Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je ne 18. listopad 2018, 00:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: pá 8. leden 2010, 20:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. leden 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Nepomuzu ti, jenom napisu vlastni zkusenost: prinesl jsem si domu SB Xtreme gamer a zapojil, nainstaloval ovladace, ale XP kartu proste nenasly, prohazoval jsem ji ve slotech, odinstalovaval ovladace a znovu instalova, hral jsem si s tim asi od sesti vecer, a najednou, ve 2 rano, kdyz uz jsem mel nervy v kyblu, se mi karta objevila a zacalo to fungovat. Jenze ja jsem nic nezmenil ani neudelal, proste to najednou po kdovikolikatym restartu zacalo jit. Takze jedina rada, kterou muzu dat: zkouset, zkouset, a kdyz nebude nic pomahat, tak zase zkouset, treba se to chytne.


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: so 9. leden 2010, 07:59 
Nováček
Nováček

Založen: 01. červenec 2008
Nahoru
Ja bych mel taky dotaz. Donutim nejak hrat Windows, WinAmp, ci Media Player Classic pres vsechny 5.1 repro? Mam Audigy 2 ZS GOLD a reproduktory hrajou vsechny pouze v testu ve Windows nebo pri prehravani DVD v PowerDVD. Do Winampu sem zkousel nejaky pluginy ale nic nende. :(


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: so 9. leden 2010, 12:49 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. leden 2010
Nahoru
Fenous:Tak dik moc za radu :D Tak dneska mam na to cely dne tak budu zkouset a zkouset snad se to chytne..Ale zatim porad nezname zarizeni.. :(


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: út 26. leden 2010, 20:35 
Nováček
Nováček

Založen: 29. leden 2009
Nahoru
Nazdar komunito,včera jsem si na instal. win.7 ultimate 64.bit verzi,stáhl jsem si nové ovladače na zvuk.Zatím v některých hrách mě prostorový zvuk funguje bez problému,ale MTW 2 mě po zvolení v nastavení zvuku v hře na EAX 4,3,2 prostě at zkuším jakoukoliv verzi tak mě to napíše ,že (zvuk není asi hardwarově podporován) .Předchozím systému XP vše fungovalo perfektně.Má zvukovka je "Creative X-Fi mX Xtreme Gamer".Zatím googlím po netu ,ale kdo by mohl pomoci ať napíše ,třeba i blbost, ale ono to může pomoci

_________________
MB: Asus Rampage II Extreme, CPU: Core i7 920 D0 2.66@4312MHZ,CHladič:Noctua NH-D14,Pamět:6 GB 3x2 Corsair 1600Mhz 9-9-9-24-1T @1833Mhz,Geforce GTX 780 Phantom "GLH",zdoj: Flotron Everest 800W 12cm fan. 85Plus,


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: út 26. leden 2010, 20:48 
Nováček
Nováček

Založen: 01. červenec 2008
Nahoru
kreatin napsal:
Nazdar komunito,včera jsem si na instal. win.7 ultimate 64.bit verzi,stáhl jsem si nové ovladače na zvuk.Zatím v některých hrách mě prostorový zvuk funguje bez problému,ale MTW 2 mě po zvolení v nastavení zvuku v hře na EAX 4,3,2 prostě at zkuším jakoukoliv verzi tak mě to napíše ,že (zvuk není asi hardwarově podporován) .Předchozím systému XP vše fungovalo perfektně.Má zvukovka je "Creative X-Fi mX Xtreme Gamer".Zatím googlím po netu ,ale kdo by mohl pomoci ať napíše ,třeba i blbost, ale ono to může pomoci


Mas nainstalovane Creative Alchemy? Creative ma na svych strankach novou verzi ktera jiz podporuje W7 ... tusim ze verze 4.1 to je


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: út 26. leden 2010, 22:13 
Nováček
Nováček

Založen: 29. leden 2009
Nahoru
Tak jsem to zkusil a nic :sad: ................zkusím ještě odinstalovat ovladače a znova je na instalovat možná to pomůže...........ono stejně to byla 1 instalace novejch win.7.Možná stejně udělám znova reinstalaci systému a potom se možná ukáže kde byla nebo nebyla chyba........až se teda nato pořádně vyspím :D

_________________
MB: Asus Rampage II Extreme, CPU: Core i7 920 D0 2.66@4312MHZ,CHladič:Noctua NH-D14,Pamět:6 GB 3x2 Corsair 1600Mhz 9-9-9-24-1T @1833Mhz,Geforce GTX 780 Phantom "GLH",zdoj: Flotron Everest 800W 12cm fan. 85Plus,


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: út 26. leden 2010, 22:18 
Nováček
Nováček

