám Options->Preferences->Plug-ins->Output->configure out_ds.dll a v záložce Device dám místo "Primární ovladač zvuku" SB Audigy a winamp pak jede v pohodě. Problém je, že u ostatních programů (Opera, VLC, Bsplayer) nevím, kde to nastavit.

Chtěl bych se teda zeptat jestli neexistuje podobné nastavení jako ve winampu i v Win XP (mám SP2) resp. kde ho najdu a změním (nejde to někde v registrech?)? Nebo jestli existuje jiné řešení.

PS: Mám sice integrovanou zvukovou kartu, ale mám jí zakázanou.


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: ne 2. listopad 2008, 19:08 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. listopad 2005
Bydliště: Sázava
Nahoru
Zdravím, po dlouhé době jsem přeinstalovával PC a rovnou jsem tam hodil XP SP3. Předtim jsem měl SP2 a jako vždy stáhnul nejnovější aktualizaci ovladače pro mojí Audigy 4,ale karta stímto nejnovějšim ovladačem myslim že je z června 08 vůbec nejede... už mě to štve protože u novějšího ovladače jsem vždy poznal lepší kvalitu hudby než z ovladače na CD od karty

_________________
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: st 24. prosinec 2008, 22:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. květen 2004
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Zdravim uvazujem nad nejakou poriadnejsou zvukovkou ako je integrovana na maximus formula...
Chcel by som asi X-Fi, ale teraz ktoru ???
http://www.alza.sk/zvukova-karta-creative-sound-blaster-x-fi-xtrememusic-bulk-d92110.htm
alebo
http://www.alza.sk/zvukova-karta-creative-sound-blaster-x-fi-xtremegamer-d106942.htm

Music vs Gamer :roll:

OS mam vistu 64bit, tak ma zaujima plna funkcnost pod tymto OS???

_________________
AMD Ryzen 2600@4Ghz + SilentiumPC Fera 3 | MSI B450 Gaming PRO Carbon AC | G.SKILL 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB | MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G | Kingston A1000 240 GB NVMe | SSD Crucial M4 128GB | HDD Seagate Barracuda 7200.14 3TB | Seasonic M12II-620 Bronze | Cooler Master Stacker 830 | Samsung P2450H | Razer DeathAdder 3500dpi + SteelSeries Pad


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: st 24. prosinec 2008, 22:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
Music se snad už hodně dlouho nevyrábí, místo ní je na trhu právě XtremeGamer. Oproti Music nemá XtremeGamer porty pro připojení interního 5.25" docku a externího boxu (součástí dražších verzí, samostatně se v ČR asi nedají sehnat, takže je to jedno) a pozlacené konektory. Funkčností a kvalitou produkovaného zvuku by měly být shodné. Ovladače pro Visty by měly být už bez problémů.


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: po 29. prosinec 2008, 18:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. listopad 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Zdravím, mám problém se zvukovkou X-Fi Audio. Při nahrávání (adobe audition 3.0), ale i při přehrávání obyčejné "empétrojky" přes winamp, wmp atd. se mi občas trhne zvuk cca na 0,5 sek. Napadl mě buffer, ale v nastavení zvukovky nikde není. Nemá někdo podobný problém který vyřešil, díky?


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: st 28. leden 2009, 03:25 
Nováček
Nováček

Založen: 01. červenec 2008
Nahoru
Audigy 1 SB1394 vs. Vista

Pri startu Windows, skrolovani v oknech, minimalizaci a maximalizaci oken, pri presouvani oken a pod. mi PRSKA ZVUK. Ve hrach to nedela. Zkousel jsem snad vsechny ovladace, co jsem kde nasel i alternativni a dela to porad.

Ve Windows XP jede vse uplne v pohode na 110% - dela to i ve vista 32 i 64

Poradite nekdo?


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: so 14. únor 2009, 16:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. prosinec 2008
Nahoru
Při pokusu rozchodit Live! 5.1 ve vistách 32 mi to spadne do BSOD, už jen přítomnost karty stačí. Při startu mi to v tabulce irq u jednoho píše NA, tak bude problém asi v tom. Zkoušel jsem všechny tři pci, ale pořád stejný. Nevíte někdo jak to vyřešit?

_________________
i5 2500k 5GHz, 16GB G.Skill RIPJAWS, MSI 1050Ti Aero, Asus P8P67, SSD Crucial 256GB, HDD 640GB+2TB, Seasonic M12II 520W, Noctua - Vodník: Cawedog Zouy, UniGPU, Chipset, Laing, Mora...


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: čt 12. listopad 2009, 08:31 
Nováček
Nováček

Založen: 01. červenec 2008
Nahoru
hajcus napsal:
Audigy 1 SB1394 vs. Vista

Pri startu Windows, skrolovani v oknech, minimalizaci a maximalizaci oken, pri presouvani oken a pod. mi PRSKA ZVUK. Ve hrach to nedela. Zkousel jsem snad vsechny ovladace, co jsem kde nasel i alternativni a dela to porad.

Ve Windows XP jede vse uplne v pohode na 110% - dela to i ve vista 32 i 64

Poradite nekdo?


Tak - problem vyresen - treba tato infarmace nekomu pomuze. Ve WinXP a Windows 7 zvuk neprska takze ve Vista je bud neco spatne, nebo creative neumi udelat ovladace.


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: čt 26. listopad 2009, 21:16 
Nováček
Nováček

Založen: 01. listopad 2009
Nahoru
zdarec,mám problem s kartou SB Audigy 2 (sb240)...karta chrčí...pořád...s orig ovladači i s KX ovladaci...samo ze jsem vse co nepotrebuju ztlumil a porad chrčí.Někde jsem tady četl že se to hádá s řadičem desky nebo tak něco...že to přenastavit v biosu...zajimalo by me co s tím a jestli sem nemuzete hodit podrobný návod????Díky moc!!!!

_________________
Games: Athlon X2 3800+@4800+, MSI 790XT G45, Radeon HD4730 512MB 625/900 @ 830/1020, Transcend AxeRam 2*1GB 800MHz, Samsung 160GB , F1 500GB ,Xilence 500W, Eizo FlexScan F930 21inch


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: pá 8. leden 2010, 19:04 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. leden 2010
Nahoru
Zdravim,mam takovy mensi problem.Vcera jsem si koupil zvukovku Creative SB X-Fi Titanium a nemuzu ji nejak zprovoznit..Po instalaci mi Vista porad pise ze neni nainstalovano zadne vystupni zvukove zarizeni..Ve spravci zarizeni se ukaze jenom jako nezname zarizeni,pritom Everest to vypise spravne..Zakladku mam Asus M3N78PRO-Predem diky za kazdou radu!! :)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.