Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 22:01

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Nastavení AC97 Realtec pro 5.1
PříspěvekZaslal v: út 21. prosinec 2004, 09:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Formou screenshotů jsem udělal takový malý návod pro nastavení 5.1 konfigurace pod SW Realtec

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Pokud by měl někdo čas a udělal k jednotlivým obrázkům popis a nějaký podrobnější návod, pošlete mi to na SZ

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 21. prosinec 2004, 22:20 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
2 HADES: Co to je za historický drivery?

Obrázek

Obrázek

Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. leden 2005, 22:47 
Nováček
Nováček

Založen: 09. leden 2005
Nahoru
Nemate nekdo zkusenosti s optickym vystupem?
Kdyz pripojim optiku hraji mi jenom dva kanaly levy a pravy predni.
Pres audio vystupy hraje vsech 6.

diky za jakykoli napad


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. leden 2005, 23:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2004
Bydliště: Piešťany
Nahoru
Optika ma vystup len stereo. :evil:

_________________
CPU: Athlon X2 4200+ MB: Asus M2A-VM VGA: Asus 7300gt RAM: 2*1024 A-Data 800DDR2 HDD: Samsung 250GB;
NB Acer Aspire 5024 WLMi


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 11. leden 2005, 13:43 
Nováček
Nováček

Založen: 04. září 2004
Nahoru
Ja jedu pres optiku jen filmy s AC3 a DVD. Nic jineho mi na 5.1 pres optiku nefunguje :-(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 15. leden 2005, 20:33 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Výsluní - Chomutovsko
Nahoru
nazdrek Hades.Hele mam rekatek ac.97(alc650) a v ovladacich nemam conection sensing.Jak to ???Ne ze by nehrali, ale de o princip.Jaky pouzivas ovladace ???Ja je mam z realtek.com a jsou to 5.10.0.5770

_________________
Zalman R1 | GigaByte Z87-HD3 | Core i5 4670k 3.4GHz@4GHz | 8GB Kingston HyperX Beast DDR3 1600MHz | Sapphire HD7950 3GB | 240GB SSD SP| WD 640GB AAKS | WD 1TB WD10EADS| ext. Toshiba 3TB | Corsair TX650 | BluRay LG BH08LS |


 Profil  
 Předmět: neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky
PříspěvekZaslal v: ne 6. březen 2005, 17:20 
Nováček
Nováček

Založen: 20. únor 2005
Nahoru
neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. duben 2005, 20:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
www.fdrsoft.fr.fm


 Profil  
 Předmět: Re: neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky
PříspěvekZaslal v: st 6. duben 2005, 22:42 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
d0k napsal:
neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky
Sekce ovladače :oops:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. duben 2005, 14:53 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. srpen 2004
Bydliště: Jirkov nebo Plzeň
Nahoru
help :( Na DFI LAn Party sem si teprva teď všiml že mi nejde střed! reprák je v pořádku všechno je správně nastaveno a připojeno ale prostě nejde...mám nainstalovano ty ovladače od NV na zvuk a tamje nastavení 7.1,5.1 a přitom nastavení probýhá zkouška repro a střed normálně funguje ale jakmile to nastavim nefunguje :( hlasitost všechno je vytaženo ale prostě ne ne ne :(

EDIT: vyřešeno Realtekem ...NV si muže svoje programy strčit někam....na starym dobrym j realtek ovládacím programu to krásně funguje :)

takže jestli někdo narazí na stejný problém mě pomohlo odinstalovat tu NV sračku na ovládání zvuku a nainstalovat Realtek ...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. srpen 2005, 14:25 
Nováček
Nováček

Založen: 08. srpen 2005
Nahoru
Nho, koukám, že pro AC´97 je to tady popsané perfektně....Ale půjde mi to i jinak, než s AC´97?Mám notebook Acer TM 4502 LCi se zvukovkou Conexant (???) a nějak mi to s AC 3 nejde. POradte mi někdo???Díky moc

_________________
attomic


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. září 2005, 14:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. únor 2005
Nahoru
Mam desku Gigabyte s chipsetem VIA KT600 Puvodne jsem mel sound blaster live 1024 ktery je jen ctyrkanalovy a po vyzkouseni int. Realteku AC 97 mi nejdriv mi nesel predni levy kanal a na druhy den rano ani jeden predni(vsechny ostatni kanaly jsou fpoho). Repraky jsou dobre zapojeni je dobre(Rozpoznavani mi i ukaze pripojene predni repro) tak nevim-da se delat vic nez jen reklamovat? Ovladace mam normalni Realtek dodavane k desce(viz HADES)


 Profil  
 Předmět: problem s mikrofonem
PříspěvekZaslal v: čt 27. říjen 2005, 15:42 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 16. duben 2004
Bydliště: mooreeffoC
Nahoru
Nazdar, mam problem, kdyz si zapojim mikrofon, tak do nej muzu mluvit, nahravani zvuku funguje, prehrat si to muzu a slysim to, ale neslysim se nikdy v realnym case z repro ani ze sluchatek... :?
Je chyba v zapojeni, nebo v necem jinym (treba ve me, to asi taky, kdyz to nedokazu zprovoznit :) )

_________________
!cofeinforever!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 4. březen 2006, 20:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. duben 2005
Nahoru
percolator: Jasne, ide to, neviem sice aku mas dosku a ovladace, ale vacsinou su dve nastavenia pre mikrofon, resp. jedno je pre nahravanie, kde si mozes vybrat z viacerych zdrojov(jeden z nich je aj mikrofon)-to je tvoj pripad, a druhy je nastavenie cisto mikrofonneho vstupu a ten ked povolis, tak by si sa mal pocut.