Založen: 01. červenec 2008
Nahoru
Si myslim ze kdyz to u nekterych her jde a u treba jedny ne ze to nebde asi ovladacema ... :(


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: čt 28. leden 2010, 09:25 
Nováček
Nováček

Založen: 29. leden 2009
Nahoru
Nové alchemy po laborování v nastavení nakonec pomohly a vše zatím funguje :roll:

_________________
MB: Asus Rampage II Extreme, CPU: Core i7 920 D0 2.66@4312MHZ,CHladič:Noctua NH-D14,Pamět:6 GB 3x2 Corsair 1600Mhz 9-9-9-24-1T @1833Mhz,Geforce GTX 780 Phantom "GLH",zdoj: Flotron Everest 800W 12cm fan. 85Plus,


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: čt 28. leden 2010, 17:52 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. leden 2010
Nahoru
Zdravim tak nakonec jsem koupil novou zakladku (ta stara odesla),ted mam Gigabyte, vsechno je nainstalovano,stazene nejdovejsi ovladace a zvuk uz jde :mrgreen: akorat ze jenom predni repra zadek a centr+sub. vubec...Pritom v nastaveni primo v programu od Creativu to normalne jde..Nevi nekdo co s tim?Presel jsem na Windows 7 32 bit.


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: pá 29. leden 2010, 05:03 
Nováček
Nováček

Založen: 01. červenec 2008
Nahoru
A.L.I. napsal:
Zdravim tak nakonec jsem koupil novou zakladku (ta stara odesla),ted mam Gigabyte, vsechno je nainstalovano,stazene nejdovejsi ovladace a zvuk uz jde :mrgreen: akorat ze jenom predni repra zadek a centr+sub. vubec...Pritom v nastaveni primo v programu od Creativu to normalne jde..Nevi nekdo co s tim?Presel jsem na Windows 7 32 bit.


A v testu reproduktoru ve Windows ti svechny reproduktory jdou? Toto taky resim. Prevest STEREO napriklad z WinAmpu do vsech reproduktoru ci donutit vstup LINE IN na zvukovce prevest zvuk do vsech repro.. Zatim se mi to nepodarilo. Jediny co hraje pres vsechny reproduktory je PowerDVD pri prehravani DVD s 6ti kanalovym zvukem a podarilo se mi zprovoznit take vsechny reproduktory pri prehravani AVI s AC3 5.1 zvukem v programu KMPlayer. AVI s prostorovym zvukem mi prostorove v nicem jinem nehraje.


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: pá 29. leden 2010, 17:59 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. leden 2010
Nahoru
Jo v testu vsechno slape,ale pri prehravani hudby nebo filmu to hraje 2.0 ..Nevim proc,kde muze byt chyba..Zatim teda pouzivam integrovanou,kde vse funguje jak ma..


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: út 6. duben 2010, 09:52 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2007
Nahoru
A.L.I. (jestli se sem po takove dobe podivas ): je to nejspis kvuli tomu, ze hudbu a filmy mas ve stereo. Zkus nejake DVD s 5.1 zvukem a melo by to jit. Pro hrani hudby ze vsech bednicek ze stereo zdroje musis zapnout v nastaveni zvukovky X-FI CMSS 3D

A ted muj problem: mam X-FI extrememusic a Win 7 Pro 64b a 5.1 bednicky a pri prehravani stereo hudby/filmu se mi po nejakem case (5-20 minut) samovolne prepnou vystupy z prednich na zadni bednicky a nebo jen na leve (predni a zadni) a po nejakem case se to prepne zase zpet. Bednickama to neni. Mam nainstalovane posledni drivery. Na jine sestave s Win XP jela 3 roky bez problemu.


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: pá 30. duben 2010, 17:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. květen 2005
Nahoru
Zdravim, zajimalo by me jestli se nenajde nekdo kdo by vedel jak mam vyresit problem se zvukovkou x-fi titanium + win 7 x64 kde mi vznika problem pri pripojeni repro pres optiku tak se win nejsou schopny vypnout, zustanou viset na obrazovce vypina se. Drivery pouzivam 2.17.8 a udajne existuje nejaky fix co to ma resit, ale ke stazeni se mi ho nepodarilo najit.

_________________
MB: Asus Z97-A CPU: Intel i7-4790K @ 4.7GHz 1.185v (AVX 1.236v) RAM: Crucial Ballistix Tactical 4x4GB DDR3 1866 @ 2133 CL9 VGA: Asus R9-290 DC II OC HDD: Intel SSD 320 120GB, WD Black 1TB, WD Blue 1TB AUDIO: SB X-Fi Titanium, SB Tactic Sigma, Logitech Z-5500 PSU: Enermax Infinity 720W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, 4x Noctua NF-S12B redux


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: st 5. květen 2010, 11:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. květen 2005
Nahoru
níkdo se stim nesetkal, snad nejsem jediny kdo na teto karte pouzivy opticky vystup a nove win 7

_________________
MB: Asus Z97-A CPU: Intel i7-4790K @ 4.7GHz 1.185v (AVX 1.236v) RAM: Crucial Ballistix Tactical 4x4GB DDR3 1866 @ 2133 CL9 VGA: Asus R9-290 DC II OC HDD: Intel SSD 320 120GB, WD Black 1TB, WD Blue 1TB AUDIO: SB X-Fi Titanium, SB Tactic Sigma, Logitech Z-5500 PSU: Enermax Infinity 720W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, 4x Noctua NF-S12B redux


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: st 5. květen 2010, 11:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. září 2008
Bydliště: Ostrava
Nahoru
ja mam s roku 2002 zvukovku a ja sni nemam problemy


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: st 8. červen 2011, 06:43 
Nováček
Nováček

Založen: 27. květen 2011
Nahoru
Zdravim, zakupil som zvukovku Auzen Bravura, ktora ma zvukovi ci X-Fi od creativu. Zvuk je pocutelne lepsi ako na integrovanej, mam vsak jeden problem, ktory riesim a to je kolisanie hlasitosti zvuku. Skusal som nove ovladace, stare ovladace, vypinal som kdeake "enhancment" v nadstaveniach, ale stale to robi. Zacne hrat pesnicka gitarky pohoda, zacne sa zvysovat hlasitost a v momente, ako zacnu hrat bubny, basova gitara sa zvuk utlmi a pocas celej pesnicky zvlastne kolise. Vraj pomaha reinstal win (pouzivam WIN7 64-bit aj XP a robi to pod obomi) Skusim este toto, ale ak mate nejake skusenosti, prosim napiste.


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: ne 12. červen 2011, 05:25 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. březen 2004
Nahoru
SphinxBB napsal:
Zdravim, zakupil som zvukovku Auzen Bravura, ktora ma zvukovi ci X-Fi od creativu. Zvuk je pocutelne lepsi ako na integrovanej, mam vsak jeden problem, ktory riesim a to je kolisanie hlasitosti zvuku. Skusal som nove ovladace, stare ovladace, vypinal som kdeake "enhancment" v nadstaveniach, ale stale to robi. Zacne hrat pesnicka gitarky pohoda, zacne sa zvysovat hlasitost a v momente, ako zacnu hrat bubny, basova gitara sa zvuk utlmi a pocas celej pesnicky zvlastne kolise. Vraj pomaha reinstal win (pouzivam WIN7 64-bit aj XP a robi to pod obomi) Skusim este toto, ale ak mate nejake skusenosti, prosim napiste.

Auzeny mají vetšinou problémy s uzemněním.
Odizolujte na backplate kovové části (stačí izolepou), nastavte všude default a maximum volume na 75 %. Zbytek dolaďte na repro hardwarově. Ve Windows Seven musíte nastavit zvlášť software karty a zvlášť nastavení v multimediích. Na hlavním panelu klikněte a změňte si procenta na dB. 3 dB bude akorát původních 75 %.


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: ne 12. červen 2011, 10:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
niekedy niečo podobné stvára automatická regulácia hlasitosti

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200 DDR4, RTX2080Ti 2050/15000, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Dell 7577 + Audinst Hud-Mx2 + SoundMagic E50 , Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: ne 21. srpen 2011, 12:59 
Nováček
Nováček

Založen: 03. srpen 2011
Nahoru
Zdarec, Audigi 4 pro mám už nějakej ten rok a stále mám nainstalovaný windows XP, ale přemýšlím o přeinstalování na windows 7, tak nevíte, jak je to s podporou?


 Profil  
 Předmět: Re: !Pokud máte problémy se zvukovými kartami Creative!
PříspěvekZaslal v: so 10. listopad 2012, 03:20 
Nováček
Nováček

Založen: 10. listopad 2012
Nahoru
Čaute Mám zvukárnu SB Audigy ES (sb0160) vím že se tykle kraksny vyhazujou ale přece jenom....

Mám takový problém taky z 5.1. Místo 5.1 mam 5.0,zkrátka na černém jacku mám napojené zadní bedny, na zelenem jacku přední bedny a na digital/out_3 mam center ze subáčem ale funguje jen center. zkoušel jsem hafo zbůsobů a stále nic. Zkusil jsem asi 10 ovladačů a nic.

Potom jsem vyzkoušelZvukovku SB Live 5.1 (SB0100) a SB Live 5.1 (CT4830) A u těchto dvou jsem sotva rozjel 4.0.. Prosím někoho o radu .... Už se stím trápím třetí den a mam za sebou přes 100 restartů systému

Děkuji :-))


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.