_________________
NB: HP nc6220 EA766UC#AAB Centrino 1,86 GHz, 1GB RAM, 60GB hatachi, Intel GPU, 1400x1050, combo Matshita Multibay II CDRW/DVD
----------------------------
AMD AthlonXP 2000+ Thoroughbred B0, MSI K7N2 Delta ILSR, 512MB dual RAM 400MHz, SATA Seagate 80GB, ATA Maxtor 160GB, Radeon 9200 128MB, combo CD-RW/DVD Toshiba R-1312B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 19. březen 2006, 12:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. únor 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
mám problém se sekáním zvuku (jakoby zdvojování) na svojí desce od Gigabyte 8N-SLI Pro (integrovaná) a nevím co s tím :sad: snížil jsem aji HW akceleraci na minimum a nic se nestalo! pořád to stejný :? na starý desce když se mi sekal zvuk na int. zvukárně, tak jsem snížil HW akceleraci a jelo to ok... nevíte co s tím? :huh:

Edit: jo a "posekává" se to jenom jednou za čas(cca 2x do minuty)... zkoušel sem odinstalovat kodeky a povypínat všechny pitchoviny, který souvisí se zvukem a NIC!!! su z toho zoufalej! takto se ta hudba nedá vůbec poslouchat!! ve hrách žádnej problém nemám.. prostě akorát video a mp3 :?

_________________
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 20. březen 2006, 12:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. únor 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
teď už se mi to podařilo dokonce tak zprasit, že už se mi seká zvuk jenom při zapnutí woken (úvodní zvuk při přihlášení) a Q4, kterýho sem hrál uplně bez problémů se seká tak, že je to nehratelný! co sem komu udělal :sad:

Edit: tak jsem to zase uvedl do původního stavu :lol: - sek 2x-3x do minuty... je to jak chyba v převodu.. prostě jak když máte lehce škrábnutý CD (délkou artefaktu - jestli se tomu tak dá říct) a zvukově je to zdvojenost (ne jak u škráblýho CD)

_________________
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda


 Profil  
 Předmět: ac power supplies
PříspěvekZaslal v: po 8. květen 2006, 01:54 
Nahoru
This is a good talking about the ac power supplies!!I learn a lot more about ac power supplies here,I like it.
I search Yahoo for long time and find here.By the way I found some content on another website about it.Also,you can find some other on it,such as modellautos or queen mary 2 or burlington vt.
LOL!Good job and go on talking plz,boys :)


  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 25. květen 2006, 19:40 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 24. květen 2006
Bydliště: Most
Nahoru
Jak je kvalitní zvuková karta : DFI Infinity nF4x (s754, nF4 4x, PCI-Ex16, DDR, 5.1ch, L, S, R) např. Frekvenční rozsah a odstup od šumu????


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. květen 2006, 19:31 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2006
Bydliště: Ptice Praha-Západ,Radlice-Smíchoff
Nahoru
koubek10 napsal:
Jak je kvalitní zvuková karta : DFI Infinity nF4x (s754, nF4 4x, PCI-Ex16, DDR, 5.1ch, L, S, R) např. Frekvenční rozsah a odstup od šumu????


:) :roll:

_________________
CPU:AMD Athlon 3000+ Venice,COOLER:Thermalright XP-120 MB:DFI LP UT NF4Ultra-D,CASE:Thermaltake Tsunami Dream,RAM:DIMM 1024MB DDR,VGA:ATI Radeon X800 GTO Fireblade 256MB,HDD:WD Caviar XL 250GB SATAII,ZDROJ:Fortron 500W ATX,LCD Samsung SyncMaster 930 bf TFT 19",DVD:Toshiba,DVD-RW:LG,FAN CONTROL:Thermaltake Hardcano 13,KB-MOUSE:Microsoft wireless,MOUSE PAD:Thermaltake Gama. NTB:GERICOM Celeron-R 2,4Ghz 256MB RAM,HDD 40GB,SB Audigi2 ZS Notebook+Creative GigaWorks S750+Decoder DDTS100


Naposledy upravil vencal dne ne 28. květen 2006, 21:33, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. květen 2006, 20:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. únor 2005
Nahoru
koubek10 napsal:
Jak je kvalitní zvuková karta : DFI Infinity nF4x (s754, nF4 4x, PCI-Ex16, DDR, 5.1ch, L, S, R) např. Frekvenční rozsah a odstup od šumu????

Po techhle udajich je treba vic patrat, v klasickych manualech se jim kupodivu nevenuji. Ale ptat se na tyhle udaje u integrovanych zvukovych karet oznacovanych jako AC97 je nebezpecne...je tu moznost ze se to dozvis :D
Kvalita techto zvukovek odpovida zhruba tomu co samostatne koupis v obchode za tri stovky.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Google [Bot] a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.